[käytä teemaa] Its-just-a-ride (justaride80.blogspot.fi)

Mies, tehokäyttäjä (VIP)

Liittynyt 23.06.2008, nähty viimeksi 11 tuntia sitten

- Laitan juuston aina makkaran päälle voileivällä. En ymmärrä ihmisiä, enkä heidän makkaran hajuisia sormiaan, jotka tämän tekevät väärinpäin.

- Minulle ei ole merkitystä, miten vessapaperirulla pyörii vessapaperirullatelineessä. En myöskään ymmärrä ihmisiä, jotka ovat neuroottisia tämän asian suhteen.

- Rakastan metallimusiikkia. Suosikkigenreinä death ja core (ei metalcore). Kuuntelen kuitenkin sujuvasti musiikkia laidasta laitaan ja tiedän paskasta musiikista lähes kaiken.

- Jostain käsittämättömästä syystä vihaan Sunrise Avenue -yhtyettä sydämeni pohjasta. Mielestäni kaikessa muussa musiikissa on hyvää ainakin se, että se ei ole Sunrise Avenueta.

- Kohtelen muita ihmisiä, kuten tahtoisin itseäni kohdeltavan. Lukuunottamatta tietysti kaikista lähimpiä ja rakkaimpia ihmisiä.

- Olen ennakkoluuloton ja tahdon muodostaa kaikesta oman mielipiteeni. En myöskään hyväksy muiden mielipiteitä tämän jälkeen, koska olen aina oikeassa.

- Jos XBOX360:ni osaisi tehdä kotitöitä ja sen kanssa voisi harrastaa seksiä, eläisimme todennäköisesti onnellisina yhdessä elämämme loppuun saakka ilman naisia.

- Olen todennäköisesti keskiverto tallaajaa älykkäämpi ihmisolento. Minulla on myös todennäköisesti aivan liian suuret luulot itsestäni.

- Vihaan hetken ihmisiä, jotka herättävät minut omasta pyynnöstäni tai muuten vaan. En kuitenkaan ole missään asiassa pitkävihainen. Paitsi aikasemmin mainitun Sunrise Avenuen suhteen.

- Arvostelen ihmisiä saamattomuudesta ja laiskuudesta, vaikka olen itsekin pahimmasta päästä tämän asian suhteen. Teen kuitenkin kaiken parhaan taitoni mukaan, jos satun joskus saada asiaksi jotain aloittaa.

- Olen joko huonomuistinen tai huonosti tietoa vastaanottava. Tai molempia.

- En usko suurempiin voimiin enkä kuulu kirkkoon. Uskonnot ovat mielestäni massojen hallintaa.

- Jotkut ihmiset sanovat, että syytän kuulemma liian helposti muita omista itseaiheutetuista ongelmistani. Mutta sehän on aivan täysin niiden ongelma. Tai syy.

Viimeisimmät kunniamaininnat (yhteensä 50 kpl)

  • Plussatuin media lauantaina 11.07.2015
  • Katsotuin kuva lauantaina 11.07.2015
  • Eniten annettuja arvosteluja maanantaina 06.07.2015
  • Plussatuin media torstaina 18.06.2015
  • Eniten annettuja arvosteluja torstaina 18.06.2015