Pikkukuva
Hyvää yötä tyytyväisyys, lepäähän rauhassa, keräähän voimia, kyllä me täällä pärjätään myös ilman sinua, sanotaan nyt sellaiset vuosituhat muutama.

Vaan kukapa olisi arvannut, en minä ainakaan, jo viikon kuluttua, tuona marraskuun toisena, oli epäkelpo puhdistamassa lunta harteiltaan, loskaa kopistelemassa saappaistaan, eteisestä esittäytyen kertoi tulleensa väsynyttä tuuraamaan, pyysi kahvit keittämään, saattaisi kuulema jäädä pidemmäksikin aikaa asumaan, otimme hänet mielellämme vastaan, hän jäi mieliimme asumaan.

Jos olisi kerrankin ollut tarjolla parempaa, ei keskinkertaista vaan lähes toimivaa, niin eipä kelvannut, sillä miksi tyytyä vähempään, enempään tai yhtään mihinkään, kun aina on helpompi lähteä puuro takaisin lautaselle sylkemään, jättää lähtemättä ja jäädä perästäpäin itkemään, valittaa oikeuksien puutetta, valittaa vastuun runsautta, mutta minkä teet, kun eräs on tyytyväisenä syvässä unessa, eikä häntä saisi herätellä, ei saisi tyytyväisyyttä herätellä.

Hyvää yötä tyytyväisyys

Ilmianna / repost? Lisätty: ti 19.11.2013  -  katsottu: 1 682 kertaa  - Jaa

Kommentit

Tehokäyttäjä
6406 viestiä (+4707)
Tyytyisipä Tyytyväisyys tyyneen Tyyneen, kun oiva Oiva uskoo vain uskomattomaan Uskoon, joka tyynen Tyynen meditoimaan opetti ja jotain sillä unen korvaamisesta sepitti, vaan tyytyväinen Tyytyväisyys uneen on, eikä itse näin ole onneton, ehkä itsekästä yrittämättä jättää, mutta mitäpä tästä, kun ei tarvitse vaivaa voittaa, ja kai ne kaimat kuitenkin koittaa surunsa hoitaa ilman sen suurempaa hoivaa.

..eli oiva Oiva onnellinen on ilman tyytyvaisyyttä uskomattoman Uskon oppeihin uskoen vaan Tyytyväisyys kai koskaan tyytyväistä tyytyneempi ole kun tyynen Tyynen uskomattomalta Uskolta opittuja oppeja oppinut ei..

and yet agennah sait blusseni.. :D ..ja tuosta ylemmästä kai kannata välittää.. jotain siihe vanhan sanonnan "oppi vie onneen" -teemaan tarkoitettua kai koitin..
11.12.2013 12:13 +1 pistettä [ +1 [ Lainaa ]  [ Ilmianna
Tehokäyttäjä
6406 viestiä (+4707)
@RistusPerkele sanoi:
Vallan pätevää koetusta, ei muuta ko uskot enempi ittees ja rupeet kirjotteleen kans :)

Eekeköö ei se miulla noin vuan onnistu ku pitää olla just se oikija mieliala ja päivä kun sitä puskee ihan omaan ärtymykseen asti kaikki ajatukset pareittain tai ei ollenkaan.. Ja niinkun tuostakin jo sen huomaan niin jos sitä koittaa jotain ylös kirjottaa niin se tuntuu vaan niin pakotetulta.. kaikki hyvä mitä koskaan on saanu aikaan on jo vaipunu unholaan kun nuita ei koskaan saa minnekään.. :D
17.12.2013 20:15 +1 pistettä [ +1 [ Lainaa ]  [ Ilmianna
Tehokäyttäjä
6406 viestiä (+4707)
@RistusPerkele sanoi:
Kyllähän se sen oman hetkensä vaatii, mutta täytyy vapauttaa mieli niille ajatuksille, niin sillon niitä lähtee tulemaan :)

Yup.. Tosin kaali pysy kasassa keskyttyäseen siihen "olennaiseenkaan", mitä ikinä tuo onkaan, niin tiedä nyt onko tähän hetkeen niin järkevää sekoittaa vielä riimeillä leikkimistäkin.. Toki semantiikka se sielun kieli sanana kuin sanana maassa kuin maassa niin eipä tuota nyt koskaan voi liian hyvin tuntea.. Mutta jatka nyt sinä ainakin notta sitten on ainakin joku kuka on asiasta joskus oppinut ja osaa viisaampana sitten opettaa.. :D
17.12.2013 21:07 +1 pistettä [ +1 [ Lainaa ]  [ Ilmianna
Tehokäyttäjä
6406 viestiä (+4707)
@RistusPerkele sanoi:
Itse oppineena voin kertoa, etten tiedä kirjottamisesta mitään, mä vaan tykkään siitä :D Mutta en mie sitä lopetakaan, on se sen verta hilpeetä puuhaa :)

Tottahan tuo notta sanoilla saa hyvinkin sitä kuuluisaa halpaa hupia aikaan.. Ja eikö tuo pitkälti ole paras tieto tuo että tietää ettei tiedä mitään.. Muuten sitä tekee itsensä vain naurunalaiseksi.. Toisaalta kai tuokin menee niin kauan kuin jaksaa nauraa itselleen :D
17.12.2013 21:42 +1 pistettä [ +1 [ Lainaa ]  [ Ilmianna

Hanki oma tunnus tai kirjaudu sisään, niin voit jättää tähänkin kommenttisi!

Tunnus: Salasana:
  Voit kirjautua myös Facebook-tunnuksellasi ja pääset heti kommentoimaan!