Pylly-Iiro

Tehokäyttäjä

Liittynyt 23.07.2010, nähty viimeksi alle tunti sitten

Viimeisimmät kunniamaininnat (yhteensä 10 kpl)

RSS » Näytä kaikki...

1411238 - 13.10.2017 22:26
Ainut oikea Ridge
460410 - 13.10.2017 22:23
Ite tykkään pääsääntöisesti käydä duunissa, pysyy poissa pahoilta teiltä :D Juat eilen oli vapaapäivä ni pelasin vaan civilizationia ja join kaljaa koko päivän :D Että mulle työ on semmoinen juttu mikä pitää kasassa ja jota ilman syrjäytyisin todennäköisesti aika nopeasti.
1411142 - 13.10.2017 08:25
@Spikanor sanoi:
Vois alkaa postaa näitä sun puolest nii sit et saa mua ikinä kiinni xd

Pelkäsinkin jo tuota vaihtoehtoa :D
1411142 - 13.10.2017 08:10
Olen miettinyt muutaman päivän ajan mukavuusaluetta ja epämukavuusaluetta.

Nykyään kaikkien pitäisi tulla pois mukavuusalueelta jotta pystyy kehittymään ihmisenä. Se on oikea muotikäsite. Pitää jättää pois pelko, jossittelu, huono itsetunto ja alkaa elämään elämäänsä. Tietysti, tottakai. Eikö kaikki yleensä pyri siihen? Mutta jotta sen pystyy tekemään, pitää löytää tie pois mukavuusalueelta. Jossain sanottiin, että vain mukavuusalueen ulkopuolella voit saavuttaa tuloksia. Aijaa? Henkilökohtaisesti ainakin saan enemmän aikaan asioita, kun pysyn siellä mukavuusalueellani. Ne ovat usein asioita, joita jo osaan tai missä olen hyvä. Teen asioita, jotka saavat minut hyvälle mielelle. Se ei tarkoita sitä, ettenkö haluaisi tehdä ja kokea uusia asioita, opetella uutta tai tehdä kovasti töitä asioiden eteen, jotka koen itselleni tärkeiksi. Mutta en välttämättä silti halua mennä epämukavuusalueelle piiskaten itseäni tekemään jotakin, josta en edes nauti. Vain sen vuoksi, että nytpähän olen epämukavuusalueella ja musta tulee hieno.

Tykkään kyllä heittäytyä asioihin ja tilanteisiin mukaan, vaikka en tietäisi etukäteen miten toimia tai mitä pitäisi tehdä. Kokemus opettaa kuitenkin aina. Tietenkin jo mun ammattikin pakottaa heittäytymään tilanteisiin ja reagoimaan asioihin hyvinkin nopeasti (olen sairaanhoitaja). Mutta en halua mennä epämukavuusalueelle vain sinne menemisen ilosta, koska mun on vain pakko.

Ehkä meillä jokaisella on oma käsityksensä siitä, mikä on omaa mukavuusaluetta ja mikä sitä epämukavuusaluetta. Ehkä joku nauttii siitä, että on koko ajan "heikoilla jäillä", saavuttaa siellä jotain ja boom! Koko elämä on hienompaa ja eläminen upeaa. Ihmisenä ehkä on fearless, ei pelkää mitään tässä maailmassa ja on löytänyt oman itsensä.

Tai ehkä mäkin olen välillä siellä epämukavuusalueella enkä edes tajua sitä. Joka kerta kun menen töihin, en tiedä mitä siellä tulee tapahtumaan. On täysi arvoitus etukäteen että kenet kohtaan ja kuinka asiat sujuvat, mikään ei mene koskaan valmiin sabluunan mukaisesti. Laulutunnilla mun on päästettävä irti siitä ajatuksesta että miltä ääni kuulostaa, jotta pystytään harjoittelemaan erilaisia juttuja. Se ei ole miellyttävää, mutta kehittyäkseen on pakko välillä olla välittämättä tietyistä jutuista. Salilla teen viimeisen sarjan vaikka tuntuisikin vähän pahalta. Ehkä sinäkin olet siellä etkä edes tajua sitä?

En tiedä. Pääasia että jokainen tekisi jotakin ja pitäisi siitä, mitä tekee. Ei muulla taida olla merkitystä.

Lauantaina lähden mun ystävän luokse Espanjaan. Matkustan ensin lentäen Malagaan, sieltä reilun neljä tuntia junalla määränpäähän. Kuulostaa mukavuusalueelta. Ja seikkailulta.
1411042 - 12.10.2017 10:02
@Prinny_dood sanoi:
haista hikinen kiki

Ettei vaan kyynisyys ja paha olo paistaisi läpi kommentistasi :3
1411042 - 12.10.2017 08:39
Ihminen kaipaa luontaisesti iloa, positiivista palautetta ja kannustusta elämään. Lähipiirissä voi kuitenkin olla ihmisiä, jotka levittävät ympäristöönsä jotain ihan muuta. He ovat jatkuvasti negatiivisia ja piikittelevät mielellään muita. Tällaisten ihmisten vaikutuspiiristä on tärkeää päästä pois, sanoo erikoispsykologi Tuomo Tikkanen.

– Myrkylliset ihmiset kommentoivat kaikkea negatiivisesti. Jos yrittää vähän iloita, he yrittävät ampua ilon heti alas. Sen sijaan, että yrittäisi parantaa niitä ihmisiä, kannattaa ottaa äkkiä etäisyyttä, Tikkanen sanoo.

Seuralla on todella väliä, sillä ihminen on sosiaalisesti erittäin altis. Niin ilon kuin surunkin tunteet tarttuvat ihmisestä toiseen herkästi. Tikkasen mukaan oma hyvinvointi on laitettava etusijalle – silläkin uhalla, että ihmissuhde negatiivisen persoonan kanssa kariutuu.

– Jos käy niin, että oma ystävä tai kumppani alkaa käyttäytymään myrkyllisesti, on syytä ensin sanoa, ettei kauaa kuuntele tuollaisia puheita. Sitten ihan oikeasti toimia, ettei jää sellaisen ihmisen vaikutuspiiriin.

Negatiivinen ihminen kärsii itsekin

Tikkanen muistuttaa, että jatkuva negatiivisuus on oireilua ja huonovointisuuden pursuamista yli. Kyynisyys on aikuisille tyypillinen tapa sopeutua elämän pettymyksiin. Mitä enemmän on joutunut luovimaan elämän karikoilla, sitä suurempi on kyynistymisen riski.

– Se kehittyy suojaamaan siltä, ettei itketä ja sureta, koska itkeminen ja sureminen sattuu vielä enemmän. Kyynisyys on kova kuori tunteiden päällä. Yritetään vakuuttaa, ettei satu yhtään, vaikka tosiasiassa sattuu niin pirusti.

Muihin pahaa oloa purkava ihminen ei itsekään nauti käytöksestään, ja vetää muita negatiivisuuden piiriin. Tikkanen vertaa ihmisen sosiaalista ilmapiiriä ilmaan, jota hengitämme.

– Ilmassa täytyy olla riittävästi happea. Samoin sosiaalisissa suhteissa täytyy olla riittävästi iloa, että se pitää elämänintoa hengissä. Jos sosiaalinen ilma jota hengitämme on ilotonta ja myrkyllistä, alamme voida huonosti.

Tikkasen mukaan tunteiden tarttuminen toimii myös toisinpäin. Siksi on terveellistä hakeutua mahdollisimman positiiviseen seuraan.

– Jos perhe ja ystävät ovat optimistisia kaikkea kohtaan, on vaikeaa olla kyyninen.

Elämäniloa voi opetella

Jos itsessään tunnistaa jatkuvaa kyynisyyttä ja huomaa levittävänsä negatiivista ilmapiiriä, on psykologin mukaan aika tarkastella elämäänsä uusiksi. Nauramista ja iloa voi opetella, mutta helppoa se ei ole.

– Yleensä nuorena aikuisena tai aikuisena huomaa, että onpa elämästä tullut harmaata ja ilotonta. Sillon useimmat miettivät asioita uusiksi ja koittavat järjestellä elämäänsä niin, että siihen mahtuu muutakin kuin raadantaa.

Erikoispsykologi Tikkasen mukaan prosessi on kuitenkin pitkä, eikä ongelma ratkea yhdellä päätöksellä.

– Se on kasvuprosessi, johon ympäristö vaikuttaa paljon. Silloinkin iloa ja optimismia voi yrittää imeä lähikulttuurista.
1410988 - 11.10.2017 20:37
Oisko @Repostnik postannu anona :D
460128 - 11.10.2017 08:51

1410908 - 11.10.2017 08:14
Huononkin päivän voi yrittää kääntää edes hieman paremmaksi.
Ahdistaa, harmittaa, eikä yhtään huvita.

Vaikka ketuttaa, ankeastakin päivästä voi yrittää tehdä paremman. The Happiness Project -blogin perustaja ja samannimisen hittikirjan kirjoittaja Gretchen Rubin paljasti Refinery29-sivustolle reseptinsä hyvään huonoon päivään.

"Teen asioita, joista tulen hyvälle tuulelle, ja jos ne eivät saa oloani paremmaksi, ainakin päivästä tulee sellainen, johon voin olla tyytyväinen jälkeenpäin", hän selittää.

1. Liiku. Se rauhoittaa ja antaa energiaa eli on hyvä tapa tasoittaa tunnekuohuja. Se on tuottoisaa, muttei älyllisesti tai sosiaalisesti vaativaa. Liikunnan jälkeen olo tuntuu siltä, että olet saanut jotain aikaiseksi.

2. Tee hyvä teko jollekin toiselle. Kun teet muut onnelliseksi, tulet todennäköisesti sellaiseksi itsekin. Pienikin palvelus riittää.

3. Lopeta märehtiminen. Ikävässä tunteessa vellominen ei johda mihinkään, se vain pahentaa oloa. Tuotteliaampaa on etsiä jotain muuta ajateltavaa.

4. Ota yhteyttä johonkin itsellesi tärkeään ihmiseen. Se voi olla sisko, äiti tai ystävä.

5. Hoida velvollisuus pois alta. Mieli piristyy sitä mukaa, kun saat vetää tehtävälistan puuhat kohta kohdalta yli. Aloita esimerkiksi siivoamalla työpöytäsi. Aikaansaavuuden lisäksi herää tunne siitä, että asiat ovat hallinnassasi.

6. Käyttäydy niin kuin haluat tuntea. Tutkimukset ovat osoittaneet, että käyttäytyminen vaikuttaa siihen, millaisella mielellä olemme: ajan mittaa tekohymy muuttuu aidoksi iloksi.

7. Pyydä apua. Kerro, mitä tunnet ja mieti yhdessä jonkun muun kanssa, miten tilannetta voisi muuttaa.

Jos mikään ei siltikään auta…

8. Mene aikaisin nukkumaan. Aamulla kaikki näyttää yleensä valoisammalta. Hyvin nukuttu yö antaa myös tukevan perustan seuraavalle päivälle.
1410836 - 10.10.2017 22:36
@Tilkkaaja sanoi:
"Hei meillä on kilpailu kenestä tulee isompi paskanheittäjä naurunappulaan, kuulkaa minun kaunis tarinani randomista tapahtumasta viehättävällä aasinsinsillalla ja antakaa vetää"

Kutakuinkin näin XD
1410836 - 10.10.2017 21:36
Meil on nyt @spikanor'denin kanssa veto kummasta tulee eka superkäyttäjä ni aattelin ruveta pakottaa tätä vanhaa meemiä, sori siitä. Mut vain yks Kimspiration päivässä :3

Tää kuva oli eka valinta, koska tänään oli tapaus kassajonossa jossa mulla olis ollu tilaisuus olla gentleman ja maksaa erään viehättävän neitosen ostokset, kun sillä oli jääny kortti kotiin. Sen sijaan lähdin autistina lompsimaan kassalta ja myöhemmin harmitti. Ken tietää, minkälainen ystävyyssuhde olisi voinut syntyä ;__;
460094 - 10.10.2017 21:24
...and nothing of value was lost
1410710 - 09.10.2017 22:19
@alchemilla1 sanoi:
No enpä edes tiedä kuka tän on tehnyt, mulla ei kieltämättä ole kauheesti/juuri ollenkaan tietämystä taidegrafiikan tekijöistä, teoksista. Keskittynyt enemmän maalauspuoleen. Nappasin netistä tän kuvan keskusteluun mukaan. Olin tohkeissani ettei kerinnyt nappasta ruksia :D

No, nyt tiedät. Ja kiva kuvahan tää on. Voittaa ainakin sen eilisen pistorasian :3
1410710 - 09.10.2017 22:09
Kälviäläinen taidegraafikko Esa Riippa on tehnyt sekä värillistä että mustavalkoista taidegrafiikkaa pitkään ja omalla, tunnistettavalla tyylillään. Asetelmissa on rauhallista ajattomuutta ja maisemissa aina jotain tuttua ja tunnistettavaa. Sekä usein myös pilkahdus lämmintä huumoria, joka saattaa löytyä katsojalle vasta aikojen päästä.

Naurunappulalainen @alchemilla1 sen sijaan ei ole vieläkään oppinut ottamaan täppää pois jakaessaan kuvalinkkejä ;)
1410678 - 09.10.2017 19:10
Sina haista pasta
Näytä kuvakommentti
459924 - 09.10.2017 19:07
Mikäs sen pahan tappais...
1410656 - 09.10.2017 17:22

1410660 - 09.10.2017 17:08
@Mr_Pihvi vampyyrinä
459842 - 09.10.2017 05:09
Itsehän sain viimeinkin civ6:n läpi deityllä
1410362 - 06.10.2017 17:15
Samuli Edelmann= 14 (kirjainta)
sattumaako?
1410088 - 06.10.2017 17:10
Tähän on muuten hyvä kommentoida ni rikkoo seuraajien etusivun :3
459548 - 06.10.2017 17:09
"Illan pääesiintyjänä Justin Bieber and the Sodomites"
459536 - 06.10.2017 15:34
On tuo nyt vähän eri juttu "esittää mielipiteensä" asiallisesti tai sit jossain kahvihuoneessa heittää nekeläppää ku Faboon postailla, varsinkin jos firma vastaa vastaanottokeskuksen järjestyksenvalvonnasta.
http://blogit.kansanuutiset.fi/toimittaja-testaa/vastaanottokeskuksia-vartioivan-firman-myyntipaallikko-turvaa-aarioikeiston-mielenosoitusta-nimittelee-turvapaikanhakijoita-ja-uhkailee-rasistisella-vakivallalla/
459526 - 06.10.2017 14:24

459518 - 06.10.2017 14:22
No tervetuloa sitten vaan.
1410302 - 06.10.2017 09:56
Moi,
älä jauha paskaa,
persaukisia suhareita on nähty jo tarpeeksi.

Jukka
1410088 - 04.10.2017 22:59
Tissit +1
459310 - 04.10.2017 20:49
Tuonne vaan hakemusta sugar mamoille:
https://www.seekingarrangement.com/
459226 - 03.10.2017 23:08
Vitutti kyllä yli kaiken kun yks kaveri pääs Hugo-peikon lähetykseen pelaamaan. Onneks tippu heti ekaan rotkoon XD
459172 - 03.10.2017 16:13
Hyvä idea!
1409776 - 02.10.2017 23:51
Kaverit kerto että noista on aika vittumaista saada paskan haju pois
1409590 - 01.10.2017 19:02
Ihan näppärä, varsinkin jos tuon kanssa pystyy liikkumaan ni sit voi kävellä teinityttöjen takana ja samalla kädettää, ilman että herättää epäilyksiä.
458868 - 01.10.2017 16:36
@hapsi_ sanoi:
Harkitsen vakavasti itsemurhaa.

Viimeinkin pitkäjänteinen ja määrätietoinen nettikiusaaminen alkaa kantamaan hedelmää :3
1409564 - 01.10.2017 14:21
@Saa sanoi:
Kristitty mies oli joutunut pahoinpidellyksi ja verta valuvana hän horjui sairaalaan. Lääkäri kysyi: "Oletteko kristitty?" Mies vastasi kyllä. Lääkäri oli nähnyt hänen ristikorunsa. "Valitettavasti ateistinen valtio ei salli teidän parantamista. Kieltäkää Jumala, ylistäkää Saatanaa, tai ette saa hoitoa.", oli lääkärin kylmä vastaus.

Lääkärin kädessä oli pentagrammin kuva, kaiverrettuna puukolla. Se oli tämän vuoden muoti-ilmiö.

Mies pääsi onneksi turvaan salassa toimivaan kirkkoon, jossa kaikki ihmiset saivat hoitoa taustastaan riippumatta. Kirkot oli ajettu maanalle jo viisi vuotta sitten.

Mies meni tekemään rikosilmoitusta ja sanoi: "Homot hakkasivat minua." Poliisi vastasi: "Emme tutki homojen tekemiä rikoksia. Se heille suotakoon." Mies pidätettiin homojen halveeraamisesta ja tuomari tuomitsi hänet yksimielisesti kuuden vuoden ehdottomaan rangaistukseen. Mies kuoli vankilassa vartijoiden pahoinpitelemänä.

Kauhukuva vai Suomi vuonna 2030?

Vaaleissa sinä saat vaikuttaa siihen.


Taisin tehdä väärästä äiästä kuvan XD
1409196 - 28.09.2017 15:10
Kyllä musta huvittavin ja ehkä surullisinkin tapaus on tuo jonka tarttee Facebookista kysyä mitä maailmalla on tapahtunut.
458446 - 28.09.2017 11:38
>klo 10 aamulla
XD
458358 - 27.09.2017 20:29

1408998 - 26.09.2017 00:03
Are you wanna die? T: @ROTK
Näytä kuvakommentti
458160 - 25.09.2017 23:05
Yli vuos ku tullu ite polteltua
458088 - 25.09.2017 08:31
Kerran laitoin pirtelöön, oli ihan jees
1408878 - 24.09.2017 21:43

458016 - 24.09.2017 17:58
Ai Suvi Terska :DDD

1408710 - 23.09.2017 15:59
@Mikko93 sanoi:
Ei pidä unohtaman maailman syöpää, eli ihmisiä.

457882 - 23.09.2017 15:45
Itellähän on juurikin tuo kuva profiilikuvana pokeripöydässä muistuttamassa, ettei kannata ruveta spedeilemään ennenkuin voitto on satavarma
1408664 - 23.09.2017 11:54
Hyvä suomalainen arkivihollinen
457850 - 23.09.2017 11:53
@kalmakylle sanoi:
Vaikea keskittyä

Keskinen

457850 - 23.09.2017 11:17
Keskitysleirille joutaisit
1408512 - 22.09.2017 07:43
Nää Pieruperseet on oikeestaan ainoa syy miks käytän enää Instagramia
457688 - 21.09.2017 20:14
"kuolannu"
1408236 - 19.09.2017 22:45
Koirat kissoja ksjshsjksbs
457422 - 19.09.2017 20:02
2000e korvauksia, ei huono tuntipalkka
1408052 - 18.09.2017 09:28
@Vileniuzzz sanoi:
Ite sanoisin että ne kaikki on tämän tapaisia

Proffat vaan puuttuu XD
1408052 - 18.09.2017 07:43
En sano, että tulisi jotkut Nappulan väittelyt mieleen, mutta tulee.
457152 - 17.09.2017 23:18
Vaihtoehto C: soitat munattomasti isännöitsijälle ja annat systeemin hoitaa ongelman
457136 - 17.09.2017 20:49
@Alias sanoi:
Elikkäs peukku alaspäin ja Turha.

Oot vaan kade ku ei oo Aliasta mainittu XD
1407928 - 17.09.2017 20:29
Eli Soniciin
457082 - 17.09.2017 13:37
Saitko hommat wörkkii? Kokeile tosiaan vaihtaa s-postiosoite asetuksista, jos siihen vanhaan ei tuu vahvistusviestiä
457064 - 17.09.2017 09:00
Puhut paljon, mutta sanot vähän :^)
457072 - 17.09.2017 08:56
Vois kyl vaik peukunkynteen ottaa :DD Sit lipoa sitä iineille vihjailevasti :DDD
457046 - 16.09.2017 23:25
@Alias sanoi:
Olipa tyhmä väite oletko vetänyt huumeita vai mikä vittu?

Oliskin huumeita ;__; Tarkoitan tuolla, että tarvitaan joku portti jonka läpi tulla.
457046 - 16.09.2017 23:16
Väittäisin että ajassa pystyy matkustamaan taaksepäin vasta sitten kun sen mahdollistava laite on rakennettu, eli sitä aiempaan ajankohtaan ei voi matkata.
457018 - 16.09.2017 19:57
Luulin että ootte bestiksiä XD
1407878 - 16.09.2017 19:52
Tiedehomot servattu XD
1407848 - 16.09.2017 15:37
0513513
456926 - 15.09.2017 22:47
@alchemilla1 sanoi:
No saikko?

Olisin todennäköisesti saanu jos olisin laittanut isompaa vaihdetta silmään ja sit oltais pariteltu siinä kaupan käytävällä asiakkaiden ja työkavereiden hurratessa vieressä, mutta aattelin pitää tän meidän jutun viattomana ja tyydyin hakkaamaan hanskaan työpaikan vessassa.
456926 - 15.09.2017 22:33
@alchemilla1 sanoi:
Monta sää ostit? :D

En yhtään mut muuten kävin kyllä hurmaamassa hänet charmikkailla jutuillani. tytteli vittu ;) jne,,,,
1407604 - 14.09.2017 17:21
Ei uskalla laittaa nimellä ku pelkää @Jin-Gitaxias'ta

456376 - 12.09.2017 08:39
itelle tuli kanssa, että pitäis vahvistaa sähköpostiosoite mut ei sieltä ikinä tullu sitä vahvistusta vaikka muutaman kerran yritin. Laitoin sit vaan toisen osoitteen ni toimi.
456252 - 11.09.2017 10:40
Tää on vähänku kärpästen herran saari, minne pojankoltiaiset on jätetty ilman valvontaa ja ohjat otetaan sit omiin käsiin. Viihdyn.
1406952 - 10.09.2017 15:24
1406896 - 10.09.2017 09:29
1406804 - 09.09.2017 08:14
@Darius sanoi:
Nappulalla on taas se aika kuuk... viikosta.

...päivästä
33416 - 08.09.2017 23:14
Ekaa kertaa testasin just Rizkin Racea. Ei ollu ku 40e rahaa mutta ihme mäihällä sinnittelin 300 kierrosta automaattipelillä Emoji Planetia päätyen lopussa 10 e voitolle mut sijoituin 19. ni voitin 20e XD
33416 - 08.09.2017 23:07
Sen verran taitaa alan harrastajia löytyä Nappulasta, että ajattelin perustaa kanavan lähinnä keskustelua varten, hauskoja kuvia aiheesta tuskin hirveesti Nappulasta löytyy.
Eli miten on pelit menneet ja onko hyviä vetovinkkejä tarjota?
Itse olen niin laiska seuraamaan urheilua, että pelaan yleensä vaan tasureita korkean kertoimen toivossa XD
456008 - 08.09.2017 22:10
Kiinnostais tietää mikä oli tää iso panos?
456004 - 08.09.2017 22:00
Eiks jätkällä ollu ne pelinestot ja kaikki XD
No, gämbleri on aina gämbleri...
1406728 - 08.09.2017 19:28
Pitkästä aikaa oikeesti hyvä gombo XD
455922 - 08.09.2017 18:23
Urinary and Anal During Pregnancy and Postpartum: Incidence, Severity, and Risk Factors


http://journals.lww.com/greenjournal/Abstract/2010/03000/Urinary_and_Anal_Incontinence_During_Pregnancy_and.21.aspx
1406578 - 08.09.2017 18:12
@kalmakylle sanoi:
Oisko toi Timo T.A. Mikkonen? Mitä voitin?


1406578 - 08.09.2017 00:35
@Surullinen_case sanoi:
Toni Halme? (:DDDD)
Koska sanoit "oli mies" koska on nykyää rip

Miettikääpä sitä, mä meen nyt näkee unia ;)
1406578 - 08.09.2017 00:26
@Felix_Argyle sanoi:
Tägit ei kerro mitään, ellei ne ole jokin anagrammi.
Matti Nykänen on arvaukseni, vaikka arvaan sen olevan väärin.

Valitettavasti väärin
Näytä kuvakommentti

No, huomenna näette oikean vastauksen (jos näette) XD
1406578 - 08.09.2017 00:24
@Felix_Argyle 3 minuuttia aikaa vastata XD
1406578 - 08.09.2017 00:14
@Felix_Argyle sanoi:
Ok.
Onko hän:
Poliitikko?
Artisti?
Urheilija?
Mies?

Tuossa meni jo neljä XD Oli mies ja harrasti urheilua, mutta ei siitä ollut tunnettu. Tägit löytyy kuvasta. Arvaatko?
1406578 - 08.09.2017 00:07
@Felix_Argyle sanoi:
Onks se tunnettu:
Youtubes?
Ylilaudal?
Riemurasias?
Deittisivustolla?

Vai tuleeko hänen kuuluisuus alunperin netin ulkopuolelta?

Kyllä kaikkiin. (paitsi ehkä deittisivustolla)

Aika loppuu, mutta saat vielä 5 kysymystä :)
1406578 - 08.09.2017 00:04
@Felix_Argyle sanoi:
Onks se ees suomalainen?

Kyllä
1406578 - 08.09.2017 00:02
@Felix_Argyle sanoi:
Käyttääkö hän Naurunappulaa?

Ei
1406578 - 08.09.2017 00:00
@Felix_Argyle sanoi:
Onko hän tunnettu internetissä?

Kyllä
1406578 - 07.09.2017 23:57
@Felix_Argyle sanoi:
Onko kuvassa todellinen henkilö?

Kyllä
1406578 - 07.09.2017 23:24
@Surullinen_case sanoi:
Arvaan ny viela kerran kosk haista vittu xDDD
Iida Palosaari ja/tai puuhöylä

Ehkä harmittaa sua aamulla, ehkä ei ;)
1406578 - 07.09.2017 23:23
Kiitos sille joka plussas kaikki kommentit :3
1406586 - 07.09.2017 23:20
I
1406578 - 07.09.2017 23:16
@Surullinen_case sanoi:
Fuufuu!
Olisko Ned???

Haha ei oo. Putosit pelistä XD Mut sullonki vipit
1406578 - 07.09.2017 23:15
@Mikko93 sanoi:
August Ames
Mia Malkova
Tori Black
Madison Ivy
Alexis Texas
Nicole Aniston
Dani Daniels
Jynx Maze
Dillion Harper
Mia Khalifa
Brandi Love
Kendra Lust
Riley Reid
Sunny Leone
?

Menkööt nyt mut
:no:
1406578 - 07.09.2017 23:12
@Surullinen_case sanoi:
Li andersson?
paleface?
soini?
sauli niinistö?
trump?
tarja halonen?
obama?

Ei kukaan noista.
Nyt saa @Mikko93 ja Spikanor esittää enää yhden henkilön nimeltä ja loput pitää olla muita kysymyksiä XD
1406578 - 07.09.2017 23:10
@Mikko93 sanoi:
Aleksis Kivi?

Ei
1406578 - 07.09.2017 23:07
@Surullinen_case sanoi:
Ihminen?

Ilmeisesti ei ollut tarpeeksi selvä merkintä edellisessä eli kyllä XD
1406578 - 07.09.2017 23:05
@Surullinen_case sanoi:
Paint?

Ei