Suolanen

Mies, 24, peruskäyttäjä

Liittynyt 27.04.2016, nähty viimeksi 21 tuntia sitten

Viimeisimmät kunniamaininnat (yhteensä 2 kpl)

  • Parhaiten arvosteltu kommentti kohteessa tiistaina 27.06.2017
  • Parhaiten arvosteltu kommentti kohteessa keskiviikkona 05.04.2017
Miks kuvat ei lataa? Näkyy vaan se naurunappula placeholder? Ollu pari päivää jo.
https://yle.fi/uutiset/3-9786849

"Epäilty kohdisti iskunsa naisiin. Molemmat kuolleista ovat naisia. Loukkaantuneista kuusi on naisia ja kaksi miehiä. "

Missä on itkut seksismistä ja naisvihasta?

Tämä Turun joukkopuukotuksesta tiedetään viikonlopun päät...

Pääepäiltyä on kuulusteltu ja häntä esitetään pian vangittavaksi.

Mikä siinä on että GIFfien toimivuus on noi 50/50?
Turusta tuli suurkaupunki ennen Helsinkiä.

Ei vittu oikeesti... Ihan lähellä mua. Ei vittu. Oikeasti nyt vähän huono olo.
Mä en ymmärrä...
Kaikki ulisee siitä charlottevillen terroristista, siis se joka ajoi protestoijien yli, se oli tertoristi piste.
Mutta missä oli vasemman tuomitseminen sitä heppua ku meni ampumaan republikaanien pesäpalloharjotuksiin, tai berkeleyn pyörälukolla jätkä?

Koko vitun Charlottevillen väkivallalta oltaisiin voitua välttää jos poliisi olis tehnyt tehtävänsä ja pitänyt eri ryhmät erossa toisistaan. Elikkä äärioikeiston, antifan ja kommunistit. Mutta poliisi tuli vasta huvin myöhään rauhottamaan tilanteen

Ja ei mä en vittu puolusta natseja mutta samat saatanan säännöt kaikille.

Ja Trump tuomitsi ääri-oikeiston. Ihan videolla.
Tarviin jonku uuden pelin. Jonkin missä voin edistyä hahmolla ja tulla paremmaksi, siis hahmo. Mutta ei kuitenkaan mikään survival peli, eikä varsinkaan jos se on zombie survival.

Joku missä oli mukava tasanen progressio jota voi vetää omalla vauhdilla ja ei tarvii stressata että joku absoluuttinen mulkivisti tulee tielle vain koska voi tulla.

Jotain missä voi sanoa "saavutin tän tekemällä työtä sen eteen.

Tälläsiä pelejä ei varmaan edes ole enään olemassa.
Mikä on meijerissä työskentelevän pojan lempi asia?
Voi vittu.
Mun tekis mieli mennä Turun kauppatorille ja huutaa "Vitun neekerit" täydellä voimalla.

En sen takia että olen jotenki rasisti tai mulla olis ongelma eri väristen kanssa, vaan sen takia koska se on jotain mitä ei saa tehdä. Tahtois vaan huutaa jotain mitä ei sais huutaa. Vapauttaa ittensä hetkeks, päästää juotain syviä synkkiä tunteita ulos.

Voisin käyttää jotain muutakin sanaa jollekkin vähemmistö ryhmälle mutta toi taitaa olla se pahin?
Lukiossa filosofian opettaja (Joka oli myös uskonnon opettaja) oletti multa ihan helvetisti, anto mulle ja kahdelle muulle hyvälle oppilaalle paljon kirjoja kun hän lähti eläkeelle, pikkasen ennen kirjotuksia. Luin kaikki, oon käyny läpi raamatun, käännetyn version toorasta ja suurimman osa koraanin käännöksestä. Kahlasin läpi Mustan raamatun ja Saatanallisen raamatun.

Mun piti hirveesti mennä yliopistoon jatkamaan filosofian opiskelua. Mut sit...

Mitä mä nykyään teen? Olen TIG hitsaaja.
Hetero ei voi olla ylpeä siitä että on hetero, koska se on homofobiaa. Mutta Mies tai nainen ei voi olla ylpeä siitä että on mies tai nainen, koska se on seksismiä ja transfobiaa. Tosin nainen saa olla ylpeä naisellisuudestaan. ESuomalainen ei saa olla ylpeä suomalaisuudestaan koska se on rasismia, ja maahanmuuttaja ei voi olla suomalainen koska suomalaisuus on huono asia. Kristitty ei saa olla ylpeä uskonnollisuudestaan koska se tarkoittaa että sinä vihaat ja syrjit jotain vähemmistöä koska raamattu (Outoa tässä on jopa se että LGBT-ihmiset joutuvat myös piilottelemaan uskonollisuuttaan jos ovat uskonollisia).

Ja ei... Ketään ei alisteta tämän takia ja ihmiset jotka omaavat näitä identiteettejä eivät ole mitään uhreja.

Toivoisin todella että tämä pelleily loppuisi, todenäköisesti eri syystä kuin sinä kuvittelisit. Minä toivon että tulisi päivä jolloin ihmisetä ei tuomittaisi sukupuolen, etnisyyden, seksuaalisuuden, uskonnolisuuden tai ihonvärin takia. Toivoisin että näillä ei olisi MITÄÄN VÄLIÄ yhteiskunnassa. Mutta jos ajattelen noin niin olen seksisti, rasisti, homofoobinen, transfoobinen, islamfoobinen... jne. Koska ilmeisesti näitä ei saa ottaa huomioon mutta ne pitää silti ottaa huomioon.

Ongelmani ei edelleenkään ole indetiteettipolitiikka, vaikka tosin en pidä siitäkään. Ongelma on käytänöllisempi... koska minä uskon että suurin osa sosiaalisista ja psykologisista ongelmista johtuvat huonosta omakuvasta, itseluottamuksen puutteesta. Jos ihminen saisi olla ylpeä itsestään ja voisi olla itsevarmempi niin hän olisi iloisempi ja mukavampi. Kokeile olla mukava ihminen jos kengäsi on jatkuvasti kivi.

Metsä vastaa niin kuin sinne huutaa. Mutta nykyään tuntuu meininki olevan sellaista että jos metsä ei vastaa niin kuin sinä haluat sen vastaavan niin se kaadetaan ja kasketaan, mutta sinähän et aio muuttaa sitä mitä huudat.
Pitäiskö mun hankkia joku profiilikuva itteleni?
Tajuaakohan nää kaikki viherpipertäjät että heidän rakkaisiin hyötysuhteeltaan huonoihin tuulimyllyihin ja aurinkopaneeleihin tarvittavat materiaallit ei vaan ilmesty taian omaisesti valmistajien varastoihin, vaan ne joudutaan repimään syvältä maan sisältä.

"Kolme vuotta aikaa pysäyttää ilmaston muutos". Mut hei! Ydinvoimaa ei saa edes miettiä koska Tsernobyl, Fukushima 3-mile Island!

Metsiä ei saisi käyttää materiaallina rakentamiseen, mielummin eletään betonineliöissä! Betonikin on niin ympäristöystävällistä valmistaa! "Mä kompensoin mun päästöjä pyöräilemällä mun lyhyet työmatkat ja ostamalla fair-trade orgaanista joka tuotu toiseltapuolta maailmaa suurilla rahtilaivoilla mun lähikauppaan"

Ihmiskunta vittu ansaitsee tuhon jos mielummin marssii ideologiansa sokaisemana tuhoon kuin ottaa kaikki mahdolliset keinot käyttöön.

Kyllä suomalainen sitten itseään ruoskii! Lisää veroja, lisää tuulivoima tukia! Kielletään polttomoottori! Siirretään kaikki ihmiset Turku, Tampere ja Helvetin kolmion sisälle! Kielletään lihan syönti! Kyllä näillä maailma pelastuu samalla kun Aasia sylkee teollisuusjätteet suoraan mereen. Samalla kun Afrikassa viljellään tehottomilla keinoilla halpaa ruokaa Länteen. Ei missään nimessä paranneta kehittyvien maiden tilanteita tarjoamalla heille todellista talouskasvua. Jotta ei tarvitsisisi enään tuhoviljellä maata!

Mut hei! Kaikki ilmastopakolaiset voidaan ottaa suomeen! Kyllähän meillä on lääniä! Sähkö tulee hanasta, vettä seinästä ja rahaa vaan ilmestyy tileille.
Vittu perkele saatana jumalauta helvetti.
Perkele saatana.
Ei vittu saatana perkele!
Vitun vitun vittu?
Perkel.
Ei vittu.
https://yle.fi/uutiset/3-9651265
Pitääkö miedän nyt syyttä heitä rasismista?
Onko joku antanut ohjeistusta miten tälläisessä tilanteessa pitää toimia!?

Öljymaiden kiista jatkuu – Saudi-Arabia sulkee uutiskanav...

Joukko arabimaita ilmoitti aiemmin maanantaina katkaisevansa diplomaattisuhteet Qatarin kanssa.

Vasemmisto syyttää ongelmista: Kapitalisteja, Konservatiiveja, Israelia (Sionisti juutalaisia).
Oikeisto syyttää: Kommunisteja, Vasemmistolaisia, Juutalaisia, Progressiiveja

Kaikki on aina jonkun muun syytä, omissa ideoissa ei ole vikaa tai sitten ne viat johtuu siitä että heidän ideoita ei ole realisoitu oikealla tavalla. Jos heille vain annettaisiin vähän lisää valtaa niin kaikki olisi paremmin.

Totuus on että kaikki on sitä samaa paskaa eri paketissa. Kaikki haluavat vain lisää valtaa jotta voisivat käyttää sitä oman henkilökohtaisen vallan kasvattamiseen. Ketään ei oikeasti kiinosta sinun ongelmat. Siis sinun pienen henkilön kuka teet työtä, maksat veroja, noudatat lakia. Sinun elämääsi voi aina hankaloittaa vähän lisää säädöksillä, verotuksella, korporaatioden vallalla.

Ne ketä äänestetään ei kirjota sanaakaan laista mitä he ehdottavat, virkamies-armeija kirjottaa joka sanan, antavat lausuntoja ja muokkaavat sen käyväksi. Nämä eivät ole millään tavalla vastuussa sinulle rivikansalaiselle. Päättäjän tai virkamiehen virhe tulee esille yleensä siinä kohtaan kun hän on jo siirtynyt askeleen ylemmäs tai eteenpäin urallaan.

Nämä virkamiehet pääsevät valtaan sisäisellä pelillä, verkostoilla ja palveluksilla. Poliitikot käyttävät näitä samoja keinoja saadakseen asioita läpi siinä muodossa jotka hyödyttävät heitä eniten.

Suomen politiikassa etu on ensin puolue, sitten virkamiehet, kolmanneksi poliitiikko, sinä ja sinun etusi ei mahdu enään listalle.

Huominen on surkeampi kuin eilinen, miksi herätä huomenna?
http://minnesotareview.dukejournals.org/content/2017/88/69.short?rss=1

"Whitney Stark argues in support of “combining intersectionality and quantum physics” to better understand “marginalized people” and to create “safer spaces” for them, in the latest issue of The Minnesota Review."

Tällästä tänään...
Suomi yksityistetään ulkomaisille sijoitusyhtiöille.
Oikeuksia rajoitetaan turvallisuuden ja tunteiden nimissä.
EU haluaa luoda Suur-Saksa federaation ja viemällä jäsenien itsenäisyyden.
Ilmasto menee vituilleen.
Hallitus ja byrokraatit haluaa tuhota pienen ihmisen elämän.
Maailman talous on herkän tasapainoilun varassa ja huomenna kaikki voi tuhoutua huomenna.

Ihan sama onko kyse vasemmasta vai oikeasta, se on vaan sitä samaa paskaa eri paketissa. Ainoa ero on siinä kuka kerää kermat, miten ja minkä nimissä. Kumpikin väittää toimivansa suuremman hyvän nimissä. Yksilö voidaan aida uhrata.

Mitään vallankumoustakaan ei tule tulemaan eikä se tule toimimaan. Kaikki on liian sitoutuneita toisiinsa. Vallankumouksen voittaja kuitenkin tulee sementoimaan valtansa ja kaataa kaikki jotka on hänen tiellään, paremman hyvän nimissä tietenkin. Ihan sama onko kyse kommunisteista, sosialisteista, kapitalisteista, libertariaaneista... ihan sama. Ratkaisu tulee aina olemaan sen "toisen" ryhmän tuhoaminen, sen aatteiden ja ideoiden tuhoaminen.

Miksi herätä jos huominen on huonompi kuin eilinen?
http://yle.fi/uutiset/3-9620534

Nää on kaikki väärässä.

Ainoa keino estää radikalisoitumista on antaa kaikille jotka ei ole tarpeeksi valkoisia enemmän rahaa. Sitten täytyy rajoittaa oikeuksia. Sensuroida ilmaisua ja mediaa. Asettaa kiintiöitä. Ja lopuksi tietenki rankaista ennakoivasta ihmisiä ajatusrikoksista.

Miten torjumme uskonnon ääri-ilmiöt? – Kysyimme Euroopan ...

Neljän eri uskontokunnan edustajat korostavat uskontorajat ylittävän yhteistyön merkitystä.

Jännää miten ihmiset itkee että se että suomen korkeakouluissa opiskelusta ei-EU kansalaiset joutuu maksamaan lukukausimaksua. Valittavat että samalla hinnalla saisi paremman koulutuksen muualta.

Jos joku tulee Suomeen opiskelemaan vain ja ainoastaan koska se on ilmaista, niin se ei vittu ole mitään mistä pitäis olla ylpeä.

Jos Suomen korkeakoulutus on niin paskaa että siitä ei haluta maksaa niin pitäiskö asialle tehdä jotain?

Suomi ei ole mikään hyväntekeväisyys. Jos tuotetta ei haluta muuta kuin ilmaiseksi niin tuotteessa on jotain vikaa! Ja asialle pitäis tehdä jotain!

Euroopassa on yliopistoja jotka on maksullisia kaikillle, ja ihmiset kilpailee jotta pääsevät sinne. Siis ihmiset kilpailee jotta saisivat ostaa jotain.
Muistutus: sun waifu ei ole todellinen. Kasva aikuiseks.
HA! Vanha lukiokaveri valmistu jonku aikaa sitten yliopistosta journalistiikan ja viestinnän opinnoista...

Nyt se vittu kirjottaa klikkiotsikoita leipänsä eteen.

4 vuotta hyvin käytetty! :D
Miksi vitussa twitter on olemassa ja miksi helvetissi siellä tapahtuville asioille annetaan niin helvetisti uutisarvoa?
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005188436.html?share=aef7f5b8c35fc484753375f091a462ce

"Turvapaikka oli myös myönnetty, vaikka mies ei edes puhunut arabiaa. Hän oli nostanut kuukausittaisia tukia ja ilmeisesti asunut satunnaisesti vastaanottokeskuksessa ainakin keväällä 2016."

Ei helvetti... :D:D:D:D:D:D

Kaksoiselämän luonut saksalaisupseeri esiintyi syyrialais...

Mies asui vastaanottokeskuksessa ja nosti pakolaistukia, mutta työskenteli samaan aikaan ammattisotilaana varuskunnassa Ranskassa.

http://yle.fi/uutiset/3-9569312

Meemisota on kuuma! Kek vult!

Trumpia vastustava Hollywood-näyttelijä joutui häirinnän ...

Tranformers-elokuvasta tuttu näyttelijä Shia Labeouf on väistellyt Lapissa suomalaistrollaajien hyökkäyksiä.

Illan aforismi:

"Oispa kaljaa"
-Naapurin Pena
Ja taas pitää vaihtaa some profiiling filtteri ruotsin lipusta takasin saksan lippuun. Ei vittu miten tässä hommassa pysyy perässä?
Radikalisaation estämiseksi Ruotsin tulee jokaisesta terroriteosta EU sisällä ottaa 10.000 pakolaista lisää ja antaa jokaiselle joka on tummempi kuin teehen dipattu rasisiti* (*Lue kantaväestö) 100€/kk lisää... ja rakentaa yksi moskeja lisää.

Koska ainoa keino estää terroristien synty on ottamalla lisää ihmisiä epävakaista alueista ja antamalla niille ilmaista rahaa.

Höpö höpö mitkään intergraatio toimet joissa pyritään kouluttamaaan, hankkimaan töitä ja länsimaalaistamaan** toimi. (**Lue rasistista sortoa sisäsiittoisten kulttuurittoimien rasistien* toimesta).

Ruotsi voisi harkita Islamin tunnustamisen valtionuskontona, siltä varalta että rasistinen* länsimainen** maallisuus tai kristinusko*** (*** Lue konservatiivinen natsismi) luokkaa parempia heikompia uhreja ja heidän kulttuuria.
Jaha facebook tarjoaa nyt mahdollisuuden pistää pieni Ruotsin lippu profiiliin... Ei ollu tarjolla Pietarin pommin jälkeen...
Turkholman rauhanrekka. Kolmas (?) yksittäistapaus.
Tukholmassa rauhanrekka?
>yhyy yhyy opiskelijaköyhyys.
Facebookissa baari selfieitä ja nyt aamulla postaus siitä miten ei mene kouluun tänään koska krapula.

Vaikka kaverina kiva niin tollasilta vois saatana tukia leikata armotta koska rahaa on selvästi liikaa.
>Vasemmisto
-Sairaanhoitajat ja muut pienipalkkaiset kuntien työntekijä.
>SDP
-Yllä mainittujen pomot ja virastojen johtajat. + Yliopistoväki
>Keskusta
-Konservatiiviset varakkaat ihmiset joiden yritykset ei pysyisi pystyssä ilman valtion tukia.
>Kokoomus
-Rikkaat ihmiset jotka tekevät voittonsa valtion rahoilla ja tarvitsevat valtion säätelyä pitääkseen kilpailun kurissa. Pro-EU koska heidän pankkitilit hyötyy suoraan EUsta.
>Vihreät
-"Pelastetaan maailma heittämällä ongelmiin tarpeeksi *vero*rahaa. Sähköä tulee töpselistä, vettä hanasta ja rahaa kelasta.
>Persut
-Edustaa duunareita ja vähän koulutettuja. Konservatiiveja koska "En ymmärrä siis vastustan".
>RKP
-"Me ei haluta olla rahvaiden kanssa samassa porukassa, vaikka olisivat meidän kanssa samaa mieltä, joten oma puolue. Ai-niin... koska mä puhun ruotsia niin sun on PAKKO puhua ruotsia mulle."
>Sinivalkoiset Sitoutumattomat
-"En ymmärrä siis lyön"
>Suomen Kommunistinen Puolue
-Herran vuosi 2017 ja kommunisteja on vielä olemassa.
>Kommunistinen Työväenpuolue
-"Ottakaa meidät tosissaan!"
>Liberaallit
-Hetkinen... tekin olette olemassa?
>Feministinen puolue
-Ongelma lasit, varoitusvärit ja tasa-arvoa*. (*Sellasta tasa-arvoa jossa saa ne kaikki kivat jutut mutta ei niitä ei-kivoja juttuja)
>Eläinoikeuspuolue
-Eläinten alistaminen on väärin. Mutta mun jalostettu purebred* bulldoggi on mun mussukka, vaikka se tahtookin kuolla hengitysvaikeuksiin ja ei pysty synnyttämään ilman leikkausta. (*jonka sukupuu muistuttaa katajaa)
>Piraatit
-"Me edelleen kuvitellaan että joku pystyis ottaa meidät tosissaan tän nimen alla. Ai-niin. Median tekijät ja tuottajat ei saa ansaita teoksillaan rahaa koska me ei kuvitella että ne on sen arvosia, mä maksan niistä vain jos se on vapaaehtoista. Ai-niin jos sä keksit, kehität tai innovoit jotain teknologiaa tai koodia niin mun täytyy saada käyttää sitä ilman korvausta koska kaikki teknologia kuuluu ihmiskunnalle ja ilkeät korporaatiot... .... KANNABIS!
>Kansalaispuolue
-Kyllä Paavo tietää mikä on parhaaksi.
>Itsenäisyyspuolue
-Koska kukaan ei tunnu olevan EU vastaisia ja ei meillä oo oikeastaan mitään muuta sanottavaa.
>Kristillisdemokraatit
-Raamattua voidaan aina lukea niin että se tukee mitä me tehdään ja kieltää kaiken mistä me ei tykätä. Ai-niin ja ongelmat poistuu kieltämälle ne.
Veikkauksia... onko Pietari tikastettu?

Ja kuinkakohan moni on pistää venäjän lipun filtterin facebook profiilikseen ja "1 like = 1 prayer 1 share = 10 prayers" postauksia Pietarista...

Sitä odotellessa. :D
Jaha... @Spikan on toimittanu uuden aallon apustajia. Kiva kiva kiva.
Miten me selvittäisiin ilman näitä.
Paremmin varmaan.
http://yle.fi/uutiset/3-9524941

Lontoo elää taas unlemaa.

Lontoon isku – mitä tiedämme tähän mennessä? | Yle Uutise...

Britannian parlamentin lähistöllä neljä ihmistä on kuollut ja useita loukkaantunut välikohtauksessa, jossa auto ajoi ihmisten päälle ja poliisia puukotettiin.

Lontoo elää taas unelmaa. Eiku hetkinen se onki varmaan valkonen neo-nazi kuka riehus siellä.
Jos ottaa kovimpien EU kannattajien argumentit, ja pesee niistä viittaukset EUhun pois. Ne kuulostaa aivan samoilta kuin nationalistien argumentit.
http://www.bbc.com/news/world-europe-39314250

Pariisi elää taas unelmaa.

Orly airport: Man killed after seizing soldier's gun - BB...

The airport is closed after a man on a watch list tries to grab a soldier's gun and is shot dead.

Herran pyhä vuosi 2017. Ja maanantai aamun turvavyö ratsiassa on jono autoja ja sakkoja kirjotetaan. Kiva näin sivusta kattoa.

Miten vitussa voi edelleen olla ihmisiä ku ei käytä vyötä?
https://vimeo.com/207997372

On se ratikka hankala asia.

Puheenvuoro (eng. sub.) on Vimeo

This is "Puheenvuoro (eng. sub.)" by Pohjankonna Oy on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

https://youtu.be/IQsKY0SyfZU
Rææææææææææææææ!
Voiko joku avata mulle että millon vasemmisto idea alko tukemaan EUta ja täten siis sen tuomia vapaakauppasopimuksia ja lakeja jotka uhkaavat työläisen oikeuksia, sosiaalisia ja kansallasia instituutioita.

Ja miten tämän vastustaminen on muka oikeistolainen juttu, juuri sen joka hyötyy näistä sopimuksista ja laesta.

Mä en nyt oikeen ymmärrä. Eikö vasemman poliittisen puolen idea ole just pienen kansalaisen oikeuksien puolustaminen ja kapitalismin vahvistaminen.

Ja jos kokoomukset/keskusta on EU puolesta, niin eikö silloin opposition kuuluisi olla sitä vastaan?
Jos tää sote menis läpi tässä muodossa kuin se on esitettty. Se tarkottais että yksikään yksityinen *yksin toimiva omaa vastaanottoa pyörittävä* hammalääkäri, lääkäri, psykologi, fysioterapeutit... jne. Ei vois toimia enään. Tai ainakin selitys tästä "sote-keskus" mallista antaa ymmärtää.

Tästä tulee hieno fiasko ja kaikki menee päin vittua. Pieniä maakuntia tullaa kusemaan niin helvetisti silmään että hu-huh...
Warettaja: "Muttaku vanhaa mediaa on niin hankala saada laillisesti"
>Lataa juuri julkaistuja pelejä, elokuvia, musiikkia ja sarjoja. Jotka on saatavilla maksullisista palveluista

Myöntälää nyt vittu ihmiset että te ette halua maksaa kuluttamastanne mediasta. Jos et tykkää jostain yhtiöstä ja sen toimista ni pistä se boikottiin, älä kuluta heidän mediaa ollenkaan ja sen sijaan kuluta sellaista mediaa jonka kanssa olet samaa mieltä.

"Mä en tykkää Ubisoftista, kostona aion waretta niiden pelejä ja pelata niitä sen sijaan että ostaisin jonkun toisen yhtiön pelejä ja käyttäisin aikaa niiden pelaamiseen."

Ei vittu ihmiset.
#JonnetEiMuista

https://www.youtube.com/watch?v=Hy8kmNEo1i8

Tästä kappaleesta tulee kyl niin positiivinen olo.

"Kyllä töitä tekevälle löytyy" Joo... niin löytyy, mutta ei löydy palkkaa.
Kaveri soitti ihan kännissä. Joka on hyvin epätavallista häneltä, siis ei soittaminen vaan kännissä olo maanantai aamuna, yleensä mies on lenkillä tähän kellon aikaan.

Oli käynyt näin: Hän haki omatoimisesti töitä ja sai 6kk sopparin joka piti alkaa kohta, hän oli ilmoittanut TElle ja muille viranomaisille niin kuin kuuluu. Mutta projekti peruttiin ja täten siis ei töitä. TE toimisto ilmoitti että nyt tulee 3kk karenssi koska et mennyt töihin.

Karenssi tuli vaikka hän sai siltä yhtiöltä ja projektin vastuuhenkilöltä kirjallisen todistuksen että projekti peruuntui. Ilmeisesti tämä ei ollut riittävän pätevä syy olla menemättä kyseisiin töihin... siis se että sitä työtä ei ole.

Järjestelmä toimii.
Ihmiset selittää aina miten mun pitäis pyrkiä politiikkaan, aitona klassisena liberaallina. Mutta sitten totean että ei se kannata koska tämä maa rakentuu kateuteen, kyttäykseen ja säätelyyn jonka purkamisesta tulee aina itkuparku. Ja purkamisella puhun sellaisesta joka on yleishyödyllistä eikä vaan isojen yhtiöiden ja rikkaiden hyödyksi. Ensimmäisenä olisi pienten ja keskisuurten yhtiöiden edut. En muuten sitten ole mikään oikeisto "verot pois ja valtio vain nimelliseksi" tyyppi, joutuisin myös olemaan anti-eu koska se koko ajan pyrkii vähentämään kansalaisten vapauksia ja kykyä vaikuttaa.

Sitten tulee isoin ongelma... tässä maassa ei ole aitoa klassista liberalismia edustavaa puoluetta. Ja yksin politiikkaan meneminen on turhan kanssa sillä kykysi vaikuttaa on pikkasen huonompi kuin kasan paskaa, sillä kun kasa paskaa kaadetaan saliin istunnossa saattaa sen haju häätää pari ihmistä pois ja täten eivät äänestä tai esitä virallisia kommentteja.
Nyt käytiin kyllä loistava kahvitauko keskustelu. Pöydässä oli 2 mamua ja 3 suomalaista.

Yks näistä mamuista selittivät miten isis on juutalaisten salainen ase jolla ne pyrkivät tyhjentää lähi-idän jotta ne voisi omia sen.

Sitten tää yks suomalainen joka on "lievästi" neo natsi mainen alko selittää että miten hän on samaa mieltä ja miten kaikki EUsta Putiniin on vaan juutalaisten salaliitto.

Mä todistin hetken jossa neo-natsi light oli samaa mieltä juutalaisia vihaavan muslimin kanssa.

Noh... viha yhdistää.
Vaikka Axl Smithin isä on Iranilainen hänet on hänen seksivideoskandaali tuomionsa myötä julistettu täysin valkoiseksi kantasuomalaiseksi. Sillä vain kantasuomalaiset kykenevät tuollaisiin tuhmiin juttuihin.
https://youtu.be/sl8q3Y2JASs

Ei vittu :D. MSNBC myöntää että se on heidän tehtävä kontroloida mitä ihmiset ajattelee.
Voiko joku selittää mulle miksi noi kurjautumisilmotukset on etusivun feedissä?
Ei vittu nyt päivä on pilalla. Luin miten joku selitti että miten kauppojen vapaa aukiolo pitää perua kansanterveydellisistä syistä. Koska ihmiset ei mee nukkumaan ajoissa koska ne on ostoksilla.
Tänään on ollut jo erittäin hyvä päivä. Näin kun joku käytti sanaa "fasismi" oikein facebook kommenteissa.
Pyysin puhelinmyyjää soittamaan uudeleen mutta mun "toiseen numerooon" sit annoin toisen puhelinmyyjän numeron.
http://www.cnbc.com/2017/02/22/alternate-realities-and-trump-mandala-effect-and-what-cern-does.html

Ei vittu :D:D

alternate-realities-and-trump-mandala-effect-and-what-cer...

Some conspiracy theorists believe we're living in an alternate universe where Trump has become president, caused by particle physics experiments.

Ei vittu... olin illan istujaisissa "parempien" ihmisten kanss koska kaveri kutsu mut sinne, teatteri ja yliopisto väkeä pitkälti. Siellä joku selitti samalla ku söi jotain orgaanisia tofu snacksejä että miten alkoholisäätelyn liberalisointi on rasismia koska muslimit ei saa juoda alkoholia. Tästä teki hauskempaa se että samoissa illan istujissa oli muslimi, tai no siis en tiedä kuinka harras, vetämässä olutta lähestulkoon kaksin käsin.
Tietääkö kukaan tai olisko ideaa että mistä sais 7000 sarjan alumiinia. Kenelläkään ideaa kuka maahantuo tai myy?
Onnistuin rentouttamaan kaulan lihakset ja purentalihakset, samalla meni jännitykset hartioista. Oi että ku o mukavaa.
1. "Hei otetaan opiksi Ruotsin maahanmuuto ja kotouttamispolitiikan virheistä eikä toisteta niitä."
2. Toistetaan Ruotsin maahanmuutto ja kotouttamispolitiikan virheet
>"Miten tässä näin pääsi käymään?"
3. "Ehkä ongelma ratkeaa jos me heitettään vaan lisää rahaa sitä kohti ja eikä tehdä mitään todellisia poliittisia muutoksia"
>"Ei nää ongelmat ratkennutkaan"
4. Katso kun levottomuudet ja radikalisoituminen leviää
>Palaa kohtaan 3.

Tulevaisuus on niin kirkas että se sokaisee ja polttaa maan tuhkaksi.
Facebook on jännä paikka, on keskusteu vaikka maksalaatikosta siihen aina saadaan jotenkin vedetty persut mukaan.
3 arkipäivää jo yrittänyt saada kelaan puhelimella yhteyttä kerran tunnissa. Onko siellä vaan yks henkilö puhelimessa? Miten muut ihmiset pääsee jonoon? Kysymyksiä joihin ei kukaan tiedä vastauksia.

Enään ei voi marssia suoraan kelan toimistoon ja istuu odottaa koska siellä saa enään vaan varattuja aikoja.
On se hienoa miten kaikki positiivinen juttu maahanmuuttajista on aina totta, vaikka se ei olisi ja todistetaan että ei olisi, silti se on totta. Mutta kaikki negatiivinen on aina valetta ja joku rasisti persujen natsien propagandaa, vaikka se todistettaisiin todeksi.

Sama myös toisteppäin. Kaikki negatiivinen on aina totta ja positiivinen on kulttuurimarxisti vihervassari kommunisti propagandaa.

Miten me voitais päästä tästä asenteesta eroon jotta me voitaisiin oikeasti alkaa keskittymään ongelmiin?
>Kattele työpaikkoja
>5 sivua vuokrafirmojen ilmotuksia joissa ei ole takeita työstä.
>Kuullut erittäin huonoa ja hämärää palautetta kyseisistä firmoista
Just... just... just...
Tää ihmeen "aito avioliitto" paska menee käsittelyyn nyt sitten...

Mitä jos tehdään tällänen kompromissi. Keksitään joku uus sana vaikka "Äviöliitto" johon kuuluu kaikki samat oikeudet kuin avioliitossa. Nää änkyrät saa pitää avioliittonsa ja homot saa samat oikeudet kuin kaikki muut äviöliiton muodossa.

Jos tää ei kelpaa ni tule sitten ja sano ihan suoraan ja rehellisesti että sä et halua että homoilla on samat oikeudet kuin heteroilla. Ei piilouduta minkään sanan ja sen merkityksen taakse.
Olin toisessa paikkaa suorittamassa tutkinnon osan ja palasin nyt takas koululle. Vastuu opettaja saikulla, ei tiedä kuka korvaa, ei yhtäkään kurssikaveria paikalla. Helvetin hyvä alotus taas täällä 10vk jälkeen.

Noh... ainakaan ei oo paljoa jäljellä et valmistuu.
Pitäiskö meidän kaikkien uhtautua pariks vuodeks ja pistää suomeen kieltolaki jotta voitais kerranki todistaa että se ei korjaa suomen ongelmia. Että se ihmiset saa viinansa keinolla millä hyvänsä, onhan meillä veneitä, lauttoja ja autoja. Että suomen sosiaaliset ongelmat ei johdu viinan juomista, vaan viinan juominen johtuu niistä ongelmista.
Mitäköhän helvettiä toi yläkerran naapuri tekee ku sillä on joka vitun ilta pesukone pyörimässä ja kuivuri myllää kevyesti johonki kello 2-3 saakka.
MItes vitussa kelaan pitäis pystyä soittamaan ku "palvelussa on ruuhkaa" ihan sama millo soitat tai mikä päivä soitat.
http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005078835.html

Että sellasta...

Tehkääpä ihmiset palvelus ja pistäkää Oikeus- ja työministeri Jari Lindströmille (ps) sähköpostiaa asiasta, jossa vaaditaan että jos tätä esitystä pistetään yhtään eteenpäin kirjataan ehtoihin että tämä "vapaaehtoistyö" ei saa korvata palkallista työtä tai olla voittoa tuottavaa yritykselle tai järjestölle.

Olen kyllä muutoksen puolella muuten, sillä nykyään järjestelmä on sellanen että jos toimit liian aktiivisesti vapaaehtoistyössä niin voit menettää työttömyysturvan.

Tutkijoilta radikaali ehdotus: Työttömyysturvaa ei saisi ...

Noin 90 000 suomalaista päätyisi työmarkkinatuelta osallistumistulolle, jonka vastineena olisi esimerkiksi vapaaehtoistyö.

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005078491.html

"Ehkä nää muuttaa mielensä jos me haukutaan niitä rasisteiksi tarpeeks"
Ja tämäkin on tietenki vain rasismi motivoituneita, ei voi olla hyviä sosiopoliittisia syitä siihen että miksi tilanne on menny tälläseksi.

Kysely: Suurin osa EU-kansalaisista ei enää halua maahanm...

Arvostetun lontoolaisen Chatham House -ajatuspajan kysely kymmenessä EU-maassa kertoo, että eurooppalaiset ovat Donald Trumpin linjoilla.

Mul on nyt sitten hitsausrobottioperaattorin pätevyys. Kaikki radan ohjelmoinnista, railonhakuun ja railonseurantaan.
MIkä siinä on että joka nurkasta aina löytyy turha vasemman käden hitsaushansikas?
Turun keskustassa aukes uus kebula. Siin börssin toisella puolella.
Otin rullakebab sipulireankailla.
Oli muuten ihan helvetin hyvä.

Paikka oli siisti, keittiöön näki (joka on aina bonus) salaatti ja vihannekset oli tuoreita.
5/5 Suosittelen.
Ei vittu...
Joku selittää miten pulkkamäet pitäis kieltää koska ne on niin vaarallisia. Että hän ei koskaan päästäis hänen lastaan pulkkamäkeen.

Sääliks käy lasta. Tulee pakolla pumpulissa kasvatettu ni sitten ku todellisuus iskee ni sitten sattuu ja kovaa.
>Juttele facebookissa uutismedian kommenttisektiossa
>ketjussa joku haukkuu rasistiksi fasisti persuksi
>jonka jälkeen toinen kommentoi että miten ole suvakkiviherkommunisti
>kommentojat alkavat riitelemään keskenään olenko mä suvakkiviherkommunist vai rasisti fasisti
>keskustelu moderoidaan pois.

Facebook kommentit on maaginen paikka.
Musta tuntuu että 50% uutismedian sisällöstä nykyään liittyy suoraan tai epäsuorasti twitteri draamaan.

Mitä nää journalistit tekis jos ne ei vois kirjottaa siitä mitä joku sanos twitterissä?
Lisäsin kasvisten määrää ruokavaliossa.

Mitä tää tällänen laihtuminen oikeen on? Ja hyvinvoiva vatsa? Eihän tässä näin pitänyt käydä.
>Joka vitun uutismedia "TRUMPIN MUSLIMIKIELTO"
Todellisuus: "Syyrian, Libyan, Somalian, Iranin, Irakin ja Jemenin kansalaisuuden omaavat ihmiset eivät pääse USAhan 4 kuukauteen. Pätee myös kristittyihin."
>Uutismedia: "Elämme faktojen jälkeisessä maailmassa"

Ei vittu nyt oikeasti.
>kävele jalkakäytävällä
>pyöräilijä törmää takaapäin
>alkaa vinkuu että miten olin tiellä ja miten tää on mun vika

Huomioksi. Vieressä oli ihan tyhjät autot kaistat, ei liikenettä tai parkkeerattuja autoja näköpiirissä

>korotin ääntä ja huusin miten tää on jalkakäytävä
>pyöräilijä vastaa "no vittu sori".

Mikä vittu teitä pyöräilijöitä saatana vaivaa.
Jouduin apuopettajaksi koulutuksessa jollekkin irakilaiselle. Loisto tyyppi. 4 vuotta suomessa, erittäin hyvin vetää suomeks.

Mutta jumalauta miten liberaallisti se käytti sanaa neekeri ja kuin negatiivisesti se selitti niistä.
http://yle.fi/uutiset/3-9420829
Hirveetä rasismia ja vihapuhetta. Ei tälläsiä vihafaktoja saa levittää. Eikö ylelle ole kerrottu että radikaali islamia ei ole olemassa. Hirveetä natsismia!

Suomen vankiloissa kymmeniä ääriajattelua kannattavia isl...

Vantaan vankilan radikalisoitumisen ehkäisyprojektissa on havaittu uusi ilmiö. Viranomaiset kertovat riskivangeista, jotka levittävät jyrkkää islamin tulkintaa.

Mä olen vakuuttunut että virkamiehillä on joku salainen ohjeistus jossa käsketään tekemään työttömän elämästä helvettiä.

Sielt tuli joku käsky hakea koulutukseen. Muuten hyvä mutta mä oon jo vittu yhessä työvoimakoulutuksessa. Nyt mun täytyy säätää tästä niiden kanssa koska uhkaavat karenssilla. Luojan kiitos meidän koulutuksella on oma TEn yhteishenkilö joka hoitaa kaikki asiat. Tietää ainakin kenelle soittaa ja kysyä että mitä vittua te säädätte.
http://yle.fi/uutiset/3-9419760

Onks se nyt sitten kuopattu?

Liikenneverkkoyhtiön selvitys keskeytetään | Yle Uutiset ...

Liikenne- ja viestintäministeriö keskeyttää liikenneverkkoselvityksen lausuntokierroksen ja Ota kantaa –keskustelun tänään.

Kertokaas hyvät ihmiset mulle että miten se että kirjottaa jonkun B-hintaluokan paskaromaanin, tai ohjaa jonkun näytelmä tai esiintyy lavalla jossain näytelmässä, tekee jostain ihmisestä pätevän kommentoimaan yhteiskunnallisia sosio-poliittisia asioita.
Ei vittu naamakirjassa ihmiset oikeasti keskustelee onko poliittinen väkivalta oikeutettua... täytyykö tästä oikeasti käydä joku keskustelukin?

Nämä ihmiset, jotka sanovat että se on, tajuavat kai sen että jos he oikeuttavat poliittisen väkivallan, niin sitä tullaan käyttämään myös heitä vastaan? Tämä ei ole yksisuuntainen tie.

Ei vittu jumalauta kuinka tyhmiä ihmiset saatana on. Mä on kyllästynyt tähän paskaan ja kello ei oo edes kolme!
Olis 3 päivää iltakeikkaa luvassa. Nyt täytyy ottaa laskin esille ja laskea että onko mulla varaa olla töissä 3 päivää vaikka olen päivin koulutuksessa.

Tai sitten vittu teen pimeänä koko paskan... #SuomiNousuun
Tai no harmaana, alvit on aina maksettu palkkioista.

On tää vittu niin saatanan noloa ja nöyryyttävää että pitää oikeen miettiä kannattaako ottaa töitä vastaan vai jäänkö mä taloudellisesti tappiolle tästä. Vittu tää on ankeaa...
EN tiedä mitä missasin ku lähin illanistujaisista hyvissä ajoin, kuten aina koska en juo alkoholia niin noin kello 10-11 aikaan ihmiset on niin kännissä että niitä ei kestä ellei itse ole kännissä.

Nyt facebookissa on draamaa. Ilmeisesti joku kaverin kaveri, joka oli siellä kans, niin sen muija oli hermostunut sille siellä ja avautunut miten *kaveri* ei olekkaan heidän lapsen isä vaan se oli huijannut sitä jonkun kanssa.

Että sellasta.
Uskokaa tai älkää... niin oudolta kuin se kuulostaakin: mutta kaikki eivät omaa samaa arvomaailmaa kuin sinä ja jotkut voivat kannattaa samoja arvoja mutta eri syistä.
http://yle.fi/uutiset/3-9416603

Oli jo aikakin.

Jä mä tiesin tästä jo monta viikkoa sitten, koska mä päätin lähettään sähöpostia persuille kysyäkseni että mitä siellä riveissä on asiasta puhuttu.

Soini lyttää Bernerin suunnitelmat: "Tämä on kohtelias tä...

Liikenne- ja viestintäministerin esitys on kohdannut vastarintaa kautta poliittisen kentän.

Ihmiset vinkuu somessa että "eduskunta sitä, tätä tota." "Eduskunta ei edusta mua" tai "Politiikot ei kuuntele kansaa"

Kuinka moni näistä ja teistä valittajista on oikeasti viettänyt vaikka 5 minuuttia kirjottaakseen sähköpostin omalle edustajalleen? Sen sijaan että vinkuu somessa asiasta?

Mä pistän sille ketä äänestin ja muillekkin alueen edustajille sähköpostia aika useistikkin kun tulee kysymyksiä tai haluan ilmaista mielipiteeni, ja sieltä on joka kerta tullut vastaus parin päivän sisällä.

Jos pistää lyhyen, yksinkertaisen ja ytimekkään kysymyksen, sellasen johon voi vastata lauseella tai parilla. Ni sieltä tulee vastaus.

Miettikään nyt vaikka jos jokainen joka vastustaa tätä Bernerin väyläyhtiötä lähettäis kirjeen tai kortin FYYSISESTI eduskuntaan ja/tai edustajilleen. Sitä fyysistä määrää viestejä on aika hankala sivuuttaa.

Mutta vittu ei... ei kiinosta ton vertaa. Halutaan vaan vinkua ja katotaa sivusta ku asiat menee vituilleen vaikka vois oikeasti tehdä jotain.

Kysyn uudestaan. Kuinka moni teistä vinkujista viittii käyttää edes sitä 5 minuuttia? Muissa maissa se on normaalia että edustajia pommitetaan puheluilla ja viesteillä kun tärkeitä asioita mietitään.

Näissä henkilökohtaisissa yhteydenotoissa on myös se etu että jos sua hävettää jostain syystä ilmaista somessa tai muuten julkisesti ketä äänestit tai kannatat. Niin kun lähetät sähköpostin tai kirjeen ni sun some kavereiden ei tarvii tietää.
https://youtu.be/jg8mcw_WiOA Philip Davies pistää kovia piipusta.
Olin tänään Nenä, korva... jne polilla. Ilmeisesti se että jos haluan hengittää oikealla sieraimellani ja sen että jatkuvat pienet tulehdukset mun poskiontelossa loppuis vaatis leikkauksen jossa mun nenän luuta siirretään. Ei mikään iso, ihan päiväkirurgia, MUTTA siinä olis 2 viikon saikku jonka aikana en sais tehdään oikeastaan mitään fyysistä.

Tyksin lähetettä odottaessa.

Onks kukaan joutunu menee tällästä läpi? Kokemuksia?
Kukaan ei ole vieläkään kyennyt järkevästi selittämään mulle miksi verorahoilla maksetuista tuista menee ennakkopidätys jonka joutuu sitten paikkaamaan sosiaaliturvalla.

Noh onneks tuo perustulo on joskus *toivottavasti* juttu ni päästään tästäkin järjettömyydestä.
IHmiset ihmettelee että miks suomessa talot homehtuu. Ok jos nyt unohdetaan ne typerät automaattisetsisäilmasaattuttimet ja muovilla vuoratut talot.

Miksi vitussa noi eristeet on tuolla sää armoilla vuoden verran ennenku ne tungetaan paikoilleen ja silloinki ku kello lyö työnajanlopun ni asennus jätetään kesken ja niitä ei peitetä ja sitten niiden päälle pistettään paneelit päälle.

Mikä siinä on... eikä rakennuttajat vittu välitä, eikö niitä kiinosta, eikö niillä oo mitään ylpeyttä?

Esim tota Kuhmon uutta koulua nyt mainostetaan jonain uutena innovaationa vaikka se koko vitun juju on se että missään vaiheessa materiaallit ei pääse kostumaan tai muuten sää armoille. Koko rakennustyömää on huputettu ja tavara säilytetään kuivassa. Onko tää oikeasti "suuri" innovaatio?!
Mun narkkari juoppo naapuri on ollut epäilyttävän hiljainen viimmeaikoina. Joka on huolestuttava asia.

Yleensä sielt kuuluu kolinaa ja kiroilua. Sen kaveritkaan ei oo käyny pihalla huutelemassa että onko sillä myytävää.
Onko osaavia henkilöitä (Vaikka jotain insinööri opiskelijoita) jotka vois suunitella, listata komponentit ja rakentaa pienen vinssi järjestelmä. Multa yks sirkustaiteilija tilas härpäkeen.

Pitäis napin painanuksella saada nousemaan ja toisesta laskemaan, pitää pystyy nostamaan ainakin 1½kg ja siinä pitäis olla lukkojärjestelmä langalle että se ei voi liikkua esityksen aikana. Mahdollisimman pieni ja kevyt ratkasu. (Akullinen)

Jos innostaa haaste ni ilmottakaan. Mä suunittelen laiteen rungon komponenttien ympärille.
Mä ostan tarvittavat komponentit ja toimitan ja saat pientä palkkaakin päälle.

Mielellään Turun ympäristössä ni ei tarvi postia käyttää.
Mikä siinä on että mieslääkärit on niin töykeitä?

Anyway. Silmälääkärillä käyty ja kaikki perustarkastukset tehty. Mun silmien ongelma on paradoksaalinen. Ne häiritsevät kellujaiset mitä mulla on paljon näkökentessä jotka häiritsee mua, niitä onkin erittäin vähän, mutta koska mun silmät on niin terveet ja tarkat mä havaitsen ne paremmin ja selvemmin.

Eli mun ongelma on terveen silmän ongelma.

Sanos että hitaasti ne katoo sieltä, jostain syystä sinne oli vaan tullut enemmän niitä ja jos ei katoa ni 10 päästä sun silmät on sen verran vanhentunut että et näe niitä enään.

Että sellanen. Mun ongelma on terveet ja hyvät silmät.
Kaikki itkee että terveydenhuolto on kallista ja sitä pitää kilpailuttaa ja yksityistyttää jotta kustannukset pysyy kurissa, silti jostain syystä ennaltaehkäisevään toimintaan ei pistetä rahaa vittu yhtään.

Miettisin että mitäs jos olis sellanen järjestelmä missä jokanen suomalainen käy terveystarkastuksessa 2-3 vuoden välein. Siis lapsesta hautaan.
Tässä terveystarkastuksessa kontroloitaisiin kaikki, veriarvot, täys näön tutkimus, kuulo, kehonkoostumus, kunto. Siis sellanen että saadaan täydellinen terveysprofiili ihmisestä.
Tästä sitten sais henkilö ja kunta tulosteet jotka voi pitää arkistossa. Sillä monet vakavat ja KALLIIT sairaudet ja ongelmat voidaan diagnosoida hyvissä ajoin jos vaan viitittäis.

Tää sitten voitaisiin suorittaa niin että on kunnan yksikkö (Siis ei mikään ostopalvelu paska) vaan kuukausipalkalla olevat hoitsut ja lääkärit. Joilla olis omat tilat ja labra (Eli ei tarvii terveydenhuollon kanssa taistella tiloista). Ja nää juoksis koko vuoden aamusta iltaan. Tutkimus suoritettaisiin tutkimus voidaan hajottaa useampaan kertaan tarvittaessa.

Mikä tärkeintä nää tutkimukset suoritettaisiin järkevään aikaan. Elikkä Aamusta iltaan, jolloin siis normaalit työssäkäyvät ihmiset voisi käydä illalla näissä. Koska minkä vitun takia ylipäätänsä virastot on auki silloin kuin ihmiset jotka niissä pitäis asioida ovat TÖISSÄ!

Tälleen me saatais koko suomesta terveysprofiili, ja ennakoiva terveydenhuolto olisi tehokkaampaa. Tätä tietoa voitaisiin myös käyttää tutkimukseen anonyymisti, kuten terveystutkimuksien tiedoillakin nyt toimitaan.

Tässä on miten tämä oikeasti toteutettaisiin:
-Virkamiehet vatvoo tätä 2 hallituskautta.
-Kun se saadaan sitten päätetty, kilpailutetaan tietokanta alusta tälle järjestelmälle
-Järjestelmä maksaa 500miljoonaa, myöhästyy aikataulusta, menee ylibudjetin, ei toimi. Pitää kilpailuttaa uudestaan. Jolloin se kilpailutetaan taas samalle yhtiölle
-Tutkimuksien suorittamiseen ei otetakkaan kunnan ihmisiä vaan se kilpailutetaan yksityiselle konsulttitoimistolle joka alihankittaa sen 8 eri ulkomaiselle yhtiölle.
-Tutkimuksen aikana kukaan ei tiedä kuka on vastuussa, kuka tekee mitä
-Käy ilmi että järjestelmä ei toimikkaan.
-Alihankinnan mysteerien kautta koko suomen terveystiedot on valunnut ulkomaiselle yhtiölle.
-Koko homma makso biljardi biljoonaa miljoonaa euroa ja mitään hyödyllistä ei saatu siitä.
Yksikään työttömyysturvalla tai sosiaaliturvalla elävä ei saa valittaa että tuet ei riitä jos polttavat tupakkaa ja juovat alkoholia.

Lukuja

8 2 15827 6
seuraajaa seurattavaa vierailua
12.3. alkaen
vierailua
tänään

Kanavat