Uusimmat keskustelut

Naurunappula.com Parannusehdotukset Ongelmat
Yleinen keskustelu

Viimeisimmät tilapäivitykset

<BadassH>
Uus televisio ostettu'd, vanha myynnissä :-----D
<TurmionK>
Niin hyvää viikonloppua. Oon kuollut sohvalla ilman sen kummempaa kontaktia ihmisiin katsellen leffoja ja sarjoja, ja nyt vielä siivosin koko kämpän. Sit ois vuorossa suihku ja illallinen porukoilla ennenko paluu arkeen koittaa!
Hetken kyllä luulin eilen että flippaan ja muutun hulluksi kissanaiseksi mutta onneksi siinä kohtaa kaveri tuli hakemaan kahville, lauloin jo kissoille soft kittyä!
<Fenrir>
Kantarelleja ja mustitorvisieniä! Nomnomnommmm :3 Ja muutama miljoona hirvikärpästä hiuksissa ;___;
<Modo>
Muija pitää jonku marttakerhon kämpillä. Mie meen lähipubiin konjakille :D
<Heimosenkeimo>
juuh elikkäs viikon aikana 100h diabloo ja yli 100 paragonia...1 välipäivä oli perjantai kun piti käydä pelaa mätsikkiä ja vetää kännit.
<Kauheeapina>
Heräsin yöllä siihen kun nauroin kovaa. En kyllä tiedä miksi nauroin :D
<BadassH>
Apuva! Yritän saada televisiota kytkettyä kaapeliverkkoon, mutta kanavavia ei löydy. Modeemista lähtee allaoleva liitäntä antennipistokkeeseen, vasemmalla on antennipiuha joka menee televisioon sekä oikealla on nettikaapeli. Miksei toimi!, Kanavia löytyy kaikenkaikkiaan 2 jotka ei näy. Modeemista lähtee siis nettipaikkaan piuha, sekä antennipistokkeeseen. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd . net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0- 12/10706488_1020265771946590 0_566443213_n.jpg? oh=49bf9400b29b5ce550988944...
<Brominator>
Rekkakuskit jäällä <3
<red_doctor>

Tysondog - Hotter Than Hell

A great song from a great album (Crimes of Insanity - 1986) by a greater band, one of my favorite songs in fact! Decided to upload it to the 'tube as I didn't find it here and those who never heard it or this band are surely missing something!! Enjoy...

<astrid>
1.3kg kassleri uunissa @ 140C mmmmmm
<Osmoosi69>
Ne "kännissä se oli ihan idea"ideat ei oo ihan kaikkein parhaimpia
<the_most_hated>

The Starwheel - Kammarheit - Full Album

The second and last official full album from dark-ambient artist Kammarheit in 2005, and, in my opinion, the second best album of the genre. 3/12/14: Thanks for getting this to 10k views! It's awesome to know other people out there appreciate this music...

<Honkanen>
On se kyllä hienoa, kun yöllä jotku räjäyttelee ilotulitteita tai sitten ammuskelee tuliaseilla, vaikea erottaa ihan sisätiloista, eikä kiinnostanu mennä tutkimaan, luultavasti ilotulitteita.

Mut nyt sit jossain räjähteli ihan kiitettävän kumeasti pari kertaa. :D

Varmaan kuntaliitos taas natisee.
<Mahtikives>
Ei toiminu suodatus minullakaan aamulla.
Kahvissa oli poroja seassa.
Ei se papanoiva elukka.
<pekkamaa>
Zorizo

<torgut9>
Työpöydän toinen sää-gadget näyttää +6, puolipilvistä ja toinen +7, sadetta.

<Raynor>
On se vaan mukavaa huomata, että oli unohtanut yhden C#-projektin resx-tiedoston laittaa versionhallintaan. Onneksi sain sen korjattua kopioimalla toisen lomakkeen vastaavan ja muuttamalla vain tiedoston nimeä.

Kiitos googlelle, että löysin ratkaisun sieltä. Samalla piti hakea MySQL.Data.dll, että voi käyttää tietokantayhteyksiä.

On se vaan mukavaa vaihteeksi ohjelmoida C#:a kaiken sen HTML/JS/JQ/PHP/:n jälkeen :D
<Psychosocial>
Hämähäkki näyttelyyn -- > GO!

<Deneki>
Ei jaksais lähteä mihinkään tänään...

<anskulih>
Aamu oli tosi hyvä ja kiva ja mukava ja ihana. Se ihanuus loppu sitten aika nopiaan. Ehkäpä se aurinko paistaa joskus vielä risukasaankin.
<ViWaHe>
Ilmeeni kun suunnittelemme harjoitusta ja:
> "Kyllä me voidaan ottaa tuonne harjoitukseen mukaan PKM tai sitten voit joku päivä harjoituksen aikana käydä hakemassa sen holvista. Otat siihen kaksi sadan laakin vyökannua ja panostat ne. Sitten toiseksi viimeisenä tai viimeisenä iltana laitetaan linjalle pystyyn pienimuotoinen valoshow, eli etsit hyvän paikan tuolta jostain 'bout 200-300 metriä teltasta etelään ja ennalta sovittuna aikana alat räksättää sieltä."

<Raynor>
Kahvia (Kulta Katriina Tumma paahto), C# pari tuntia ja sitten voisi Diabloa hakata taas...
<Alias>
Näin unta, että olin töissä Pasi Viheraholla :D Sil oli semmonen helvetin iso varasto (joka oli kuitenkin ihan järjestyksessä, vaikkakin ihan helvetin ahdas). Sit siel oli porukkaa meiltä töistäki... En tiedä mitä tämä tarkoittaa mut oli se ihan kiva varasto...

"Kaikki on julkista."

Huomasko kukaan muuten, että oon taas vain Alias?

Tein vaan tän yhden tilapäivityksen sen sijaan, että olisin tehnyt kolme. :3
<Osmoosi69>
Sanotaan nyt suoraan että minä en ole Heikki Hietamies
<Ned>
Avalla tänään Australia, hyvä leffa vaikka aika pitkä. Sovinismia ja rasismia elokuvassa, mutta myös huikeet maisemat.
<VainPilvessaAcco>
Eilen kävin tekee ylitöitä 6-14, iltavuoron jälkeen. Ttöistä päästytytäni pajautin ja aloin juomaan olutta. Tuli otettua vähän enemmän, heräsin farkut, tpaita ja sukat jalassa. Olin ihan vitun kännissä vielä. Välittömästä nousin ylös, keitin kahvit, käärin jointin, kävin pajauttaa. Nyt sohvalla aurinkolasit päässäni, kahvikuppi kädessäni selaan intermettiä "sunnuntai" musiikin soidessa taustalla. Valmistaudun samalla myös yövuoroon. Oisko kellään suositella mitään elokuvaa?
<Apache>
Sitten lähtee Autogiron kyytiin. Videoo tulossa lennon jälkeen
<Banzaiii>
Viikko ollut mielenkiintoine 3 päivää joutu kierteleen paikkoja.
<Psychosocial>
@valupertti haloo haloo ja mikä kuva? :DDD
<SuperDave>
TADAAA SAIN!!!!
<Aropupu>
Psykoosi. Oon sen sisällä. Guggeliguu. Oon kellarissa ja siellä on pimeää.
<seps>
känni on ainut asia mikä helpottaa vähän tätä mun tuskaa mitä elämäksikin kutsutaan
<Raynor>
Dat Diablo 3. Vois kohta kyllä pistää piisaamaan tältä yöltä :D
<Kumppa>
Nyt on jännää
https://www.youtube.com/watch ? v=AxpUQK7-2qQ

Abigail Williams - Beyond The Veil

Support the band and buy merch abigailwilliams.bigcartel.com Amazing full final track from the upcoming Abigail Williams album "Becoming". The album comes out January 24th on candlelight records and you can pre-order here www.candlelightrecordsusa.com ...

<Alias>
Kaipaan sitä. Haluan sitä. Rakkautta. Voi herran isä miten voikin näin koetella. Haluaisin vain kokea ennenkuin on liian myöhäistä. Sanovat, että nuoruuden tuhlata voi muttei säästää. Liian myöhään senkin oivalsin. Nyt ei oo enää oikeen mitään jäljellä. Mitään ei tule tapahtumaan. Kukaan ei kaipaa. KETÄÄN EI KIINNOSTA.
<cerpa>
*köh*köh*köh*köh*köh*köh*köh* köh*köh*köh*köh*köh*köh*köh*
<Meowstick>

Swing Republic - Fall - ( Official Video ) - ( Freshly Sq...

Taken from the second Swing Republic album MIDNIGHT CALLING, this is - alongside their electro swing CRAZY IN LOVE - one of the stand-outs. It includes the jazzy vocals of Karina Kappel in a clip that references Bryan Ferry's notorious Addicted To Love....

<Honkanen>


Unohtakaa paskat ja ilakoikaa.
<Alias>
Täs on VITTU tilapäivitys! VITTU! Deal with it. Se on ihan paska! Vittu paskempi paska ku mun muut 25 000 tilapäivitystä. Teen mitä haluun, päätän kaikesta itte! En tiedä edes miksi nyt tämän tein. Eihän mua edes ärsytä just nyt. Oon tämmösessä vähän hölmössä tilassa just nyt. Istun vaan ja tuijotan eteenpäin. Pylly. Ei mul muuta, scrollatkaa alaspäin. Tai ilmiantakaa tää. Koska esim. Jeesus Kristo.
<Naurupula>
Ei tullut täydellistä känniä tästäkään. :(
<Punkkish>
Netissä se sota verraton on,
raivo käyttäjien on rajaton.

Ken kirjottaa mistä,
aina löytyy inisemistä!

Olet työtön tai työssä käyvä,
puuttuu sinulta siltikin hyödyllinen elämä.

Helppo sormea on osoittaa,
kun omaan peilikuvaan katsominen pelottaa!

Onko sinun napasi tärkein?
Vai huudatko tähänkin kirjoitukseen huutomerkein.
<GotyZ>
Getting dressed counts as partying. And getting undressed counts as partying hard.
<Honkanen>
Bitches chill

Näytä kuvakommentti

is still working
<GotyZ>
Grimm be egsölend
<domoni>
Miksi broadcastissa on pyllykuva.
<Osmoosi69>
Tiitäkste, miten rasittavaa on kuunella, kun omat vanhemmat harrastaa seksiä? No itekki oon syntyny tähän maailmaan sil taval mut kuitenki
<lovetti>
Voiko satiaisia saada partaan/naamakarvoihin mikäli ottaa suihin henkilöltä jolla on satiaisia, vai vaatiiko ne nimenomaan häpykarvoituksen elääkseen?

Satunnaisia VIP-käyttäjiä

VIP-jäsenyys on maksullinen palvelu, jolla tuetaan Naurunappulan toimintaa. VIP-jäsenyyden avulla saa käyttöönsä lisäominaisuuksia sekä sivuston uusimmat ominaisuudet ensimmäisten joukossa. Lue lisää VIP-jäsenyydestä.