elli5 (elli)

81, peruskäyttäjä

Liittynyt 09.01.2017, nähty viimeksi 16 tuntia sitten

Viimeisimmät kunniamaininnat (yhteensä 2 kpl)

  • Eniten annettuja arvosteluja tiistaina 10.01.2017
  • Eniten annettuja arvosteluja maanantaina 09.01.2017
pidetään nyt vielä vähän lisää esillä tätä populistisia valheita päästään keksivän vasemmiston viimeisintä propaganda-valhetta

https://paavotajukangas.com/2017/01/30/yrittiko-vasemmisto-ja-suldaan-said-ahmed-kusettaa/

kuka voi älyllisesti arvostaa li anderssonia? miten kenelläkään voisi olla minkäänlaisia arvostuksen rippeitä kyseistä henkilöä kohtaan?

roskaluokan valepaskapopulisti pahimmasta päästä vailla mitään älyllistä sisältöä

Yrittikö Vasemmisto ja Suldaan Said Ahmed kusettaa? | Paa...

Suldan Said Ahmed ja muut Vasemmistoliiton aktiivit ovat paheksuneet Yhdysvaltojen uutta lakia koskien kolmansista maista tulleiden henkilöiden maahanpääsyä Yhdysvaltoihin. Kuinka ollakaan Suldaan Said Ahmed oli juuti näinä päivinä matkoilla Yhdysvaltoi...

miksi sukupuoli pitää "tutkia"? eikö vain "kysyminen" riitä? :)

http://yle.fi/uutiset/3-9418337

Nuorten tyttöjen transsukupuolisuustutkimukset ovat moninkertaistuneet

Valtaosa alaikäisistä transtutkimuksiin hakeutuneista on tyttöjä. Lähetteiden määrä on kuudessa vuodessa nelinkertaistunut.

Nuorten lisääntynyt sukupuoli-identiteetin etsintä näkyy transsukupuolisuustutkimuksia Suomessa tekevillä poliklinikoilla Helsingin ja Tampereen yliopistollisissa sairaaloissa. Transsukupuolisuustutkimukset alaikäisille on aloitettu Suomessa vuonna 2011. Lähetteiden määrä on kuudessa vuodessa nelinkertaistunut. Viime vuonna tutkimuksiin hakeutui pari sataa nuorta.

Myös aikuisten transtutkimusten määrä on lisääntynyt. Aikuisia käy tutkimuksissa vuosittain pari sataa.

Valtaosa alaikäisistä on tyttöjä, jotka haluavat pojan sukupuolen.

– Noin 90 prosenttia tutkimuksiin hakeutuvista alaikäisistä on tyttöjä. Keskimäärin poliknikalle hakeutuvat 14–16-vuotiaat nuoret, sanoo Tampereen yliopistollisen sairaalan nuorisopsykiatrian vastuualueen ylilääkäri Riittakerttu Kaltiala-Heino.

Kokemus sukupuolesta on osa ihmisen identiteettiä. Ihmisen identiteetti lujittuu ja kehittyy nuoruusiässä, joka kestää keskimäärin 13–23 ikävuoteen. Oikeastaan identiteetti on nuoruusiän kehityksen tulos, kuvailee Kaltiala-Heino.

– On erityisen haastavaa nuorten kohdalla varmistua siitä, että sukupuoli-identiteetti on jo niin varhain kehittynyt pysyväksi. Jos jo kesken nuoruusiän kehityksen varmistutaan pysyvästä vastakkaisen sukupuolen kokemuksesta ja transhoidot aloitetaan, niin se on iso ja vaikea kysymys. Siksi transtutkimukset ovat hyvin perusteellisia ja ne tekee moniammatillinen ryhmä, Kaltiala-Heino sanoo.

Nuorten tyttöjen transsukupuolisuustutkimukset ovat monin...

Valtaosa alaikäisistä transtutkimuksiin hakeutuneista on tyttöjä. Lähetteiden määrä on kuudessa vuodessa nelinkertaistunut.

se on ongelma, jos ei pääse vapaasti liikkumaan mihin tahansa maahan, kuten yhdysvaltoihin

se taas ei ole ongelma, että johonkin maahan kyllä pääsee, mutta samalla pääsee myös hengestään

https://en.wikipedia.org/wiki/Pippa_Bacca
http://www.nytimes.com/2008/04/19/theater/19peac.html
http://www.yesimright.com/young-girl-hitchhiked-through-the-middle-east-to-prove-muslims-are-peaceful-what-they-did-next/#

on suorastaan ikiaikainen käytäntö, että tietyistä maista tiettyihin maihin menemällä tarvitsee viisumin, ja sen saaminen on joskus käytännössä mahdotonta. siitä ei kukaan ole jaksanut itkeä

mutta heti kun joku ei otakaan porukkaa vastaan joka maasta, onkin käsissä hirveä ongelma

kumpikohan on se todellinen ongelma?

se, että ei pääse johonkin maahan, koska eivät ota vastaan?

vai se, että johonkin maahan menemällä pääset hengestäsi?

suvakit varmaan iloitsisivat, jos jenkkiläkin muuttuisi paikaksi, johon kyllä pääsee sisään, mutta jossa on niin helvetin epäturvallista olla, että sinne ei kukaan halua jäädä, eikä sinne kukaan halua mennä

murha sukupuolen perusteella on suvakkien mielestä siedettävä asia, mutta maahanpääsyn kieltäminen syntymämaan perusteella onkin sitten jotain aivan kauheaa
Muutaman päivän olen täällä pyörinyt, ja pakko todeta näin nyt kaikille:

Täällä on päivänselvästi muutama ei-niin-terävällä veitsellä varustettu suvakki messissä. Eivät halua kohdata todellisuutta, tai myöntää päivänselviä typeryyksiä omissa jutuissaan, tai omissa maailmankatsomuksissaan. Sen sijaan että suoraan myöntäisivät mitä paskaa on tullu taas jauhettua, tai että kuinka typeriä omat kuvitelmat ovat, niin yritetään vain pienen lapsen defenssien tavoin osoitella sormella jotain muiden "virheitä", joita he kuvittelevat näkevänsä kaikkialla.

Eikö oikeasti itsetunto kestä myöntää että oma maailmankatsomus on oikeasti typerä, ellei jopa naurettava?

Ja mikä pahinta - tämä lapsellinen selittely, puolustelu, silleily ja savuverhoilu jatkuu omien juttujen lisäksi jopa muiden 'suvakkien' juttuja kohtaan - jos joku muu suvakki paljastaa kertomuksillaan kuinka naurettavan typerä hän on, nappulassa ei tuolle typeryydelle saisi näemmä nauraa, vaan pitäisi näemmä olettaa että täysin lapsellisen idioottimaisella jutulla tarkoitettiinkin mukamas jotain todella älykästä. Oikein tulkitsemalla pitää tulkita jokainen vassarien idioottimainen heitto mielin kielin aina siten päin, että päivänselvä naiivi typeryskin on mukamas sivistynyt & älykäs tyyppi.

Esimerkkinä li anderssonin, tuon syvästi halveksimani naisen viimeaikainen täysin typerä vertaus, joka selvästi osoitti, että hänellä ei riitä älyllinen kapasiteetti käsittämään asioita, joita opetetaan liikennetekniikan perusteissakin. Tätä puolustellaan sitten kaikin keinoin kalle 8v -tason argumenteilla kuten:

"Lähes tuhannen sanan asiallisesta (kritisoi yhtiöittämistä ja autojen seurantaa) blogikirjoituksesta on napattu yksi loppuheitto, jota sitten kauhistellaan :)"
"Kappaleella Li siis viittaa likenteen digitalisointiin ja joukkoliikennepalveluiden kehittämiseen. Tämän saa selville jos vaivautuu lukemaan alkuperäisen tekstin."
"Itse keksittyjen juttujen sijaan kannattaa aina lukea alkuperäinen lähde (katso kommenttini yllä)."

Miksi ihmeessä ei porukalla riitä edes anonyymillä huumorisivustolla itsetunto siihen, että suoraan myöntäisivät, kuinka lapsellisen typerästä & täydellistä asiaan perehtymättömyyttä kyseinen vertaus esittää?

Kuvitelkaapa, että natsit, nuivat tai persut esittelisivät yhtä typeriä argumentteja omien tarkoitusperiensä ajamiseksi? Olisivatko nämä samat tyypit silloin mielin kielin tulkitsemassa jokaista typerää heittoa sanojan kannalta mahdollisimman suotuisalla tavalla - vai venyisikö heidän egonsa silloin siihen, että kykenisivät myöntämään, että typerä argumentti on osoitus aika typerästä henkilöstä?

Lukuja

4 0 748 4
seuraajaa seurattavaa vierailua
12.3. alkaen
vierailua
tänään

Kanavat

Käyttäjä ei ole liittynyt kanaville.