[käytä teemaa] Vumpalouska

Superkäyttäjä (VIP)

Liittynyt 13.11.2009, nähty viimeksi tunti sitten

Äver siever miever tuver äver liver köver! Minä olen VUMPALOUSKA, Naurunappulan mahtava Hattupäinen Avaruuskoira ja Vähäisempien Valojen Herra. Paistattele loistossani.

Koiramainen viisaus: "Jos pallo on liian suuri suuhusi, se ei ole sinun pallosi."

* * *

"Piirtäjä on selvästi sairas." -Repost

"Häiriintynyttä." -Henkka

"Toisaalta kehitysvammaisten parissa vapaaehtoistyötä tehdessäni törmään monenlaisiin ihmisiin ja olen hyvinkin suvaitsevainen, joten ehkä vain yritän suvaita suakin ja yritän ymmärtää luonnettasi sairautesi kautta." -PENIS98

"Ei Vumpalouskan sarjakuvissa ole ikinä mitään hauskaa, mutta on ne ihan mukavaa luettavaa, jos sairastaa Aspergeria." -Skordari

Viimeisimmät kunniamaininnat (yhteensä 53 kpl)

  • Parhaimmat tagiehdotukset keskiviikkona 11.01.2017
  • Plussatuin media sunnuntaina 08.01.2017
  • Katsotuin kuva sunnuntaina 08.01.2017
  • Plussatuin media maanantaina 26.12.2016
  • Parhaimmat tagiehdotukset perjantaina 23.12.2016

RSS » Näytä kaikki...

1371167 - 21.02.2017 15:02
@Norjalainen sanoi:
@Vumpalouska, tuli mieleen, että koska koirilla on hajuaisti se aisteista tärkein ja äänentuotto vähän niin ja näin, niin jospa koirat "nimeävät" asioita ja ajattelevat niitä niiden hajulla? Meille ihmisille tärkeimmät ovat näkö ja kuulo, niinpä siis ajattelemme sanoilla ja muutenkin äänillä sekä kuvilla.

Näinhän se menee. Tosin kuten @wolffy90 yllä mainitsikin, koirat oppivat ykkä omistajiensa ja muiden laumanjäsentensä nimet, kuten myös omankin nimensä.
1374111 - 21.02.2017 14:53
@Epis sanoi:
Runkkaaks joku tälle oikeesti?

...Oh dogs what done'd.

...Eiku...
1373955 - 21.02.2017 00:26
@Realistija sanoi:
Okei, "oikein hyviä"? :DD

Eli kävit peruskoulun jossain sairaalakoulussa-tarkkiksella?
Erikoista jos opettajan kommentti moisista teoksista on noinkin neutraali.......

Ihan normaalissa peruskoulussa :-)

Itsekin jos olisin opettaja, kehuisin oppilaani hyvin piirrettyä gorea.
1373955 - 20.02.2017 22:43
@Realistija sanoi:
Erikoinen stoori khyl, muistuttaa hämärästi myös entisen kulttuuri-urheiluministeri P.Arhinmäen (VAS.) kisareissua

Tuollaisia kun taiteilisi koulussa, saisi varmasti kutsun kuraattorille.
Kulttuuripiireissä taasen paikan Kiasman näyttelytilasta :D.

Ala-asteella piirsin vihkot täyteen goresarjakuvia, joissa mm. seivästettiin äijiä, hakattiin raajoja irti ja kiskottiin silmiä päästä. Opettajan mielestä ne oli oikein hyviä, ja osta niistä näytettiin koko luokalle :-)
1373955 - 20.02.2017 21:48
@Pamputin sanoi:
Niin, miksi teette näin!?

12,4 % tutkijoista uskoo, että jos osaisimme vastata tähän kysymykseen tyhjentävästi, tietäisimme paljon enemmän maailmankaikkeudesta.
1374023 - 20.02.2017 21:40
"...Ja tässä on yksi sen varpaista!"
1374029 - 20.02.2017 21:40
Näyttää pikemminkin iloisilta veikoilta :3
430417 - 20.02.2017 19:29
@ROTK sanoi:
eikö sinun pitäisi myöntää silloin, että nykyinen valtamedia ei ole silloin enää se omaa parastamme haluava ystävämme, jos se keskittyy tuon pointin sijasta ilkkumaan trumpille täysin turhanpäiväisistä sivuseikoista? ja jos ei nyt suorastaan paha, niin ainakin väärille raiteille ajautunut ystävä, jota emme enää tarvitse. vähän niikuin lapsuudenystävä joka oli ennen okei, mutta sortui koviin huumeisiin ja ajautui vääriin porukoihin.

Katso hiukan ylempää. Valtamediakin uutisoi maahanmuuton nurjista puolista ihan avoimesti, mutta ne tekevät sen asialliseen, ei-sensaationhakuiseen sävyyn ja uutisoivat lisäksi muistakin aiheista kuin mamujen pahuudesta.
1373955 - 20.02.2017 19:06
@ROTK sanoi:
vumpa osallistui sdp:n puoluekokoukseen, ei muista enää reissultaan mitään, mutta mielessä pyörii nyt kummallisia ajatuksia ja flashbackejä, joita täytyy piirrellä ylös... luki myöhemmin uutisista, että antti rinne valittiin puolueen puheenjohtajaksi, mutta ei muista siitä mitään.

:DDDD ota +1
430417 - 20.02.2017 19:05
@ROTK sanoi:
koska en jaksa jankata aatteenmiehen kanssa jostain tuhanteen kertaan niin tehdäänkö vaikka niin, että leikisti oletetaan trumpin mokanneen "eilen tapahtui terrori-isku" -osalta. terrori-iskuahan ei eilen ollut. mikä on oma käsityksesi ruotsalaisen maahanmuuttopolitiikan onnistumisesta? jos trump olisi selvemmin sinullekin sanonut "katsokaa mitä ruotsissa tapahtuu kaiken aikaa huonon maahanmuuttopolitiikan takia. ei hyvä. ei todellakaan hyvä." niin olisitko hänen kanssaan samaa mieltä?

Ehdottomasti. Ruotsin mamupolitiikka ja poliittisen korrektiuden palvonta ovat vahvasti vituillaan. Onneksi ilmassa on merkkejä siitä, että ruotsalaiset alkavat hiljalleen tajuta tämän itsekin :-)
430417 - 20.02.2017 18:34
@ROTK sanoi:
älä peittele omaa idiotismiasi, jos ymmärsit itse kyseiset lauseet yhteen putkeen ajateltuna väärin. missään niistä ei puhuttu terrori-iskuista. vain maahanmuuton ongelmista. sitäpaitsi, rehellisen median olisi joka tapauksessa pitänyt tehdä juttu muutenkin näin: "trump ei puhunut ruotsin kohdalla terrori-iskusta vaikka hidasälyisimmät niin saattoivat lauseet yhteen putkeen ajattelemalla kuvitellakin vaan hän viittasi ensimmäisessä osassa nimenomaan maahanmuutosta yhteiskunnalle syntyneisiin mittaviin ongelmiin..."

Ei, jos presidentti viittaa samassa puheessa, jossa käsittelee spesifejä terrori-iskuja, Ruotsissa "viime yönä" tapahtuneeseen kauheaan tapahtumaan, implikaatiot ovat aika selkeät.

Trump-fanien epätovoiset yritykset puolustella presidentin suusta mölähtänyttä sammakkoa (lieneekö kyseessä Pepe?) ovat kyllä aika huvittavia :DDD
430417 - 20.02.2017 18:12
@ROTK sanoi:
et vain psykooseiltasi tajua. jo leikkikoulun äidinkielen ensimmäisellä tunnilla kerrotaan kuinka otsikon pitää kuvata itse tarinaa. et voi muutenkaan otsikossa väittää jotain mikä ei vittu pidä paikkaansa, jos haluat tulla luokitelluksi luotettavana mediana. voisin kuvitella, että hs-lehti ei edes halua olla luotettava media ihmisten silmissä, vaan sen sijaan kuolonkoureissaan ajaa täysin peittelemättä ja räikeästi pelkästään omaa agendansa niille (sinulle) joiden älykkyys ei riitä erottelemaan feikkiuutisia ja todellisuutta toisistaan.

Uutisen otsikko on: "Trump viittasi terrori-iskuun Ruotsissa – Carl Bildt ihmetteli, onko presidentti poltellut jotain"

Molemmat asiat tapahtuivat. Missä kohtaa otsikossa väitettiin jotain, mikä ei vittu pidä paikkaansa?

Ja kyllä - Trumpin puheesta saa täysin selvästi sen kuvan, että hän viittasi Ruotsissa "viime yönä" tapahtuneeseen terrori-iskuun. Mikäli hän ihan aikuisten oikeasti viittasikin johonkin Fox Newsin julkaisemaan uutiseen ja oletti vakavissaan, etteivät ihmiset tulkitsisi asiaa eri tavoin puheen muun sisällön ja kontekstin huomioiden, Trump ei vaikuta ovelalta ja fiksulta median vedättäjältä, vaan ainoastaan tyhmältä :-)
430417 - 20.02.2017 18:02
PS.
Ihan näin asian sivusta, "valtamedia" ei muuten millään muotoa hyssyttele ulkomaalaistaustaisten tekemiä raiskauksia, vaan uutisoi niistä viileän asialliseen sävyyn. Se vain tapahtuu ilman "matuista" suureen ääneen vollottamista.

Esimerkkejä:

http://yle.fi/uutiset/3-7873608

http://yle.fi/uutiset/3-9000179

http://yle.fi/uutiset/3-6296473

http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005064048.html
1373981 - 20.02.2017 18:00
Ebin :DD
430417 - 20.02.2017 17:58
@ROTK sanoi:
uutinenhan on muuttunut vielä hyökkäävämmäksi ajan kuluessa, kun tuohon tuotu bildin pössyttelykommentti. otsikkoon näissä fakeuutisissa laitetaan ensin kansalle hoettava hypnoosirivi ja tekstin jonnekin hajaväleihin piilotellaan asianajajakielellä klausuulit: näin ei todellisuudessa käynyt vaikka väitimme niin ja väitämme tämänkin jälkeen. sitäpaitsi, mitä vittua mies: jos trump ottaa ruotsin esimerkkinä epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta niin mikä rehellinen media ensinnäkään takertuu terrorismi-implikaatio-väännelmäänsä ja mikä rehellinen media toisekseen ei suoraan myönnä, että näinhän vittu oikeasti onkin: trump on täysin oikeassa: ruotsi on läpipaskan maahanmuuttopolitiikan riivaama maa.

On melkein söpöä, miten kovasti yrität voittaa vaikka olet puhunut itseäsi pussiin jo pitkään :3

Artikkelin sävy ei muuten ole erityisen hyökkäävä, vaan kertoo tapahtumat juuri sellaisina kuin ne kävivätkin: Trump viittasi kauhistellen Ruotsissa "viime yönä" sattuneeseen spesifiin tapahtumaan samassa puheessa, jossa toi esiin useita viimeaikaisia terrori-iskuja. Tämän seurauksena ruotsalainen poliitikko pohti, onko Trump poltellut jotain. Uutisessa on suora linkki Twiittaukseen ja videopätkä Trumpin puheesta. Mitään valheellista uutisessa ei ollut. Uutisessa jopa todetaan, ettei Trump suoraan puhunut terrori-iskusta.

Suora lainaus:

"Trump ei maininnut puheessaan Ruotsin terrori-iskua suoraan. Samassa yhteydessä Ruotsin ”tapahtumien” kanssa hän kuitenkin puhui esimerkiksi Nizzasta ja Pariisista, missä on tehty tuhoisia terrori-iskuja."

Lisäksi artikkelissa tuodaan ilmi, että Trump viittasi Fox-kanavan uutiseen, ja linkataan jopa suoraksi lähteeksi Trumpin twiitti.

Jälleen suora lainaus:

"Myöhemmin sunnuntaina Trump kertoi nettiyhteisö Twitterissä, että hän viittasi vain uutiskanava Fox Newsin Ruotsia käsitelleeseen lähetykseen."

Tätä tekstiä ei ole mitenkään piiloteltu tai kirjoitettu asianajajakielellä, vaikka ymmärrän hyvin, jos sulla on vaikeuksia lukea normaalia uutistekstiä. Kuvien katsominen ja otsikon lukeminen (jota muuten tässä uutisessa on tarkennettu alun virheellisestä otsikosta) on yleensä riittävästi, eikö?
430417 - 20.02.2017 17:33
@ROTK sanoi:
johan uutisen otsikossakin sanotaan "trump väitti ruotsissa tapahtuneen terrori-iskun". samoin korkealle arvostamasi iltapaskatkin jatkoivat samaa "terrori-isku ruotsissa" otsikointia koko eilisen päivän. ei tällaisia tarvitsisi edes selitellä kenellekään yliopiston käyneelle, jota ei ole ajettu jonkun hypnoosiohjelman läpi ensin. kyse on itsestäänselvyydestä.

Siis juurihan aiemmin sanoin, että uutinen on malliesimerkki siitä, miten media usein tarkentaa ja parantelee uutisiaan kun uutta tietoa tulee ilmi. Oletko oikeasti lukenut kyseistä artikkelia ollenkaan. Katsopa, mitä saman linkin takaa nyt löytyy:

(Ja luepa tosiaan jutun koko teksti läpi.)

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005094459.html
430417 - 20.02.2017 17:18
@ROTK sanoi:
olet enemmän psykooseissa kuin jimbo tai antero. miksi edes vaivautua jankkaamaan kanssasi mistään...

Kerro nyt, miten toi Hesarin uutinen on "valeuutinen". Kuuntelen kyllä.
430209 - 20.02.2017 17:12
@anttikoo sanoi:
Ei rajoittanut. Se tarjosi mahdollisuuden täyttää kaikki tärkeimmät avioliiton reunaehdot kutsumatta sitä avioliitoksi. Mä korostan: tarjosi mahdollisuuden, ei rajoittanut.

Ja nyt niinku vittu oikeesti? Suomalaisten mielestä sietämätön tilanne? Ja mä selitän ja mun ymmärryksessä on vikaa? Säähän oot saatana täysin harhainen. Sen paska-aloitteen allekirjoitti mitä, 100-200k ihmistä? Se on sun käsityksesi sietämättömästä tilanteesta?

Sä oot niin vitun vajaa että tää sai nyt mun osalta jäädä tähän.

Rekisteröity parisuhde ei nyt vain ole sama asia kuin aito avioliitto, eikä tuo homopareille samoja oikeuksia kuin aito avioliitto. Tärkeimpänä erona on adoptio-oikeuden puuttuminen, mikä on aika iso juttu lapsia haluavalle homoparille. Lisäksi homoparit itse ovat kokeneet, että heidän liittoaan ei tunnusteta yhtä arvokkaaksi kuin heteroparien liittoa. Tämä oli heidän kannaltaan sietämätön tilanne, ja kansalaisaloitteen kautta he ja muut samoin ajattelevat toivat asian kansan valitseman hallituksen tietoon, joka puolestaan korjasi asian - aivan kuten pitikin :-)

Ja vastapuolen nimittely vajaaksi oman ymmärryksen puutteessa ja pois juokseminen ja voittajaksi julistautuminen ovat aika lapsellisia keskustelutaktiikoita. Oot todellakin aika surkea tässä :DDDD
430417 - 20.02.2017 17:06
@ROTK sanoi:
kansalaiset tuskin itseisarvona haluavat nähdä asiallista ja pönöttävää presidenttiä, joka puhuu kauniisti, mutta kusee saamaan aikaan omien ja vierasmaalaisten kansalaisten kasvoille, kuten obama. jos sinun omaa henkilökohtaista mimosanherkkyytäsi loukkaa, että presidentti ei poliittisesti korrektisti vittujakaan välitä median tai vasemmiston itkuvirsistä vaan tykittää vastaukset rehdisti suoraan kansalle, niin se ei ole trumpin ongelma vaan juuri sinun itsesi kannattaa päivittää tuota omaa safe-space-ajatteluasi nykypäivään. sitäpaitsi eniten presidentin arvoa yrittävät kairata alaspäin nimenomaan vasemmistolainen vihamedia ja trump vain vaihtaa iskuja takaisin varsin tehokkaasti. ja aika laiskaa arviota valtamedioista sinulta, jos et pysty myöntämään suoraa täydellisen puolueellista trump-vihaa täysin keksityillä fakeuutisilla. shame.

Linkkaamasi Hesarin uutinenhan ei ole mikään valeauutinen, vaan täysin totuudenmukainen ja asiallinen uutisointi uusimmasta Trumpin suusta päässeestä sammakosta :-)

Ja jos supervallan presidentti ajautu trollauskisaan median kanssa tietämättä edes itse mistä puhuu, ollaan aika vaarallisilla vesillä. Mutta hyvää viihdettähän tämä toki on.
430417 - 20.02.2017 16:45
@ROTK sanoi:
@luckyj trumphan tekee ihan jatkuvasti näitä trolleja, joissa puhuu syötiksi "hieman monitulkintaisesti", mediat tarttuvat hätäpäissään pienempiinkin yksityiskohtiin, tuuttaavat niistä isoja otsikkoja ja seuraavaksi kaikki puhuvatkin jo näistä ruotsin ongelmista, josta kukaan ei puhunut aiemmin :DDD


Ei, vaan ihmiset alkavat uskoa, ettei Trump tiedä yhtään, mistä puhuu (kuten ei ilmeisesti tiedäkään).

@Protec sanoi:
Trumppihan just pari päivää sitten siinä ekassa puheessaan minkä piti yksin, niin vittuili medioille kuinka "huommenna otsikot ympäri maailman: Trump, raivosi ja vaahtosi" ja niinpä oli iltapulun otsikkona heti "Trumpin sekava puhe viime iltana sai ihmiset hämilleen" tai jotain.

Trump vetää mediaa kuin pässiä narusta ja se tietää sen itsekin kyllä että jokaiseen sen sanomisiin tartutaan aivan varmasti. Siksi sen ääneen sanoikin.

https://www.youtube.com/watch?v=ihq8GXDMlHg

Tää on muuten aika asiatonta käytöstä presidentiltä, ja ainoa asia jonka Trump onnistuu tekemään, on vieraannuttaa ihmisiä ja antaa itsestään epävakaa, epäluotettava kuva :-)

Tällä vauhdilla Trump hekottelee kohta yksinään sille, miten veti mediaa kuin pässiä narussa, ja koko muu maailma pitää Trumpia idioottina.

Itse Hesarin uutinen on malliesimerkki eilisessä ROTK:in kanssa käymässäni keskustelussa mainitsemastani tilanteesta, jossa valtamedia uutisoi aiheesta X ensin hyvin yleismaailmalliseen, mahdollisesti virheelliseen tapaan, ja myöhemmin, uusien tietojen tullessa julki, korjaa uutistaan ja tarkentaa siinä esiintyneitä lainauksia. Trumpin puhetta on päivitetyssä jutussa lainattu sanatarkasti, ja relevantti kohta on linkitetty suoraan uutiseen. Trumpin puheesta saa vahvasti sellaisen kuvan, että hän viittaa johonkin tiettyyn, hyvin merkittävään tapahtumaan Ruotsissa ilman, että hänellä oikeasti on hajuakaan siitä, mitä Ruotsissa "viime yönä" itse asiassa tapahtui.
1373929 - 20.02.2017 16:23
Jos se on olemassa...
1373955 - 20.02.2017 16:06
@Mikko93 sanoi:
Pitääkö tästä tietää jotain?

Pitää tietää #vumpaversumi

Myös tää tarina kandee lukea: https://www.docdroid.net/bJDVNwI/idiotismin-muistomerkki.pdf.html
430209 - 20.02.2017 15:25
@anttikoo sanoi:
Ei me mitään oikeuksia rajoitettu. Me annettiin niitä lisää, toi on vittu niin sysipaska vertaus taas ettei mitään rajaa. Mun palkkaa on rajoitettu kun en saa sitä enemmän? Ei se toimi niin mutta nää sun vertaukset on muutenkin olleet niin hirveetä paskaa että ihan linjassa on.

Paine taannuttaa kehitystä. Kehitystä pääsee tapahtumaan nimenomaan paineettomassa tilassa. Kaikki "kehitys" joka tapahtuu paineen alla on muutosta vanhaan/huonoon/menneeseen (koska ihminen nyt vaan on sellanen).

:DDDD

Siis mitä vittua sä jätkä nyt oikein selität? Vikaa luetunymmärtämisessä?

Suomen vanha lainsäädäntö rajoitti samaa sukupuolta olevien pariskuntien oikeuksia epäämältä näiltä oikeuden tasa-arvoiseen avioliittoon ja sen mukanaan tuomiin oikeuksiin -> tämä oli suomalaisten mielestä sitämätön tilanne -> seurauksena muutospaine -> muutos tapahtui, ja nykyinen lainsäädäntömme ei enää rajoita samaa sukupuolta olevien pariskuntien oikeuksia.

Hiffaatko?
430209 - 20.02.2017 15:10
@anttikoo sanoi:
Voi vittu tota väistelyä :-D. Etkö pysty katsomaan itseäsi peilistä vai mikä vittu tässä nyt on? Jos me palataan siihen sun täysin aivovammaiseen esimerkkiin pikkasen taivuttaen sitä niin otetaan tilanne jossa selkeellä narkkarilla on ruisku kädessä ja vauva sylissä ja se sanoo että pistää vauvaa jos astut askeleenkin lähemmäksi ja sinä astut. Eikö sinussa ole silloin muka mitään vikaa vaan kaikki on narkkarin syytä? (ja joo mä just vertasin Venäjää narkkariin eikä se ole sattumaa). Vastuunkanto, se on joillekin vaikeaa.


Toi narkkarivertaus on kyllä aika huono, koska epäilen vahvasti, ettei edes venäläisissä orpokodeissa lapsia piikitetä kuoliaaksi...

Mutta mainitsemassasi tilanteessa voisin toki yrittää toppuutella narkkaria, mutta jos minulla olisi oikein hyvä syy jatkaa matkaani - esim. juurikin pelastaakseni sairaan isoäitini sydänkohtaukselta - täytyisi punnita tarkkaan, mitä teen. Suomi on suvereeni valtio; me emme yksinkertaisesti voi rajoittaa oman maan kansalaisten oikeuksia näinkin tärkeässä asiassa vain siksi, että naapurimaan lainsäädäntö on päin persettä. Tästä kärsivät ensisijaisesti venäläiset, ja on heidän tehtävänsä saada aikaan muutos. Me voimme vain antaa esimerkin ja rohkaista heitä oikeaan suuntaan.

>Kehitystä ei tapahdu ellei sille ole painetta ... mä oon täysin sanaton tuon logiikan edessä. Siinä ei ole yksinkertaisesti mitään oikein, siinä on saatana ihan kaikki väärin.

Tähänastisten keskusteluidemme perusteella ihan ymmärrettävää, että tää meni yli ymmärryksesi :-)
1373955 - 20.02.2017 14:55
@Pylly-Iiro sanoi:
Teepä btw siitä Idiotismin muistomerkistä kuva ;)

Oon joskus yrittänyt, mutta siitä on aika vaikea saada hyvää yksittäistä kuvaa ;__;

Teen siitä kyllä ehkä joskus sarjakuvan.
430209 - 20.02.2017 14:43
@anttikoo sanoi:
On. On suomalaisten tehtävä kantaa vastuu siitä mitä seuraa jos menee omaa idioottilainsäädäntöään muuttamaan. Ja ilmeisesti mitään hyvinvointia ei tuonut yhdellekään suomalaiselle ne Venäjältä adoptoidut lapset?

Vai onko nyt niin että enemmistön hyvinvointi ajaa vähemmistön yli?

Sä et pysty myöntämään että paskaa tuli päätöksen mukana, tämä ei oikeastaan enää yllätä minua ollenkaan. Mutta vänkää vänkää! Ei mulla just nyt parempaakaan tekemistä ole.

Paskaa tuli toki päätöksen mukana, mutta syistä, joilla ei ole mitään tekemistä suomalaisten kanssa. Suomessahan on edelleen perheitä, jotka olisivat halukkaita adoptoimaan venäläisiä orpolapsia. On ihan venäläisten oma vika, etteivät he eneää suostu tähän. Harmillista, mutta tällaisessa lainsäädännössä omien kansalaisten edut ajavat aina ulkomaan kansalaisten etujen edelle. Venäjän parlamentilta tarvittaisiin tasan yksi päätös tämän ongelman korjaamiseksi :-)

Paras mitä voimme tässä tapauksessa toivoa on, että venäläisissä orpokodeissa varttuneet lapset, joita oma maa ei päästänyt adoptoitaviksi Suomeen, alkavat aikuisiksi vartuttuaan ajaa muiden samassa asemassa olevien etua. Ei kehitystä tapahdu, ellei sille ole painetta.
1373931 - 20.02.2017 13:48
:DDD
430209 - 20.02.2017 05:22
@anttikoo sanoi:
Aha. No jos sä sanot niin ja toi on paras esimerkki jonka keksit.

Vastuunkanto ei kuitenkaan maittanut, koska omien sanojesi mukaan "Ei se nyt vaan ole niin, että meidän pitäisi kantaa vastuuta" joka onkin kokolailla se jota odotin kuulevani.

Äläs nyt tartu yksittäisiin termeihin vaan mainitse myös asiayhteys - ei ole suomalaisten tehtävä kantaa vastuuta venäläisten vanhanaikaisesta idioottilainsäädännöstä. Meidän vastuumme on omille kansalaisillemme ja näiden hyvinvoinnille. Sen sijaan että uliset äänekkäästi siitä, miten Suomen lainsäädäntö aiheuttaa Venäjän lainsäädännön ansiosta epäsuorasti haittaa venäläisille orpolapsille, voisit esim. kirjoittaa Duumalle ja arvostella kovin sanoin Venäjän adoptiolainsäädäntöä.
1372619 - 20.02.2017 02:55
@liirunlaarun sanoi:
Voihan sitä hommata itsensä tajuttomaksi ja hukkuu sitten sen seurauksesta.

Aika vaikea hommata itsensä tajuttomaksi huoneessa, joka on suunniteltu varta vasten estämään se.
1372619 - 20.02.2017 02:32
@liirunlaarun sanoi:
hukuttaisin itseni heti sinne :D

Hukkuminen on aika vittumainen tapa kuolla.
1373689 - 19.02.2017 22:58
@ROTK sanoi:
tsekkaa tuo aiempi tilapäivitykseni (löydät sen kyllä), jossa linkitin hs:n uutisen trumpin puheesta ja itse puheen videon. pienellä akuankkalehdenlukijaposti-tasoisellakin salapoliisianalyysillä pystyt varmasti erottelemaan kaikki ne pienet eroavaisuudet hs:n uutisoinnista ja mitä itse puheessa tapahtui ja sanottiin, jotta kaikki 911-salaliittoteorioillekin nauravat aivosolusi kuolevat samalla hetkellä ja koet pienen valaistumisen siitä miten sinun luotettavina pitämät lähteesi yrittävät ihan oikeasti tuputtaa sinulle ihan mitä tahansa shittiä totuutenaan. mutta älä usko minun sanaani vaan tarkista tuo itse suoraan hevosen suusta. ja tarkista vielä samat uutiset iltapaskoistakin, niin maailmasi romahtaa täydellisesti, kjeh kjeh.

Kuten sanottu, en yleensä seuraa Helsingin Sanomia koska maksulliset arikkelit. Tein kuitenkin tällä kertaa poikkeuksen, ja todella luin Hesarin artikkelin katsomatta pelkästään otsikkoa. Suoraan artikkelista (ja tarkasti Trumpin puhetta mukaillen - kyseinen pätkä puheesta on jopa linkitetty uutiseen, joskin katsoin puhetta myös Youtubesta):

>...Trump on katsonut, että maahanmuutto lisää terrorismia, joten ilmiötä on rajoitettava erityisesti muslimimaista.

>”Katsokaa mitä tapahtui Saksassa ja mitä tapahtui viime yönä Ruotsissa. Ruotsi, kuka olisi uskonut tällaista? He ottivat monta, heillä on edessään ongelmia, joita he eivät koskaan uskoneet mahdollisiksi”, Trump sanoi muun muassa Huffington Post -verkkolehden mukaan.

>Trump ei maininnut puheessaan Ruotsin terrori-iskua suoraan. Samassa yhteydessä Ruotsin ”tapahtumien” kanssa hän kuitenkin puhui esimerkiksi Nizzasta ja Pariisista, missä on tehty tuhoisia terrori-iskuja.

LÄHDE: http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005094459.html

Kyseessä on oikein asiallista uutisointia, jossa ei suinkaan väitetä Trumpin suoraan puhuneen terrori-iskusta Ruotsissa, vaan ainoastaan viitanneen siihen suuntaan... miten Trump juuri tekikin, viitaten johonkin ilmeisen suureen ja spesifiin - mutta kuitenkin tarkemmin määrittelemättömään - tapahtumaan Ruotsissa. Avuliaasti artikkelissa on jopa linkitetty kyseinen pätkä ja suomennettu Trumpin sanat.

(Muilta osin Trumpin puhe oli vahvasti tunteisiin vetoavaa ja varsin sekavaa populismia. Erilaisten superlatiiviadjektiivien viljely puheessa kuin puheessa on yleensä huono merkki.)

Olen tietoinen median Trumpiin kohdistamasta ajojahdista - amerikkalaisen, politiikkaa aktiivisesti seuraavan tuttuni kanssa käymieni keskusteluiden perusteella Trump ei välttämättä ole *ihan* niin typerä kuin media usein antaa ymmärtää, mutta vaikuttaa silti vaarallisen epävakaalta persoonalta johtamaan maailman voimakkainta valtiota. Etenkin Trumpin oikeuslaitokseen kohdistama kritiikki on aika huolestuttavaa, samoin jatkuvat Vakoisesta Talosta tapahtuvat tietovuodot, jotka voivat kieliä vahvasta eripuraisuudesta Trumpin hallinnossa.

(En myöskään pidä syyskuun 11. päivän terrori-iskuja ja niiden taustalla vaikuttaneita tekijöitä minään yksinkertaisena, selkeänä tapauksena. Epäilen kuitenkin vahvasti, etteivät ne olleet yksiselitteisesti myöskään Illuminatin ja NWO:n käsialaa. Kjeh kjeh.)
430209 - 19.02.2017 22:16
@anttikoo sanoi:
No se oli just noin yksinkertaista. Teit asian A josta seurasi asia C (jonka huvittavasti monskun tavoin ulkoistat "ei suoraan kosketa meitä"). Oletko vastuussa asiasta C? Pystytkö myöntämään että minä olen ollut mukana jotta asia C on tapahtunut?

Ja on ihan vitullista selkärangattomuutta väittää että asia on TÄYSIN poissa meidän käsistämme. No ei vittu todellakaan ole. Me ollaan se tänne äänestetty ja sen mukaan mennään.

Tää on vähän niin kuin menisit pysäyttämään kadulla random jätkän ja uhkaisit motata paikalle raahaamaasi pikkulasta turpiin, jos jätkä ottaa yhdenkin askelen eteenpäin. Jos hän sitten ottaisi yhden askelen eteenpäin (esim. päästäkseen kotiin tai kauppaan tai auttamaan sairasta äitiään), mottaisit lasta turpiin ja alkaisit syyttää jätkää siitä, että hänessäkin oli vikaa.

Ei se nyt vaan ole niin, että meidän pitäisi kantaa vastuuta Venäjän sisäisestä lainsäädännöstä, jonka muuttaminen tai muuttamatta jättäminen on täysin venäläisten - ei suomalaisten - käsissä. Korkeintaan voimme antaa venäläisille hyvän esimerkin siitä, että aika on ajanut ohi heidän antiikkisesta lainsäädännöstään, ja HEIDÄN - ei meidän - on korkea aika muuttaa sitä.
1373689 - 19.02.2017 22:11
@ROTK sanoi:
voi kuinka onnellisen naiivilta kuulostatkaan

...Ja tässäkö on oma argumenttisi?

Ymmärrät varmaan, ettet tällä tavoin koskaan saa taivuteltua ketään, joka ei ole jo valmiiksi samaa mieltä kanssasi? Elät omassa kuplassasi ja ihmettelet, mikseivät kaikki näe totuutta yhtä hyvin kuin sinä. Toimit kuin jonkinlainen uskovainen, joka on niin vakuuttunut oman asiansa oikeudesta, ettei katso tarpeelliseksi perustella sitä mitenkään :-)
430209 - 19.02.2017 21:33
@anttikoo sanoi:
Jaa. Että jos suoritat asian A josta tiedät seuraavan asian B, et ole lainkaan vastuussa asiasta B koska olet suorittanut vain asian A? Ei se mene niin.

Ei se ole noin yksinkertaista. Pikemminkin kyseessä on tilanne, jossa teosta A seuraa asia B, jonka ehdottomasti haluamme seuraavan. B:n LISÄKSI teosta A seuraa myös asia C, joka on ikävä asia, joka ei kuitenkaan suoraan kosketa meitä, ja jonka muuttaminen on TÄYSIN poissa meidän käsistämme, mutta jonka venäläiset voisivat koska tahansa halutessaan muuttaa.
1373689 - 19.02.2017 21:22
@ROTK sanoi:
eikun oikeasti, kerro minulle ne lähteet joita seuraat oikeana tietonasi, jotta tiedän mistä etsin sen valeuutisista puhdistetun totuuden. olen nimittäin ihan pyhästi vannomalla yrittänyt noudattaa tuota "katso asioita eri lähteistä" -ohjettasi, mutta ilmeisesti silti toistelen vain vääriä mielipiteitä, jotka sinä tiedät kysymättäkin kertoa valheiksi.

Potentiaalisia lähteitä on useitakin, mutta pitkään toimineet, suurella lukijakunnalla varustetut lehdet ovat yleensä aika hyvä veto. Niiden on pakko uutisoida pääpiirteissään luotettavasti ja totuudenmukaisesti, sillä suuren lukijakunnan ja armottoman kilpailun ansiosta niiden töppäykset nousevat nopeasti yleiseen tietoisuuteen. Lisäksi ammattitoimittajat harvoin hyväksyvät sensuuria työssään - Ylen taannoinen kohu ja useiden toimittajien ero on tästä hyvä esimerkki. Koskaan ei tietenkään pidä ryhtyä seuraamaan vain yhtä ainoaa lehteä, vaan mieluummin varmistaa asia aina myös toisesta uutislähteestä. Lokalisoitujen tapausten kohdalla kannattaa myös mahdollisuuksien mukaan varmistaa asia paikallislehdestä, joilla on usein yksityiskohtaisempaa tietoa.

Luonnollisesti kaikki uutiset pitää myös ottaa vastaan asiaankuuluvalla kritiikillä, eikä suoraan hyväksyä mitään ehdottomana totuutena. Yleensä on hyvä seurata asioiden kehittymistä ja mahdollisesti myös uutisen keskustelupalstaa. Sinne voi useinkin tulla hyödyllisiä, selventäviä kommentteja tai huomioita esim. uutisessa olevista puutteista.

Omat suosikkilähteeni arkipäivän seurannassa ovat perinteisesti olleet Iltalehti, Ilta-Sanomat, Yle sekä Turun Sanomat (koska asun ko. lehden vaikutusalueella). Olen tietoinen "valtamediaa" kohtaan tuntemastasi epäluulosta, mutta jos olet seurannut niitä yhtään tarkemmin, huomaat, etteivät ne varsinaisesti hyssyttele esim. pakolaiskriisiä - ainoastaan uutsioivat siitä viileän asialliseen sävyyn kuten median kuuluukin :-)

EDIT: Vielä yksi potentiaalinen lähde ovat asiantuntijat itse, mikäli sellaisia satut tuntemaan. Yrtsä paikallispubista ei välttämättä ole paras henkilö kertomaan päivän polttavista asioista, mutta jos esim. tunnet poliiseja, sosiaalityöntekijöitä, opettajia tai tutkijoita - tai mistä nyt milloinkin haluat tietoa - kanattaa keskustella heidän kanssaan. (Itse olen muuten tehnyt ihan omaa tutkimusta pakolaisiin liittyen. Asiat eivät tosiaankaan ole kovin yksinkertaisia tai mustavalkoisia.)
1373689 - 19.02.2017 20:59
@0ZM0 sanoi:

Justhan sanoit, ettet ole lukenut tämän keskustelun viestejä lainkaan, mutta silti väität tietäväsi, että niissä "itketään".

Jokin ei nyt kyllä oikein täsmää.


430209 - 19.02.2017 20:57
@anttikoo sanoi:
Mä haluaisin että sinä myönnät että ton vitun homolain myötä tuli myös paskaa niskaan. Sua ei haittaa venäläisten lasten tilanne millään tavalla (et oo ilmeisesti katsonut vaikkapa Armanin pätkää jossa se käy venäläisessä orpokodissa), mua tietyllä tapaa sapettaa että se ovi on nyt kiinni. Sä oot ilmeisesti niin helvetin tunnekylmä ettet anna moisen nyanssin hyvää oloasi häiritä.

Tässähän ongelma on 100 % Venäjän lainsäädännössä, ei Suomen :-)

Muutosvaiheessa on aina hankalaa, eikä siitä pääse mihinkään. Ehkä, jos kaikki naapurimaat hiljalleen sallivat tasa-arvoisen avioliittolain, Venäjälläkin herätään hieman muokkaamaan antiikkista, konservatiivista idioottilainsäädäntöä - mutta periksi sille ei pidä antaa. Ei milliäkään. Jokaisen maan velvollisuus on ensisijaisesti omia kansalaisiaan kohtaan.
1373689 - 19.02.2017 19:16
@0ZM0 sanoi:
En oo lukenu sanaakaan. Scrollannu vaan, että saatananmoinen itku tässäkin kuvassa. Aiheen kyllä arvaan. Tunkekaa sormi peppuun ja itkekää nurkassa.

Ei täällä kukaan itke. Hyvässä toverihengessä keskustellaan ajankohtaisista asioista kuin sivistyneet herrasmiehet ainakin. Osallistu itsekin ;-)
1373689 - 19.02.2017 19:11
@0ZM0 sanoi:
Voi perkeleen PERKELE teidän urpojen kanssa.

Tykkäät kuitenkin näistä keskusteluista kun tuut jatkuvasti niitä seuraamaan :-)
1373689 - 19.02.2017 19:10
@ROTK sanoi:
palat varmasti halusta kertoa kaikille kuinka olet tuohon maagiseen valaistumisesi tilaasi päässyt, jossa tiedät asioista huomattavasti paremmin kuin me muut yhden totuuden tuijottajat? saatat olla hyvinkin oikeassa ja mielelläni kuulisin juuri sinulta, mestarilta, kuinka minunkin kannattaisi sinne autuuden valoon tiedon kultaisilla portailla kavuta? olenhan toki vain tällainen yksinkertainen juntti, mutta varmasti suot tietosi hedelmistä minullekin pienen siivun tai murusen, jota ruuantähteinäsi sitten nakertelisin ja tulisin sitten helposti siitä ikionnellisen kylläiseksi.

Valitettavasti ei ole mitään helppoa tietä saavuttaa valaistumiseni tilaa. Kandee kuitenkin aloittaa perehtymällä argumentoinnin perussääntöihin, esim. täällä: https://kielikompassi.jyu.fi/puheviestinta/tietomajakka/maja_perusteita_argumentointi.shtml

(On muuten ihan oikeasti ihan hyödyllistä settiä, tiedoksi kaikille muillekin tätä keskustelua seuraaville)

Lisäksi voisit varmaan ihan oikeasti seurata useampaa eri tietolähdettä, jotte saat mahdollisimman monipuolisen näkökulman päivän polttaviin uutisiin. Harvoin on olemassakaan yhtä oikeaa totuutta, jossa yksi osapuoli on ehdottoman oikeassa ja muut täysin väärässä.

Kyllä se siitä käyntiin lähtee, jos vähän yrität :-)
1373689 - 19.02.2017 18:49
@Vumpalouska sanoi:
Montako kertaa minun on sanottava, että julistamalla toistuvasti yksioikoista, mustavalkoista maailmankuvaasi teet omalle asiallesi enemmän haittaa kuin hyötyä? Sen sijaan että saisit aikaan loogista ja perusteltua keskustelua, onnistut vain vieraannuttamaan useimmat ihmiset tervehenkisestäkin nationalismista vahvistamalla stereotypiaa, että kaikki vähänkään nationalistiset ihmiset ovat itse asiassa salaliittoteorioihin sokeasti uskovia yksinkertaisia juntteja.

...Oh dogs, nythän se selvisi. Oletkin kaiken aikaa ollut vihervasemmistolaisten mädättäjä-suvakkien lähettämä soluttautuja, jonka tehtävä on tuhota fiksujen nationalistien uskottavuus ja hukuttaa kaikkinainen järjen ääni kärjistettyjen, älyttömien argumenttien tulvan alle.

Olet viimein paljastunut, kurja globaalin orjavaltion käsikassara.
1373599 - 19.02.2017 18:46
@Donitz sanoi:
hiljaa koira
NV on parhain peli mikä on ikinä tehty.

Olihan siinä paljon tutkittavaa, mutta kuten sanottu, maailma oli vähän tyhjän ja pystyynkuolleen oloinen. Aavikko ei oikein jaksa innostaa etenkin FO3:n raunioituneen art deco -kaupungin jälkeen. Ja muutenkin jostain padosta taisteleminen ei kauheasti innostanut. Lisärit kyllä oli kivoja, etenkin Dead Money ja Lonesome Road.
1373689 - 19.02.2017 18:38
@ROTK sanoi:
johan sanoin, että olet totuuden jälkeisen ajan edeltävässä lokerossa. en sanonut, että sinun pitäisi uskoa mitä jokin vastakkainen näkemys kertoo totuutenaan, mutta jos et edes ota selvää ilman hypnoosifilttereitä, mitä vastapuoli edes oikeasti ajaa niin ihan turhaan täällä tärkeilet kellekään poliittisten näkemystesi kanssa olit minkälainen kapitalisti tahansa. ei se minua edes kiinnosta.

Hypnoosifiltteri lienee ihan omakeksimä termi, eikö :-)

Olen *aika* varma, että olen asioista huomattavasi paremmin perillä kuin sinä - kaikista näkökulmista katsottuna.

Enkä muuten varsinaisesti pidä sinua "vastapuolena", ainakin jos todella välität itsenäisestä, sekulaarisesta Suomesta, jossa kenenkään uskonnolliset säännöt eivät pääse väkisin vaikuttamaan ihmisten arkeen tai jossa ei turhaan kumarrella erilaisten vähemmistö - tai edes enemmistö - ryhmien mahdollisen loukkaantumisen ja mielensäpahoittamisen edessä.

Sen sijaan pidän sinua melko yksinkertaisena, yhteen totuuteen herkästi uskovana ja alhaisella omalla ajattelukyvyllä varustettuna junttina, jolla ei ole alkeellisintakaan tajua uskottavan argumentoinnin säännöistä. Montako kertaa minun on sanottava, että julistamalla toistuvasti yksioikoista, mustavalkoista maailmankuvaasi teet omalle asiallesi enemmän haittaa kuin hyötyä? Sen sijaan että saisit aikaan loogista ja perusteltua keskustelua, onnistut vain vieraannuttamaan useimmat ihmiset tervehenkisestäkin nationalismista vahvistamalla stereotypiaa, että kaikki vähänkään nationalistiset ihmiset ovat itse asiassa salaliittoteorioihin sokeasti uskovia yksinkertaisia juntteja.
1373689 - 19.02.2017 14:39
@ROTK sanoi:
eikös me viimeksi käyty joku keskustelu tästä, jonka perusteella ohjeistin etsimään lisää tietoa internetistä? en ihan kauheasti jaksaisi jankata samoista jutuista moneen kertaan, jos et sitten viitsinytkään etsiä mitään tuoretta ajatteluasi virkistämään. tämän perusteella arvelen, että sinä elät edelleen siinä maailmassa mitä hesari kutsuisi totuudenjälkeistä maailmaa edeltäväksi maailmaksi. ja tällä en tarkoita sanaleikkiä, että eläisit totuuteen perustuvassa maailmassa.

Viimeksi käydyssä keskustelussamme kerroin hakevani tietoa vakituisesti monesta eri lähteestä. Sain kuitenkin sellaisen kuvan, että kelpuutat luotettavaksi lähteeksi vain sellaiset uutiskanavat, jotka ovat samaa mieltä sinun kanssasi. Puhutaanko lisää lokeroitumisesta?

Jos luet keskustelujamme uudelleen, huomaat myös, etten ole juurikaan julistanut omia poliittisia mielipiteitäni missään keskustelussamme. Ehdit siitä huolimatta jo leimata minut mm. "vasemmistolaiseksi" ja lokeroituneeksi. Kolmannen kerran: millaisessa lokerossa kuvittelet minun elävän?
1373689 - 19.02.2017 14:30
@ROTK sanoi:
no kerro nyt mitä kaikkea löysit totuudenetsintäseikkailujesi aikana? en minä halua sinua lokeroida vaan auttaa ulos lokerostasi.

Vastaat tässä nyt kysymykseen kysymyksellä, joka on kaiken lisäksi niin laaja ja epämääräinen, ettei siihen voi tyhjentävästi vastata. Lisäksi kysymys sisältää olettamuksen siitä, että tiedoissani olisi alun alkaenkin ollut jotain puutetta. Tässä on harhaanjohtaminen, olkinukke ja kysymyksellä kysymykseen vastaaminen kätevästi samassa paketissa. Jos jossain olet aidosti hyvä, niin argumentaatiovirheiden viljelemisessä :-)

Mutta kerro nyt toki, millaiseen lokeroituneeseen ajatteluun kuvittelet minun jumittuneen.
1373689 - 19.02.2017 13:53
@ROTK sanoi:
en minä tiedä minne asti kadonneen totuuden metsästyksessäsi internetin ihmeellisessä maailmassa pääsit, kun aiemmin kehoitin etsimään tietoa muualtakin kuin vain hesarin otsikoista. mutta näin niinkuin sinusta hohkaavan kauniistisanottuna ummehtuneen ajatuskulun parin kommentin perusteella, et ihan hirveän kauaksi tainnut päästä siitä mihin viimeksi jäätiin? :)

Ajatuksenjuoksustasi kertoo paljon, että katsot voivasi tunnistaa ummehtuneen ajatustenkulun parin kommentin perusteella.

En muuten lue Hesaria, koska maksulliset artikkelit :-)

PS.
Muokkasin tota yllä olevaa kommenttiani antaakseni sulle (jälleen yhden) esimerkin mustavalkoisesta ajattelustasi.
1373689 - 19.02.2017 13:44
@ROTK sanoi:
miksi sinä vedät sitten mustavalkoiseksi kaiken mitä minä sanon? kaikki vasemmistohypnoosin alaiset eivät todellakaan ole pahoja ihmisiä. maitomies kuitenkin puheidensa perusteella enemmän aatteen miehiä kuin vain hyväuskoisia hölmöjä. sinä esimerkiksi taas kuulostat enemmän hyväuskoiselta hölmöltä hypnoosin uskojalta, kuin pahalta vasemmistoaatteen ajajalta.

Jokseenkin jokainen kommenttisi sisältää vastakkainasettelua "hyvien" ja "pahojen" voimien välillä. Viittaan esim. edellisessä keskustelussamme olleeseen väittämääsi, jossa kirkkain silmin tulit väittämään, että kaikki vanhat valtapuolueet ovat uuden määritelmäsi mukaan vasemmistoa, joka pyrkii ajamaan maailman globaalin maailmanvaltion ikeen alle.

Mutta kerro toki, mihin kuvittelet minun uskovan :-)
1373689 - 19.02.2017 13:40
@ROTK sanoi:
lues nyt nämä kommentit loppuun asti, niin ei tarvitse alkaa selittämään samoja asioita, mitkä maitomies itsekin myöntää olevan niinkuin tuossa jo sanoin.

PS.
Luin kommentit loppuun asti. Olen sanaton :DDDDDDD
1373689 - 19.02.2017 13:36
@ROTK sanoi:
lues nyt nämä kommentit loppuun asti, niin ei tarvitse alkaa selittämään samoja asioita, mitkä maitomies itsekin myöntää olevan niinkuin tuossa jo sanoin.

Ei se nyt vain ole niin kuin sanot, vaikka Maitomies niin myöntäisikin :-)

Vaikka ymmäränkin, etteivät älynlahjasi riitä muiden kuin täysin mustavalkoisten ja yksinkertaisten maailmankuvien muodostamiseen, "vasemmisto" on todellisuudessa vähän monipuolisempi ryhmä kuin joukko pahantahtoisia idiootteja, jotka tahtovat avata Suomen rajat mamuille ja tuhota kaiken, mitä pidät rakkaana ja puolustamisen arvoisena.
1373689 - 19.02.2017 13:21
@ROTK sanoi:
postasitko liian nopeasti lukematta loppuun asti, kun tässä tehdään pilaa esinahkan pakkopoistamisesta? olen ymmärtänyt, että siellä vasemmalla nimenomaan puollustatte uskontojen oikeutta silpoa alaikäisten genitaaleja.

Jälleen kerran käytät ihan omaa versiotasi "vasemmisto" -termistä, jota eivät allekirjoita muut kuin MV-lehden vakiolukijat. Melkoinen tapa luoda oma versio todellisuudesta ja sulkea itsensä kuplan sisään, jossa kaikki ovat yhtä mieltä ja viholliset on helppo leimata ytimekkäällä ja sopivan abstraktilla ja moniselitteisellä termillä :-)
1373597 - 19.02.2017 00:35
Totuus.
1373599 - 18.02.2017 21:57
New Vegas oli ihan kiva, mutta aavikkomiljöö tuntui helvetin tyhjältä ja tylsältä, enkä kauheasti mieltynyt pelin päätarinaankaan ;__;
1373231 - 18.02.2017 02:22
Ebin :D
1373497 - 18.02.2017 02:20
Koska nää menee yhtä nopeasti kuin ne Star Warsin leijupyörät?

PS.
Ihan kämästä kun toimii jollain propellilla eikä antigravitaatiolla.
1373499 - 18.02.2017 02:15
Trappist master race.
1372283 - 17.02.2017 22:08
@Trite sanoi:
Näytä kuvakommentti
>yläaste
>kaikille jaettiin omalla nimellä varustettu kartonkisydän, johon sai kerätä nimiä sinä päivänä halaamiltaan ihmisiltä
>niittaa oma sydän kiinni ja heitä roskiin
>kieltäydy haleista
>kirjoita silti oma nimesi muiden lappuihin, koska välttämättä halusivat

Olispa nykyäänkin yhtä alfa.

Olitko samalla yläasteella kuin mä O___o
1372283 - 17.02.2017 22:07
Buni +2
1373399 - 17.02.2017 20:38
Osaapa olla suorastaan syötävän suloinen pikkupentu :3
1373405 - 17.02.2017 20:36
Kuinka toi lyhyt ja leveä tassu mahtuu pitkään ja kapeaan ihmiskenkään? Eikö turri joko kulkisi avojaloin koska polkuanturat, tai vastaavasti käyttäisi omalle jalanmuodolleen suunniteltua kenkää?
1373377 - 17.02.2017 13:42
@DeathShadowWarri sanoi:
Voitteko vittu kommentoida sitä sarjakuvan paskaa päävitsiä, eikä irrelevanttia sivuvitsiä. Saatana.

Tää on vähän kuin Mauri Kunnaksen tai Don Rosan sarjakuvat, joissa yksityiskohdat ja taustatapahtumat on yhtä hauskoja kuin itse päävitsi :-)
1373377 - 17.02.2017 13:17
Hitlerkin joi vettä? Nyt en enää ikinä voi juoda vettä ;___;
1373371 - 17.02.2017 13:15
Nyt on kyllä komeat läskipoimut.
32209 - 17.02.2017 13:11
@DeathShadowWarri sanoi:
@Vumpalouska voitko hieman selventää tälle kanavalle tarkoitettujen kuvien rajausta? Lisätäänkö tänne siis vain tieteen ja teknologian saavutuksista kertovia kuvia, vai kuuluvatko esim kaikki tieteisiin ja teknologiaan liittyvät vitsitkin tänne?

Ajattelin tätä kyllä aina "vakavana" kanavana, jonne tulevat kuvat käsittelevät vähintään spekulatiivista tiedettä ja teknologiaa, muta kaipa vitsitkin menee, ainakin jos ne on oikeasti hyviä :-)
1373325 - 17.02.2017 01:31
Ohoo, nyt on aika jännä ja futuristinen.
1366113 - 16.02.2017 23:06
@Kasa sanoi:
Ja lätsä pysy päässä loppuun asti +1.

Olispa maukasta, ku vois kertoa jonkun eksoottisen syyn passivoitumiselle. Mut ei voi. Pääsyy on, että vietän vapaa-aikaani nykyään internetissä pääasiassa kännykällä ja tää sivusto on hieman tuskallinen siihen. Kuvakommenttien spämmääminen puhelimella aiheuttaa passiivisaggressiivista kiljuntaa. Lisäksi kyllästyin mamukeskusteluihin. Ja tämän sivuston etusivun rikkoutumiseen. Toisaalta kuviakin tulee huomattavasti verkkaisemmin nykyään, joten pari kertaa kuukaudessa käydessä aika nopeesti bongaa kaikki paintit.

Vitsi vitsi, olin puoli vuotta Amsterdamissa panemassa huoria.

:rae:

Kännykkäselaaminen on klassisen Internetin kuolinisku ;__;
1373237 - 16.02.2017 16:24
@Norjalainen sanoi:
Tuhlasin joskus isän kaikki kondomit runkkaamalla niiden sisään. Olin niin nuori ja heikko, että riittävän paineen aikaansaamiseksi ei oma käsi riittänyt.
Olimme etelänmatkalla ja isä sitten jossain vaiheessa juoksi huoneiston olohuoneen läpi kalu pystyssä hakemaan (olematonta) kondomia pesuhuoneesta. Oli sitten vissiin vedelly paljaalla.
PS. se ei ole mies eikä mikään, joka ei oman isänsä mahtiseisokkia ole nähnyt

Viileä tarina, veliseni.
1373135 - 16.02.2017 16:10
@Norjalainen sanoi:
Margratheasta tämmösen vois tilata. Kerätäänkö kolehti?

Magrathea on erikoistunut planeetoiden rakentamiseen. Veikkaan, etteivät nekään pystyisi luomaan mitään tällaista.
1373141 - 16.02.2017 00:39
:D
1373135 - 15.02.2017 23:12
@Furfag sanoi:
Miten sinne toiselle puolelle sit pääsee?

Veikkaisin että: hissillä.

Tai ehkä avaruusaluksella.

Tieteiskirjoittaja Larry Niven sanoi joskus, että luojiensa hylkäämälle ja barbarismiin vajonneelle Aldersonin Levylle olisi hyvä sijoittaa miekka & velhous -tarina. "Maailman alapuolen" asukkaat tunnettaisiin enää myyteissä ;__;
1373135 - 15.02.2017 23:10
@blackjack sanoi:
Jos viisari värähti niin tästä on hyvä alottaa. http://www.orionsarm.com/page/301

Orion's Arm +1

Kiinnostavin fiktiivinen scifiversumi, jonka tiedän.
1372331 - 15.02.2017 21:03
Muistakaa ottaa turripuku seuraavaan miittiin! Ilman turripukua ei pääse siihen yökerhoon, johon meidän on tarkoitus mennä jatkoille.
1373107 - 15.02.2017 20:37
Aika köriläs.
1372819 - 15.02.2017 20:36
Tosi suomalainen osaa käyttää puukkoa jo syntyessään :-)
1373041 - 15.02.2017 13:57
Nignog.
1372875 - 15.02.2017 01:07
:DDD
1370411 - 14.02.2017 21:57
Here be monsters.
1366113 - 14.02.2017 21:55
@Kasa sanoi:


...Juksasin, nyt on tiistai. Mutta olipa myllyt +1. Ei varmaan haittaa, että kommentoin tätä yli kuukauden julkaisusta.

Edit. Vähä kuumotti, että toi irstas homostelija lentää niskaan, mutta onneksi vain ponille kyytiä.

Selvisit peräti kolme minuuttia kauemmin, mutta ainakin kuolemasi oli nopea ja kivuton ;__;

PS.
Missäs jätkä on ollut kun ei ole aikoihin näkynyt?
1372883 - 14.02.2017 17:59
Aika MILF.
1372843 - 14.02.2017 17:55
Ystävällinen ajatus, että tulee syödyksi ensin. Silloin ei joudu kokemaan loputonta kärsimystä ja epätoivoa, jotka Cthulhun paluu tuo keskuuteemme ;___;
1372717 - 14.02.2017 00:33
@antimateria sanoi:
Tämän piti olla aivan normaali sateinen kesäpäivä. @Vumpalouska ravisteli turkkiaan kuivaksi lenkin jälkeen aivan samalla tavoin kuin oli tehnyt kymmeniä kertoja aiemmin. Mutta tällä kertaa kaikki muuttui... lopullisesti. >:3

;___;
1372351 - 13.02.2017 18:55
Niin cool eläin :3
1372403 - 13.02.2017 18:48
;___;
1372607 - 13.02.2017 18:28

1372637 - 13.02.2017 18:24
Homot valtaavat oppikirjatkin, @Saa ;___;
1372645 - 13.02.2017 18:23
Kuvassa @antimateria itse, mutta kenelle noi isommat tuolit on tarkoitettu?
1372649 - 13.02.2017 18:22
No siinä oli kyllä täydellinen selätys.
1372627 - 13.02.2017 18:16
Homoleijonat.
1372619 - 13.02.2017 18:16
Muistuttaa hiukan verisempää versiota siitä KGB:n huoneesta, jossa on polviin asti jääkylmää vettä. Pakko seistä koko ajan tai hukkuu.
1372651 - 13.02.2017 18:10
Ebin :DDD
1372653 - 13.02.2017 18:07
Aurinkokunnan kiinnostavin kuu. Saisivat jo lähettää sinne luotaimen porautumaan jään läpi ja etsimään elämää.
1372655 - 13.02.2017 18:06
Yritysten kautta voittoon ;___;
1372641 - 13.02.2017 18:05
@Saa sanoi:
Turrikultuuria on myös Suomessa

Usein vaiettu asia on turrikulttuurin asema Suomessa. Monelle vielä onneksi tuntematon osa alakulttuurien kirjoa on niin sanottu turrikulttuuri. Aikuiset ihmiset, usein zoofiliaan kallellaan olevat, pukeutuvat erilaisiin eläimiä esittäviin naamiasasuihin ja houkuttelevat myös nuoria ala-ikäisiä mukaam. Alakulttuuriin kuuluu kiinteästi myös turritaide, eli pornograafiset kuvat, jossa eläinhahmot ovat sukupuoliyhteydessä keskenään. Monet internetsivut ajavat turrikulttuuria eteenpäin ja valitettavasti Naurunappula on yksi niistä. Suomalaisen turrikulttuurin uranuurtaja Basmassterfox on esimerkiksi vastuussa todennäköisesti useasta uudesta turrikulttuuriin liittyneestä nuoresta. Nykymaailan "pannaan kaikkea mikä liikkuu" suuntaus on niin kaukana Raamatun opeista kuin vain voi kuvitella. Valitettavasti edes koulut eivät nykyään uskalla puuttua turriuteen tai homoseksuaalisuuteen, sillä media iskee armottomasti takaisin. Median parissa tuntuukin olevan toteutunut täysi vallankaappaus viherliberaalien osalta. Zoofilia, homoseksuaalisuus ja muut perversiot ovat arkipäivää kiitos propagandan.

Onneksi yhä Suomessa vielä tositaiseksi joka kylässä on kirkkorakennus, jonne voi mennä rukoilemaan paremman tulevaisuuden puolesta. Jos tarpeeksi moni osoittaa katumusta rukouksen kautta olen varma, että Herra armahtaa vielä kansamme ja johdattaa sen parempaan tulevaisuuteen vapaana turriudesta, eläimiin sekaantumisesta ja muusta homoseksuaalisuuteen rinnastettavasta toiminnasta. Nykytilanne voi olla vain huono vaihe historian kulussa. Niitä on nähty ennemminkin, mutta aina Herra on voittanut .Tällä hetkellä tunnumme vain elävän rajuimpien koettelumuksien aikaa koskaan. Tämä asettaa vanhemmille uusia haasteita, kun lapsensa ovat suuremmassa vaarassa kuin koskaan aiemmin. Pysykää tarkkoina.

Ei, kyllä Morso on nyt voittanut. Lopullisesti.
1372595 - 13.02.2017 14:36
Sonja ei osaa kirjautua Naurunappulaan, joten se tekee joka kerta uuden tunnuksen ;__;
1372609 - 13.02.2017 13:52
Toi viimeinen Jeesus :DDD
429649 - 12.02.2017 16:59
1372337 - 11.02.2017 23:34
Ebin :DDD
1372281 - 11.02.2017 16:02
Niin hämmentynyttä koiraa ;__;
1372119 - 10.02.2017 16:30
@Pata-Kinky sanoi:
Oliko mistään kotoisin?

Mainettaankin huonompi.
1372119 - 10.02.2017 16:07
@Pata-Kinky sanoi:
hollantilainen kuvakulma ;__;

Katsoin muuten hiljattain Battlefield Earth -elokuvan :-)
1372113 - 10.02.2017 11:58
Uusimmassa Jedin Paluun versiossa Hayden Christensenin naama on digitaalisesti muokattu ton paappanan päälle :-)

Lukuja

698 522 89840 80
seuraajaa seurattavaa vierailua
12.3. alkaen
vierailua
tänään

Kanavat