[käytä teemaa] Patatonttu

Mies, superkäyttäjä (VIP)

Liittynyt 05.01.2010, nähty viimeksi 11 tuntia sitten

***
"It's not the world changing I'm afraid of. Hell, I think change is a good thing overall. But our modern society is changing very, very quickly. Too quickly for our primitive monkey brains to really handle.

Why do you think "Le 90s kids" are a phenomenon now? Because for the first time in human history we're seeing entire technologies and infrastructures become new, prominent, and obsolete, within a fraction of our lifetimes. I'm not going to act like change is a bad thing, I just want to enjoy the present a little longer before it slips out of my hands. And the present I particularly enjoyed was the precedent of the early 2000s.

I just wish it had lasted a little longer, that's all."
***

Totisesti: mitä mustemmaksi menee sitä kivempaa tulee. Sillä minä sanon teille: mikään ei ole pyhää, ja kaiken voi kuitata huumorilla. Naura, ja maailma nauraa kanssasi. -Pat 6;66


Vanhan liiton painttaaja. Teen edelleen profiilikuvia tai joitain kertataitailuja pyynnöstä tai pyytämättä. Sarjei:ta tulee harvakseltaan mutta pyrin osallistumaan gomboihin jos sellaisia on menossa.

Supa user pluso pluso since 18.11.2015
***

Ai mikä ihmeen paintti? No, täällä oli about 2010 valtava poru siitä miten muutama käyttäjä piirti sysipaskalla suomella ja piirtotyylillä sarjakuvia ja miten muutama käyttäjä fanitti niitä. Ideana sarjiksissa oli, että ne oli juurikin alhaista laatua, huonoa suomea ja tehty MS Paintilla. Jokaisella piirtäjällä oli oma tyylinsä piirtää, kukaan ei kopioinut toista.

Asetelma oli painters vs haters. Painttaajien rivit keräsi miehistöä ja vihaajien perse repesi kerta toisensa jälkeen. Mysteerillisen operaatio giding man:in jälkeen suurimpia paint-taiteilijoita bannattiin, mutta heidän tukijat nostivat niin suuren älämölön, ettei bannit loppujen lopuksi pitäneet kuin viikon. Mutta painttaajilla oli jo varasuunnitelma...

Paint-Foorumi perustettiin joskus 2010-2011, jossa senaikaiset paintterit, noin 40-60 päätä (muistaakseni), kirjautuivat ja painttasivat, tai muuten vaan hengasivat. Loppuvuodesta 2011 siellä ilmestyi paljon sisäisiä kahinoita, ja muutama heppu lähtikin pois useampaa kuukautta myöhemmin. Foorumin käyttö oli 2013 hyvin, hyvin vähäistä, ja lopulta PF kaatui 2014 vuodenvaihteessa maksamatta jätettyjen ylläpitomaksujen vuoksi. Toinen aikakausi paint-taiteessa oli loppunut.

Sillä välin Naurunappulassa vielä epäbannittuina olleet paintin tukijat jatkoivat kampanjaansa, ja kansainvälisesti tunnetun dolanin jälkeen (sanotaan että Dolan sai inspiraationsa mestari sakolut:den ankkasarjeista, siispä Nappulasta!) ylläpito tunnusti paint-taiteen NN:n sieluksi ja ytimeksi. Painttaajat saivat 2011-2012 oman chattihuoneellisen kanavansa NN chatin kyljelle. Samalla myös Anime & Manga, Turrit Tänne, Metallimusiikki sekä uusi perseenrepijätulokas - ponit - sai chatin kanavallensa. 2012 oli muutenkin muutosrikasta aikaa Nappulassa, ja se on ollut monella tapaa käännekohta tälle sivustolle.

PF:n epäaktivoituminen johtui osittain myös paint-chatin ilmestymisestä ja paintin hyväksymisestä yleisellä tasolla. Tosin aina enenevä määrä alkuajan taitailijia jatkoivat eteenpäin, eikä uusia juuri syntynyt tilalle. Tämä yhdistettynä omaan hengailutilaan vähenti ulos tulleen paintin määrää. Paintin idea oli alun perin vihaajien vihastuttamisessa, ja nyt kun yhteistä "vihollista" ei enää ollut, ei ollut syytä jatkaa kapinointia. Usea painttaaja tai tukija siirtyi myös banaanisaarille, koska jatkoivat hervotonta perseilyä muissa yhteyksissä.

Tapahtui paljon muutakin, mutta nykyisin paint-taide, tuo hyvän paskan airut on kasvanut niin hyväksytyksi että sitä pidetään itsestäänselvyytenä. Ihmiset ovat kasvaneet, ja varmasti itse kullakin elämässään on tullut käännettyä jo niin monta lukua ettei tämä sivu tai painttaaminen vain ole enää samanlaista.

Mutta me muutimme tätä sivustoa. Paint-taiteella on keskeinen osa Naurunappulan pienessä taustatarinassa, ja se henki, joka paintin taannoin aiheutti, yhdisti fanit ja tekijät ja järisytti tätä sivustoa elää yhä sen aikaisissa käyttäjissä.

Tänä vuonna internettiin saapuvat eivät ehkä pääse samaan ympäristöön missä me kasvoimme, mutta paikkana tää on aina sama. Muistakaa kunnioittaa sitä mitä oli koska sen avulla on myös tämä hetki tässä. Ei nykyhetkeä ilman mennyttä. Karvainen veteraani kiittää.


***
Jos sanot jotain eebenpuullista, saatat löytää itsesi tästä:

"Taistelutoverini Paint-foorumin katkeransuloiselta kaudelta... mutta se oli moraalinen voitto, perkele!"
-Vumpalouska

"Joko oot kattonu Clannadin?"
"Olet kaikki mikä on väärin tässä maailmassa."
-Moominpeikko

"pitäisikö tälle nauraa saatanan paska pata-k..?!!!!!!!!!!"
-Ramalgaami

"Haista ukko paska"
-valupertti

"Mitä vittua nyt taas hessu?"
-Hurmando

Viimeisimmät kunniamaininnat (yhteensä 99 kpl)

  • Katsotuin kuva sunnuntaina 11.12.2016
  • Katsotuin video torstaina 01.12.2016
  • Katsotuin video keskiviikkona 30.11.2016
  • Plussatuin media tiistaina 29.11.2016
  • Katsotuin video tiistaina 29.11.2016
Pelasin tossa vanhaa kunnon Vauhti_liigaa pari erää. Ekassa erässä perus spämmiä ja roskapuhetta chatti täynnä. Tokassa pelissä voitto. Kolmannessa pelissä käyttäjänimi Bongi spurdoavatarilla sisään tiimikaveriks. Jossain ekan ja ja kolmannen (heidän) maalin välillä ois varmaan kuullu järettömän roilotuksen kun kaveri ei liikkunu yhtään mihinkään. Sitten vielä sen jälkeen piti alotus menettää siihen kun kirjotti chattiin "sorry my friend"

Kiitos, herra pajapää, kun teitte viittä asiaa samaan aikaan ettekä yhtäkään hoitaneet hyvin.
Attismi spekrtromettri tommii sillen, etttä mittä enmenmän auttism sprekttomertijä flodaa elli tulvwaa, sitä auttismisimpi käytjäj onm
Näytä kuvakommentti
Vittu miten jenkkiface saattaa olla sekasin tällä hetkellä, jos pelkkä Someecards syytää jonkun Trump-kauhistelun per päivä ulos >___>
Jaa, vois pitää anime ja manga-kanavalta vähän taukoo nii vois nähä oikeitakin kuvia välissä
Hyvää h♂m♂ntaita jokaiselle itseään epäilevälle. Antautukaa isoveljen rakastavaan syleilyyn ja löytäkää totuus ♂
http://naurunappula.com/1351935/tana-homontaina-jaataa

Tänä homontaina jäätää

Katso kuva tästä! Naurunappula tarjoaa hauskimmat kuvat, videot ja linkit - joka päivä jotain uutta.

Mitä mystisintä vittua minä juuri löysin?
https://www.youtube.com/watch?v=MdWYNwEqNuQ

Onko sonja joutunut hoitoon? Ei ole tänään tullut yhtään tunnusta.
Tänään on muuten Mämmintai. Hyvää suomalaisuuden päivää.
http://naurunappula.com/1348455/oikaiset-vain-suomen-kautta

"Oikaiset vain Suomen kautta"

Katso kuva tästä! Naurunappula tarjoaa hauskimmat kuvat, videot ja linkit - joka päivä jotain uutta.

Syntymäpäiväsankareissa tänään :D:D:D:D:D:D:DD
http://naurunappula.com/u/118037
Asennoitumaton ja täysin objektiivinen kirjoitus :^)
http://uutismaailma.com/suvaitse-ja-karsi-tosiasiassa-suvaitsevaiset-ovat-tavattoman-tyhmia/

Suvaitse ja kärsi! – Tosiasiassa suvaitsevaiset ovat tava...

Suvaitsevaisuus on yhtä hullunkurinen ideologia kuin monikulttuurisuuskin. Monikulttuurisuuden suosiminen on ristiriitaista siksi, että siitä johtuvat

Huh, nyt on isketty viiteen eri MML:n jaostoon haku ja yks Destialle. Copypaste lauloi, myönnetään ;___;
Hirvee huuto ollu jostain autojen black boxista. Kaiveskelin vähän ja kappas: näin oli. Paitsi että
>selvitys on kesken

...niin. Kai se on hyvä huutaa nyt niin voi keskittyä muihin huudettaviin jos-kun se päätös sitten tehdään.
http://naurunappula.com/1364713/jimbo-ja-tyhma-antero-uutisankkureina.jpg
Ei herran saatana :DDD

>sano että poliittisesti kyseenalaisia juttuja voisi miettiä minkälaisia lähettelee
>oleta että kaveri ymmärtää ajavani takaa että linkissä esiintyvässä esimerkissä huumoriarvo/vitsikkyys ei ole mitään kekseliäintä tai kovin uutta kastia
>saa vastaus, käy katsomassa
>"jahas eli nuolet hallinnon persettä siitä riippumatta"

Jimbo ja Tyhma-antero uutisankkureina

Katso kuva tästä! Naurunappula tarjoaa hauskimmat kuvat, videot ja linkit - joka päivä jotain uutta.

Ne on jotku brittiläiset politiikkarohvessuurit ennustanu että Suomen hallitus kaatunee tänä vuonna.
Kyä se poijaat on vaan niin että Nabul's ei koskaan ripannut 2016. Odotan edes jonkinlaista ilmotusta admineilta kymmenennen vuoden juhlaksi että mitkä ovat tulevaisuudensuunnitelmat. Eritoten nyt kun tämmönen vähemmän huomion vuosi on vietetty ja monia monia juttuja pitäis katsastaa ja paikkailla.

Mut juuh, 2k17. Nappulan 10. vuosi, ja Suomen 100. Trump astuu valtaan ja mamuilu on luhistumassa omaan painoarvoonsa. Historiaa tehdään isolla ja pienellä kaavalla. Pidetään lippu puolitangossa nyt valmiiksi :D

Moni luulee väärin olevansa erityisherkkä – tutkijan muka...

Stressiä tai traumaperäisiä oireita ei pitäisi sekoittaa synnynnäiseen erityisherkkyyteen, sanoo psykologi ja kouluttaja Heli Heiskanen. Oikeat syyt jäävät silloin korjaamatta.

Mäkin osaan sisäpiirin juttuja hei :DD

Nalpu- äh, siis nappulalaiset ei ikinä saa naisiä.
Noni, kattokaa ny!
Tuli reissu mutta paskahan tehtyä.
Herättäkää flash-osio.
>paina yläpalkista flash
>paina satunnainen
>broadcastaa se, oli se mitä tahansa

Menkää ja toteuttakaa kivasti.
Comfya joulua jokaiselle.
Näytä kuvakommentti
Uutisista tuli just että Berliinin ihmiskolalla oli islamistitaustainen ajaja.

Take it away, critics.
Rakkaudesta se naurunappulalainenkin kommentoi
Näytä kuvakommentti
Jaa ne kebabat tahtoo tulla miehitetyiks :DDD
http://radiometallium.fi/?lang=fi
Vaihtoehto Radio Un-Rockille, jos sellaiseen on teillä tarvetta.
http://yle.fi/uutiset/3-9356314
Nyt ukot hakemaan facelta (vapaaehtois-?)töihin _faktantarkistajaksi_.

Facebook ilmoitti toimistaan valeuutisia vastaan – ilmian...

Sosiaalisen median yhtiö aikoo tehdä yhteistyötä faktantarkistajien ja uutisorganisaatioiden kanssa tekaistujen uutisten seulomiseksi palvelustaan.

DIE, DIE, DIE!!!!
WHY WON'T YOU DIE?!?!
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/466177-guggenheim-hanke-elaa-yha-sopiva-paikka-helsinki-vantaan-yhteydessa

Guggenheim-hanke elää yhä – "Sopiva paikka Helsinki-Vanta...

Kansanedustaja Eero Lehti (kok.) ehdottaa, että Guggenheimin taidemuseo sijoittuisi Helsinki-Vantaan lentoaseman yhteyteen.

On aika pirkka öölin


http://yle.fi/uutiset/3-9353494
Arvon vapepellet: vaihtakaa ne höyryttimet kulliin nii joku ees iloitsis imuttelustanne :3

Sähkötupakka myrkkyä keuhkoille ja aivoille – Syöpäyhdist...

Ylen aamu-tv:ssä vierailleen Suomen syöpäyhdistyksen ylilääkärin Eeva Ollilan mukaan esimerkiksi sähkötupakan makuaineissa on keuhkoille haitallisia aineita.

http://yle.fi/uutiset/3-9351330
Sillä välin Outokummussa.

Talkkikaivos laskee Talvivaarasta tuttua sulfaattia lintu...

Kaivosyhtiö Mondo Minerals saa laskea Outokummussa lintujärveen sulfaattia 40 prosenttia enemmän kuin ympäristöluvassa. Aluehallintovirasto antoi luvan jälkikäteen.

http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000005005470.html
>opintotuen määrä putoaa korkeakouluopiskelijoilla 336 eurosta 250 euroon
Kiitos Sipilä. Referoikaamme taas siihen kuvaan missä Sib's pitää sitä lappua Stubbin kanssa että "opintotuesta ei leikata". Ei paljoo lohduta hakee asuntotukee kun asun tälleen solukolmiossa.

Vai onko tässä pointti saada porukkaa muuttamaan yksiöihin jolloin asuntotuen antaminen räjähtää käsiin kansallisella tasolla? Eikö se tuo vaan enemmän rasitusta taloudelle maksaa enemmän?

Tiesittekö muuten että opiskelijakorttien lukuvuositarrat säädetään lain kirjaimella ens vuodesta lähtien maksuttomiks? Noin 33% opiskelijayhdistysten tuloista lähtee sen takia, ja ainakin täällä meillä rahotus siirtyy sen takia puhtaasti koulun budjetoinnin alle. Yhdistyksiltä häviää minkäänlainen poliittinen vaikutusvalta tai taloudellinen riippumattomuus.

Nyt se on varmaa: 50 000 suomalaista menettää asumistuet ...

Osa opiskelijoista saa 0 euroa ja osa 400 euroa, kun opiskelijat siirretään ensi vuonna yleisen asumistuen piiriin.

Jouluruokajonossa oli just kuvan mukasia neitokaisia jotka löpis lähinnä siitä miten tekis mieli pettää vegedieetti jouluruuan takia.

Servulla särkyneen nappulan
hilluu jonne estoton
modeparven tie, vittuun täältä vie
pelastus on meistä jo kaukana

Helmassa yksinhoitajaäitinsä
Elelee tissiposki tuo
Rahakasan tie, peleihin se vie
DLC:tä turhinta maksamaan
>täysikuu
>tähdenlentoja
>vilkaise forecaa
>pilvistä koko yön
Fuu fuu!
http://yle.fi/uutiset/3-9349141

Katseet taivaalle, Geminidien tähdenlennot saattavat näky...

Geminidien tähdenlennot voivat parhaimmillaan yltää elokuisten perseidien tasolle.

Nyt kaikki täysikuu/talvibiisit pankista :DD
***
Sentenced - Moon Magick
https://www.youtube.com/watch?v=GLn2jfV4B2A

teidät-kyllä-vittu-mikä-biisi
https://www.youtube.com/watch?v=cfI8o_hzaDk

Moon Of My Nights - Kalmah
https://www.youtube.com/watch?v=NSUrb-iSwkQ

Sacred Moon - Kingdom Hearts 2.5
https://www.youtube.com/watch?v=TGb_jXlImK4

Wintersun - Winter Madness
https://www.youtube.com/watch?v=QpoLe2v6MVo

http://www.maaseutumedia.fi/martin-keskikaljapullobaari/
Nyt ukot kaljottelemaan martin baariin :DD

Martin keskikaljapullobaari - Maaseutumedia

Keskikaljapullobaari sijaitsee Sallan kupeessa. Siellä voi juoda kaljaa, laulaa ja tanssia. Pääosassa on viihtyminen ihmisten kanssa.

Onko sattumaa että täällä on ihan helvetin kylmä samalla kun Suomi saa taas kansainvälistä rekognitiota?

No onpas nyt posti taas kjähhittelyn ja kjehhittelyn kohteena taas
http://yle.fi/uutiset/3-9341883
"Yhyy possu söi toukkia, joten se on syömäkelvotonta."

Söisitkö kärpäsentoukilla lihotetun joulukinkun? Neuvosto...

Venäläinen startup-yritys hyödyntää proteiinirehun tuotannossaan Neuvostoliitossa jo 1960-luvulla tehtyjä tutkimuksia. Suomalainen EntoCube alkaa puolestaan kasvattaa jauhomatoja hampurilaisten täytteeksi.

"Etenkin yhdellä sivustolla minusta esitettiin täysin perättömiä väitteitä ja nimiteltiin valehtelijaksi."
http://www.hs.fi/matka/art-2000005000660.html
En ole varma, mutta puhuuko se meistä vai ylilaudasta? :D

Nimetön vihapuhe tekee Suomesta Neuvostoliiton – valhesiv...

Täällä Suomessa valitettavasti vaikuttaa siltä, että sosiaalinen media on ennen kaikkea vaara sananvapaudelle, kirjoittaa Riku Rantala kolumnissaan.


Hyvää isäm muam päivää jokkaeselle tasapuolisesti
Näytä kuvakommentti
Saaralla tavataan
ProjectX käy täällä edelleen. Tää ei ollu eilen petollinen sivusto
http://naurunappula.com/1360683/kysyin-jenkilta-etta-millasta-teeta-niilla-on.jpg

Kysyin jenkiltä että millasta teetä niillä on

Katso kuva tästä! Naurunappula tarjoaa hauskimmat kuvat, videot ja linkit - joka päivä jotain uutta.

Thy life is a riddle to bear rapture and sorrow
To listen, to suffer, to entrust unto tomorrow
In one fleeting moment from the land doth life flow
Yet in one fleeting moment for anew it doth grow
In the same fleeting moment thy must live, die, and know

>pyykkää
>pue valkonen paita koska why the fug not
>raavi nenää jossain välissä
>blorts :DD
>yhtäkkiä verta vastapestyllä paidalla
:rage:
Jaahah, viikonloppu.

Ei kyllä huvita käydä alkossa. Ei sitä joka viikonloppu jaksa.
FF XV:ssä on realistinen kalastussimulaatio :o
Näytä kuvakommentti
Ottakaa kaikki kuukerin nelliä takalaittomaan perkele.
Mitä vittua nyt taas, kansalaiset?

http://naurunappula.com/1360007/en-pyytanyt-tata-tykshomo
http://naurunappula.com/1359999/shewantsit

En pyytänyt tätä t.ykshomo

Katso kuva tästä! Naurunappula tarjoaa hauskimmat kuvat, videot ja linkit - joka päivä jotain uutta.

Veronpalautuksia 593,risat.

"Miltä tuntuu olla valkoinen cishet shitlord????"

"Miltä tuntuu kiihtyä interin netissä laitetusta kommentista niin että tulet tuntemattoman henkilön privaattiin alkaen aukomaan samantien? :DD"
Nyt mennään..

Nettituttu osti tossa gtx 1060 ja kehuu miten Killing Floor 2 pyörii kuin namu.

Spoilereita: KF2 pyörii mun 660:llakin kuin namu :D
Ootan innolla sitä kapitalistisikojen tarjouksessa ollutta hiirtä. Tän nykysen rulla alkaa pikkuhiljaa riittämään.
>scrollaa alas
>lol ei
>hiiri vittuilee
>naksauta testiksi yhden kerran alaspäin
>rullaudu sivun ylälaitaan
>fuu fuu

>pelaa mitä tahansa peliä missä rullalla voi pikavalita inventorysta juttuja
>pelkkä rullan töksäisy voi aiheuttaa valinnan muuttumisen
>nauti yllätysvittumaisista tilanteista pitkin pelikokemuksia
Tätä siis nyt parin viikon ajan.
Leipovan kunkun keittiössä tänään: juustosämbylit.

Miä oon tottunu leipoo ja vaivaa vaan tissejä, sano Hynynen joskus.
Siitä kansalle ilmasia pringles-koodeja, suatte helevetin hyvän leffan kahella koodilla prinklesin sivuilta.
HHWHBOSXLR
HHIGBRKTST
FSDQBXZHFG
HHAGOIDAEX
Tän viikonlopun tavotteena vois olla tehä se kalenteriluukku
1600. media rikki. Jiihaa.
Tuubaan tullu uus ominaisuus, se muistaa nyt mihin videokohtasesti jäit viime katsomalla.
Katsahtakaa, kuolevaiset. Tässä on vuoden 2016 peli ja monen vuosikymmenen alan kehityksen huipentuma: Genital Jousting.
http://store.steampowered.com/app/469820/

Genital Jousting on Steam

Genital Jousting is an online and local multiplayer party game about flaccid penises and wiggly anuses for up to eight players at once.

Kahdeksan tunnin terraria-autismin jälkeen on hyvä pitää pieni paussi ja korkata olut.
Oispa bassoo ;___;
http://yle.fi/uutiset/3-9289303
Mitä ihmettä, järjenkäyttöä EU-politiikassa?

EU haluaa eroon kodinkoneiden ja elektroniikan kertakäytt...

Kauppoihin nämä uusien vaatimusten mukaiset tuotteet ilmestyvät aikaisintaan viiden, kuuden vuoden päästä.

Ilmeeni kun kämppistä on alkanut häiritä se, että olen alkanut tekemään omaa leipää aina 2-3 päivän välein.

Kokemuksieni perusteella oma tekemä leipä täyttää paremmin, on 3-6 kertaa halvempaa ja omaa usein enemmän tavaraa per käntty kuin kaupan variantti. Säästän +1,2 euroa per käntty, miksi vitussa en tekisi omaa leipääni?
Identiteettikriisi :DDDD
Kämppis on alottanu bodaamisen. Hirveesti on kyl tullu kuultuu ovelta juttuja et tissit kipeenä jne, mut nytku menin toho aamuteetä keittää nii äijä on hommannu ravintolisää ja säkin kreatiinia. Ukko siis tähtää ilmapallomuskeleihin.

Kuka vittu treenaa, että saa lihaksen jolla ei tee mitään? ::D:D:D:D:D:DDDD:DD:D:D:D:D:D
Onks toiveita/ideoita joulukalenteriluukulle 3.12. ?
Kyllä! Muuttakaa! Tuokaa persekipunne julkiseksi! Poistukaa maasta! Itkekää ja vääntäkää draamaa! Tehkää mitä voitte, sillä te olette jo hävinneet!

Kukaan ei ole ikinä sanonut että Dolanista olisi hyväksi presidentiksi, mutta odotan innolla vähintäänkin mielenkiintoisia juttuja uudelta herra presidentiltä. Todistamme modernin historian ensimmäistä suurvallan hallitsijaa, joka on MEEMEILTY johtoon.
http://naurunappula.com/1343537/turampu-2016
It's happening :D:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Turampu 2016

Katso kuva tästä! Naurunappula tarjoaa hauskimmat kuvat, videot ja linkit - joka päivä jotain uutta.

Jenkit meinaa oikeesti valita tuhonsa vasallin :D:D

http://naurunappula.com/1327665/we-need-to-build-a-wall
Ei hätää, tääkin pakotus loppuu tähän päivään.

We need to build a wall

Katso kuva tästä! Naurunappula tarjoaa hauskimmat kuvat, videot ja linkit - joka päivä jotain uutta.

Tännään on tottuuven ja tuomion päivä.

Trump vai Clinton?
Idiootti vai valehtelija?
Testissä tänään Lapin Panimon Amber Lager.
***
Etiketissä lukee ettei Rovaniemellä oo ollu panimoo 50 vuoteen, ja että ihmiset muistelee sitä lämmöllä. Nyt on sitten uusi ja uljas Lapin Panimo joka omien sanojensa mukaan tuo valoa pimeyteen, tässä tapauksessa panimon Rovaniemelle. Lisäksi makuselosteessa lukee kirjaintarkasti "Lapin Panimon Amber Lager on värikkäämpi ja täyteläisempi kuin etelän lagerit."

Egoa on ainakin siis pullotettu, eikä se oo estäny hintaakaan lätkäsemästä. Väriltään kyllä paksun ruskee (ei se paskan ruskee xd) ja jos tahtoo niin vaahtookin tosta saa silmäniloks asti.

Ohan toi täyteläistä. Ei mitään huonointa birrania, mut käsityöläistason hintaansa nähen en voi kaameesti suositella. 2/5 koska maistuu ego ja paskanjauhanta.
Ens viikolla pilkille perkele

Nyt on isäukolle laitettu paitatilaus. Vitun hintava kyllä, mut onneks oli laitettu peipäliin 50e sivuun sillon ku oli viel palkkarahoja kädessä :D
https://www.redbubble.com/people/jasonchen/works/21574238-never-underestimate-an-old-man-with-a-fishing-rod?p=t-shirt&ref=product-title&style=mens

"Never Underestimate An Old Man With A Fishing Rod" T-Shi...

Buy 'Never Underestimate An Old Man With A Fishing Rod' by jasonchen as a T-Shirt, Lightweight Hoodie, Graphic T-Shirt, iPhone Case/Skin, Samsung Galaxy Case/Skin, Throw Pillow, Tote Bag, Mug, Travel Mug, Laptop Skin, Drawstring Bag, Lapto...


November

Katso kuva tästä! Naurunappula tarjoaa hauskimmat kuvat, videot ja linkit - joka päivä jotain uutta.

Uus God of War ja Kratos:della on parta ja kersa :o
No nyt se toimii taas :o
Toimiiko teilläkään sivupalkki enää?
Päivitin Officen tossa pari päivää sitten, ja nyt se tuntuu tunkevan tota Onedrivee käynnistysvalikkoon aina kun sitä kattoo.

Arvaa mitä microsoft? Ei kiinnosta. Enkä aio avata sitä painaakseni nappia joka sanoo ettei kiinnosta. Sitähän työ tahdotte?
http://naurunappula.com/1355921/viikottainen-annos
Se on poijaat taas homontai

Viikottainen annos

Katso kuva tästä! Naurunappula tarjoaa hauskimmat kuvat, videot ja linkit - joka päivä jotain uutta.

Klassikko /___\
>räpellä nettipokeria pikkupanoksilla tylsyyteen
>taskuun AK ristiä
>vastapeluri ryövää sinut
>pakollinen all-in taskukympeillä
>äskeisellä ryövärillä AK eriväriä
>floppiin ässäkolmoset
Näytä kuvakommentti
>foobar pärisee sekoituksella
>ace of spades samalla kun käsi volyymikiekolla
>näyttääkö nämä sinusta armon kasvoilta
>volat tappiin
IHA VITU AWESOMEE
Ei täällä uskalla enää vittu selatakaan tota etusivua ;___;

Sad Truth

Katso kuva tästä! Naurunappula tarjoaa hauskimmat kuvat, videot ja linkit - joka päivä jotain uutta.

Ei kitara oo vaiennut, se vain särähtää
Rikki mennyt sävel, siinä henkii elämää
Ei koski ole tyyntynyt, kun virta padotaan
Se tekee uutta uomaa, pian on taas voimissaan

Ei kitara oo vaiennut, se vain hiljaa odottaa
Kosketusta, joka kielet soimaan saa

Autofellaatio on ratkaisu.
Näytä kuvakommentti
Jaa Google Gay vaatii omia lahjakorttejaan et saa rahaa tunnukselle.

Laitan tän paysafen kai sit Steamiin /___\
Onpa nappulassa tarpeessa olevaa sakkia tänä iltana.

Rakastakaa itseänne, ihmiset. Tehkää perustoimituksesta erikoinen ja ainutlaatuinen.
http://yle.fi/uutiset/3-9248612

"Ketä soitti?" Länsimurteet valtaavat alaa kohti itää | Y...

Monet länsisuomalaiset murrepiirteet valtaavat alaa Itä-Suomessa. Juuri nyt länsisuomalainen "ketä" pyrkii korvaamaan yleiskielisen kuka-pronominin.

On aika paljastaa totuus.

Totuus.
Kämppikset kotona käymässä. Voimatason vapautus alkaa nyt :D
http://apustus.weebly.com/
Dear mother of dog...
Vitun infernopitsa

Lukuja

228 112 147493 70
seuraajaa seurattavaa vierailua
12.3. alkaen
vierailua
tänään

Kanavat