[käytä teemaa] 2evill (Ville Moilanen)

7, superkäyttäjä (VIP)

Liittynyt 07.12.2008, nähty viimeksi alle tunti sitten

Not really.

"Went down to the local drug store Half the pills was all I could afford
and in the end, I only felt good half the time.
Feeling all good all the time is more than a bore, it’s a lie. When you got no lows you got no highs
No hellos, no goodbyes..."
_______________
Well for this experiment I am writing about writing. More exactly writing a drabble about drabbles. Experiment is still apt a word for no else will do for now, probably never. That reminds me to remove the title as that is not counted in the hundred words. Short and sweet it should be, but still invoke a sense of completeness. To go for a novel's worth of meaning with as much brevity as artistically possible. To spawn a seed so large that it will envelop the room and contain within the world with all its wondrous odors and noise.
________________
"I am under the surface under the crust of the earth. Above there are people walking, people living. Above there are people eating, working, fucking, sweating, killing, dreaming, stacking one day on top of the other. They do not know that I am here. They do not know that I try to save them."

- excerpt from Re-born
_________________________________
Eevan Uhraus

Se oli tehty. Mies käveli kohti huoneen toista päätä, sitä jossa oli valoa. Lamppu oli raudoitettu ja sen liian keltaista valoa katkoivat sisällä pyristelevät kärpäset. Ne odottivat sen loppumista. Elämänsä. Ja tässä kärpästen viiltelemässä parrasvalossa paistatteli diakoni. Oudon näköinen pieni käppänä, mutta mies tiesi vieläkin että tämän fyysinen minimaalisuus peitti jotain… muuta. Diakoni oli näyttänyt hänelle sen mitä hän oli halunnutkin, hänelle ja Eevalle. Nyt se leikitteli pöydän reunalla istuen neuloilla ja lankakerillä. Työnsi muut kerät sivuun ja alkoi nyörittää sinistä ja valkoista yhteen näppärin sormenliikkein. Vikkelästi kuin varkaan kädet, nopeammin kuin niiden pitäisi pystyä. Diakoni raahasi katseensa pöydästä miehen kasvoihin ja sanoi.
"Ilmeestäsi päätellen luulet että jos avaisin suuni, se olisi täynnä partaveitsen teriä tai että kätellessäsi minua sormieni veitset uppoaisivat lihaasi, poikani." , Diakoni oli ilmiselvästi mielissään sutkautuksensa vaikutuksesta ja jatkoi : " Palvelus on ilmainen niin kuin sanoin aiemmin, palkkio siitä että saavuitte huoneeseeni. Nyt nimeän sinut uudelleen." Kärpästen surina alkoi käydä voimakkaammaksi, Diakoni näytti harmistuneelta. (yli ja ali, nopeammin ja yhä nopeammin, yli ja ali sormet soivat)
Mies nyökkäsi ja katsoi taaksensa vaikka tiesi mitä näkisi, silti hän katsoi koska tiesi jo kivettyneensä sieltä missä sillä oli merkitystä. Nimi, uusi minä, uudet mahdollisuudet, surut, ilot ja… ja… ehkä hieman … rauhaa.
Diakonin Noviisi polvistui vieläkin työnsä päätökseen saattaneena kivisellä lattialla. Se liikutti kättään sylissään nopeasti edes ja takaisin. Noviisin kurkusta kuului vetistä yninää, itkun ja hurmoksen sekaista palvonnan ääntä joka nousi ja laski käden tahdissa. Mies katsoi. Ja Noviisi taivutti päänsä taaksepäin, ja päästi äänen joka oli kuin nyyhkäys ja pidätti hengitystään niin äänekkäästi että se kuului huoneen toiselle laidalle. Nesteet sekoittuivat toisiin, lattialla oleviin noroihin.
Diakoni taputti miestä ensin toiselle olkapäälle (vasemmalle) ja ilmestyi sitten hänen oikealta puoleltaan hymyillen venäläistä hymyään (se ei ulottunut silmiin) ja sanoi : " Paras kursia kokoon sen minkä voit *tsk* *tsk* " Kelmeä niska taipui Noviisin olkien yli ja Diakoni puisteli päätään hitaasti puolelta toiselle, kääntyi ympäri ja marssi (ottaen tanssahtavan, groteskin, mutta leikkittelevän sivuaskeleen) miehen eteen.
Sen äänessä oli liikaa vakavuutta, karvas hunaja tihkui joka äänteestä : " tarvitsen toisen lankakerän, Noviisi on ollut … yli-innokas, hyvin valitettavaa, mutta ei odottamatonta " Sitten se kaappasi miehen kädet omiinsa ja julisti " Wolfgang sinun pitää tajuta että he eivät koskaan tule ymmärtämään meitä, sinua ja minua, muista, muista ja ennen kaikkea unohda! "

Toisen unen loppu

Aatami heräsi sängystään, tai siis heidän sängystään. Hänen ja Eevan. Olipa se outo uni, ne hajut ja äänet, niin todellisia. Hän suikkasi salaa suudelman Eevan poskelle ja nousi ylös aamutoimilleen. Parta pitäisi ajaa, mutta paskat se sihteerikköhän oli kehunut hänen "miehistä sänkeään" eikä tuskin aivan piloillaankaan. Hän ei ollut aivan varma pitäisikö olla häpeissään vai mielissään. Aatami hymyili valloittavasti peilikuvalleen ja korjasi aavekravattia kaulallaan. Hänen peilikuvansa hymyili takaisin.
Joosua soitti matkalla töihin, se kauppa olisi vihdoinkin, kuukausien houkuttelujen, puheluiden, lupausten ja pihtaamisen jälkeen, heidän : " Jumalauta mies, tämän jälkeen me kylvetään samppanjassa ja ollaan niin rikkaita että kustaankin sitä, usko pois! Kuulen kyllä kuinka mielissäsi olet, turha yrittää sonni. Me ollaan äveriäitä, perkele! Tätä pitää juhlia! Soita sairaspäivä ja nähdään Värkissä. "

Värkki, Tavara, Alahuone ; strippiluolalla oli monta nimeä. Joosua kehui kuinka hyvältä Aatami näytti ja kuinka "he hoitaisivat homman kotiin". Sen jälkeen juomat seurasivat toisiaan kiihtyvällä tahdilla kuin hullun tivolityöläisen ohjastama karuselli, joka pyöri ja pyöri yhä nopeammin ja kyydissä kaveruksen palvoivat jokaista epäjumalan nimeä jonka tunsivat ja kumosivat sen sitten kurkkuunsa.

Vessa oli paljon siistimpi kuin paikalta olisi voinut olettaa. Aatami nojasi otsallaan peiliin ja kusta lorotteli pisuaariin. " miksi helvetissä täällä pitää olla peilit molemmilla seinillä? Vittu jos housut tippuu niin voin katsella omaa persettä vai!?" , hän osoitti sanansa miehelle jolla oli päällään vain jokin kangas, kuin tooga, se katsoi aatamia ihmeissään. Aatami käännähti ympäri ja huomasi että hän ei puhunut miehelle joka heijastui peilistä, vaan miehelle joka oli peilin sisällä! Mies istui sängyssä kuin juuri heränneenä ja katsoi häntä, ei , hänen ohitseen.
" Wolfgang mitä helvettiä? " ; Aatami sanoi/ajatteli kääntyessään uudestaan kohti pisuaaria.
Hän huomasi sen seisovan vessakopin ovella. Mustia kaapuja ja silmänaluksia. Kukas vitun gootti tänne on eksynyt, mietti Aatami ja kohotti kätensä lipalleen tervehtiäkseen äijää.
Äijä nyökkäsi ja keräsi kaapuaan tiukemmalle ympärilleeen.
" Missä on taivas?", kysyi se oudon sointuvalla äänellä.
" Hukkasitko karttasi? Hahaa!", Aatami remahti röhisevään nauruun ja muistellen pyhäkouluaikoja jatkoi, " Se on about kymmenen kilsaa Eufratia ylöspäin. Oot sitten perillä kun tulee tulinen miekka vastaan!"
Hän menetti kontrollin elimestään ja se suihkutteli keltaista virtaansa iloisesti pomppien ympäri vessan kaakeleita ja osuipa myös uusille kengille.
Äijä puisteli laskettua päätään, mutta hymyili ohuilla huulillaan nostaessaan silmänsä uudelleen.
Hänen katseensa vangitsi Aatamin silmät omiinsa ja kuristi naurun pois. Se kuoli yskähtäen ja kaikui vessan seinistä.
Äijän ääni oli vieläkin miellyttävä ja hyvin hallittu, " Aina uudestaan ja uudestaan sinä tulet luokseni, poikani. Yleensä silloin kun tähdet ovat oikeilla paikoillaan, mutta myös muulloin sinä tulet. Etkä koskaan yksin, etkä koskaan lähde."
Aatami katsoi ympärilleen. " Mitä saatanaa sä oikein kubbe horiset? Ei me olla koskaan tavattu."
"Aivan."
"Just mun tu..", Aatami alkoi kääntyä takaisin pisoaarin puoleen.
" En tarkoita juuri sinua, Aatami, vaan kaltaistasi vapaata sielua. Niin harvinaisia tässä meidän nykyisten aikojemme myllerryksissä. Minulla on lupaus ja palkkio. Näiden sanojen pitäisi merkitä sinulle jotain ja minulla on hallussani tieto ja monia avaimia niin kuin lukkojakin. Tämän sinä tulet huomaamaan."
" Vedä käteen oraakkeli kautta-mikä-vitun markan ennustajavaari"
Äijä naurahti Aatamin takana.
"Olet siis skeptikko? Vähempää en odottanutkaan…"

Ennen kuin ovi sulkeutui Aatamin takana hän kuuli äijän sanovan, " Se kauppa tulee… sinua lainatakseni kusemaan katastrofaalisesti."
"Hä?"
"Palaa luokseni kun olet valmis ottamaan vastaan katarsiksen."

Siinä kävi juuri niin kuin äijä sanoi. Joosua ampui itsensä eilen.

Diakoni avasi ovea leveämmälle ja kehotti " Tännepäin ja tuo ensi kerralla vaimosikin ole niin hyvä, älä anna minun ja vanhan miehen runollisten horinoideni estää sinua. Täällä on ovi, se on aina auki…sano vain nimeni ja se avataan…"


Ensimmäisen unen loppu

Wolfgang heräsi sängystään, tai siis … ja katsoi ympärilleen. Olipa se outo uni, ne hajut ja äänet, niin todellisia. Hän katsoi peiliin ja näki itsensä heijastuksena peilistä juuri heränneenä.
Wolfgang pyyhki unenrippeet silmistään ja vilkutti peilikuvalleen hyvää huomenta.


Diakonin siunaus

Eeva heräsi sängystään, tai siis heidän sängystään. Aatamin ja hänen. Olipa se outo uni, ne hajut ja äänet, niin todellisia. Hän kääntyi ympäri ja katsoi Noviisia silmiin. Niiden takana oli jotain epäinhimillistä.
Noviisi sanoi : " kaikki on tuskaa. ", ja niiskautti. (jotain terävää kädessään)
__________________________________

Pura-chat:
"huomenta"

Ilmeeni ◕ ◡ ◕

"hyvä sun on paugudella hensgeleidä keskus blowjobberilla ;___;"
- DiluutiO

"eevillin pippeli :)"
- alchemilla1

"Eikös toinen veto lasketa jo runkkaukseksi? :-D"
- Darius

Viimeisimmät kunniamaininnat (yhteensä 32 kpl)