[käytä teemaa] Pata-Kinky

Mies, superkäyttäjä (VIP)

Liittynyt 05.01.2010, nähty viimeksi tunti sitten

***
"It's not the world changing I'm afraid of. Hell, I think change is a good thing overall. But our modern society is changing very, very quickly. Too quickly for our primitive monkey brains to really handle.

Why do you think "Le 90s kids" are a phenomenon now? Because for the first time in human history we're seeing entire technologies and infrastructures become new, prominent, and obsolete, within a fraction of our lifetimes. I'm not going to act like change is a bad thing, I just want to enjoy the present a little longer before it slips out of my hands. And the present I particularly enjoyed was the precedent of the early 2000s.

I just wish it had lasted a little longer, that's all."
***

Totisesti: mitä mustemmaksi menee sitä kivempaa tulee. Sillä minä sanon teille: mikään ei ole pyhää, ja kaiken voi kuitata huumorilla. Naura, ja maailma nauraa kanssasi. Me kaikki olemme käveleviä vitsejä. -Pat 6;66


Vanhan liiton painttaaja. Teen edelleen profiilikuvia tai joitain kertataitailuja pyynnöstä tai pyytämättä. Sarjei:ta tulee harvakseltaan mutta pyrin osallistumaan gomboihin jos sellaisia on menossa.

Supa user pluso pluso since 18.11.2015
***

Ai mikä ihmeen paintti? No, täällä oli about 2010 valtava poru siitä miten muutama käyttäjä piirti sysipaskalla suomella ja piirtotyylillä sarjakuvia ja miten muutama käyttäjä fanitti niitä. Ideana sarjiksissa oli, että ne oli juurikin alhaista laatua, huonoa suomea ja tehty MS Paintilla. Jokaisella piirtäjällä oli oma tyylinsä piirtää, kukaan ei kopioinut toista.

Asetelma oli painters vs haters. Painttaajien rivit keräsi miehistöä ja vihaajien perse repesi kerta toisensa jälkeen. Mysteerillisen operaatio giding man:in jälkeen suurimpia paint-taiteilijoita bannattiin, mutta heidän tukijat nostivat niin suuren älämölön, ettei bannit loppujen lopuksi pitäneet kuin viikon. Mutta painttaajilla oli jo varasuunnitelma...

Paint-Foorumi perustettiin joskus 2010-2011, jossa senaikaiset paintterit, noin 40-60 päätä (muistaakseni), kirjautuivat ja painttasivat, tai muuten vaan hengasivat. Loppuvuodesta 2011 siellä ilmestyi paljon sisäisiä kahinoita, ja muutama heppu lähtikin pois useampaa kuukautta myöhemmin. Foorumin käyttö oli 2013 hyvin, hyvin vähäistä, ja lopulta PF kaatui 2014 vuodenvaihteessa maksamatta jätettyjen ylläpitomaksujen vuoksi. Toinen aikakausi paint-taiteessa oli loppunut.

Sillä välin Naurunappulassa vielä epäbannittuina olleet paintin tukijat jatkoivat kampanjaansa, ja kansainvälisesti tunnetun dolanin jälkeen (sanotaan että Dolan sai inspiraationsa mestari sakolut:den ankkasarjeista, siispä Nappulasta!) ylläpito tunnusti paint-taiteen NN:n sieluksi ja ytimeksi. Painttaajat saivat 2011 oman chattihuoneellisen kanavansa NN chatin kyljelle. Samalla myös Anime & Manga, Turrit Tänne, Metallimusiikki sekä uusi perseenrepijätulokas - ponit - sai chatin kanavallensa. 2012 oli muutenkin muutosrikasta aikaa Nappulassa, ja se on ollut monella tapaa käännekohta tälle sivustolle.

PF:n epäaktivoituminen johtui osittain myös paint-chatin ilmestymisestä ja paintin hyväksymisestä yleisellä tasolla. Tosin aina enenevä määrä alkuajan taitailijia jatkoivat eteenpäin, eikä uusia juuri syntynyt tilalle. Tämä yhdistettynä omaan hengailutilaan vähenti ulos tulleen paintin määrää. Paintin idea oli alun perin vihaajien vihastuttamisessa, ja nyt kun yhteistä "vihollista" ei enää ollut, ei ollut syytä jatkaa kapinointia. Usea painttaaja tai tukija siirtyi myös banaanisaarille, koska jatkoivat hervotonta perseilyä muissa yhteyksissä.

Tapahtui paljon muutakin, mutta nykyisin paint-taide, tuo hyvän paskan airut on kasvanut niin hyväksytyksi että sitä pidetään itsestäänselvyytenä. Ihmiset ovat kasvaneet, ja varmasti itse kullakin elämässään on tullut käännettyä jo niin monta lukua ettei tämä sivu tai painttaaminen vain ole enää samanlaista.

Mutta me muutimme tätä sivustoa. Paint-taiteella on keskeinen osa Naurunappulan pienessä taustatarinassa, ja se henki, joka paintin taannoin aiheutti, yhdisti fanit ja tekijät ja järisytti tätä sivustoa elää yhä sen aikaisissa käyttäjissä. Sama henki, eli 100% oma tekeminen (ja nimenomaan paintilla tekeminen!) ja ovelilla sanan käänne vitseillä ja huonolla kielellä hassuttelu elää edelleen, vaikkakin muuntuneessa muodossa. Seitsemän vuotta sitten alkaneelta internet-ilmiöltä se on aika hyvin.

Tänä vuonna internettiin saapuvat eivät ehkä pääse samaan ympäristöön missä me kasvoimme, mutta paikkana tää on aina sama. Muistakaa kunnioittaa sitä mitä oli koska sen avulla on myös tämä hetki tässä. Ei nykyhetkeä ilman mennyttä. Karvainen veteraanin pervo kiittää.


***
Jos sanot jotain eebenpuullista, saatat löytää itsesi tästä:

"Taistelutoverini Paint-foorumin katkeransuloiselta kaudelta... mutta se oli moraalinen voitto, perkele!"
-Vumpalouska

"if ("https" == $scheme) return true;"
-Chk

"Mikä on starfox?"
-Spikanor
"Tämän takia vihaan 00-lukulaisia"
-Moominpeikko

"Olet kaikki mikä on väärin tässä maailmassa."
-Moominpeikko

"You fat fuck"
-Delta-Pone

"pitäisikö tälle nauraa saatanan paska pata-k..?!!!!!!!!!!"
-Ramalgaami

"Haista ukko paska"
-valupertti

"Mitä vittua nyt taas hessu?"
-Hurmando

Viimeisimmät kunniamaininnat (yhteensä 102 kpl)

  • Parhaiten arvosteltu kommentti kohteessa sunnuntaina 19.03.2017
  • Tehokkain repost-eliminaattori tiistaina 28.02.2017
  • Parhaiten arvosteltu kommentti kohteessa sunnuntaina 19.02.2017
  • Katsotuin kuva sunnuntaina 11.12.2016
  • Katsotuin video torstaina 01.12.2016
 

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet käyttäjät näkevät nämä kommentit.

Hanki oma tunnus tai kirjaudu sisään, niin voit jättää tähänkin kommenttisi!

Tunnus: Salasana:
  Voit kirjautua myös Facebook-tunnuksellasi ja pääset heti kommentoimaan!

Lukuja

233 114 164146 8
seuraajaa seurattavaa vierailua
12.3. alkaen
vierailua
tänään

Kanavat