[käytä teemaa] 2evill (Ville Moilanen)

7, superkäyttäjä (VIP)

Liittynyt 07.12.2008, nähty viimeksi 7 tuntia sitten

Not really.

"Went down to the local drug store Half the pills was all I could afford
and in the end, I only felt good half the time.
Feeling all good all the time is more than a bore, it’s a lie. When you got no lows you got no highs
No hellos, no goodbyes..."
_______________
Well for this experiment I am writing about writing. More exactly writing a drabble about drabbles. Experiment is still apt a word for no else will do for now, probably never. That reminds me to remove the title as that is not counted in the hundred words. Short and sweet it should be, but still invoke a sense of completeness. To go for a novel's worth of meaning with as much brevity as artistically possible. To spawn a seed so large that it will envelop the room and contain within the world with all its wondrous odors and noise.
________________
"I am under the surface under the crust of the earth. Above there are people walking, people living. Above there are people eating, working, fucking, sweating, killing, dreaming, stacking one day on top of the other. They do not know that I am here. They do not know that I try to save them."

- excerpt from Re-born
_________________________________
Eevan Uhraus

Se oli tehty. Mies käveli kohti huoneen toista päätä, sitä jossa oli valoa. Lamppu oli raudoitettu ja sen liian keltaista valoa katkoivat sisällä pyristelevät kärpäset. Ne odottivat sen loppumista. Elämänsä. Ja tässä kärpästen viiltelemässä parrasvalossa paistatteli diakoni. Oudon näköinen pieni käppänä, mutta mies tiesi vieläkin että tämän fyysinen minimaalisuus peitti jotain… muuta. Diakoni oli näyttänyt hänelle sen mitä hän oli halunnutkin, hänelle ja Eevalle. Nyt se leikitteli pöydän reunalla istuen neuloilla ja lankakerillä. Työnsi muut kerät sivuun ja alkoi nyörittää sinistä ja valkoista yhteen näppärin sormenliikkein. Vikkelästi kuin varkaan kädet, nopeammin kuin niiden pitäisi pystyä. Diakoni raahasi katseensa pöydästä miehen kasvoihin ja sanoi.
"Ilmeestäsi päätellen luulet että jos avaisin suuni, se olisi täynnä partaveitsen teriä tai että kätellessäsi minua sormieni veitset uppoaisivat lihaasi, poikani." , Diakoni oli ilmiselvästi mielissään sutkautuksensa vaikutuksesta ja jatkoi : " Palvelus on ilmainen niin kuin sanoin aiemmin, palkkio siitä että saavuitte huoneeseeni. Nyt nimeän sinut uudelleen." Kärpästen surina alkoi käydä voimakkaammaksi, Diakoni näytti harmistuneelta. (yli ja ali, nopeammin ja yhä nopeammin, yli ja ali sormet soivat)
Mies nyökkäsi ja katsoi taaksensa vaikka tiesi mitä näkisi, silti hän katsoi koska tiesi jo kivettyneensä sieltä missä sillä oli merkitystä. Nimi, uusi minä, uudet mahdollisuudet, surut, ilot ja… ja… ehkä hieman … rauhaa.
Diakonin Noviisi polvistui vieläkin työnsä päätökseen saattaneena kivisellä lattialla. Se liikutti kättään sylissään nopeasti edes ja takaisin. Noviisin kurkusta kuului vetistä yninää, itkun ja hurmoksen sekaista palvonnan ääntä joka nousi ja laski käden tahdissa. Mies katsoi. Ja Noviisi taivutti päänsä taaksepäin, ja päästi äänen joka oli kuin nyyhkäys ja pidätti hengitystään niin äänekkäästi että se kuului huoneen toiselle laidalle. Nesteet sekoittuivat toisiin, lattialla oleviin noroihin.
Diakoni taputti miestä ensin toiselle olkapäälle (vasemmalle) ja ilmestyi sitten hänen oikealta puoleltaan hymyillen venäläistä hymyään (se ei ulottunut silmiin) ja sanoi : " Paras kursia kokoon sen minkä voit *tsk* *tsk* " Kelmeä niska taipui Noviisin olkien yli ja Diakoni puisteli päätään hitaasti puolelta toiselle, kääntyi ympäri ja marssi (ottaen tanssahtavan, groteskin, mutta leikkittelevän sivuaskeleen) miehen eteen.
Sen äänessä oli liikaa vakavuutta, karvas hunaja tihkui joka äänteestä : " tarvitsen toisen lankakerän, Noviisi on ollut … yli-innokas, hyvin valitettavaa, mutta ei odottamatonta " Sitten se kaappasi miehen kädet omiinsa ja julisti " Wolfgang sinun pitää tajuta että he eivät koskaan tule ymmärtämään meitä, sinua ja minua, muista, muista ja ennen kaikkea unohda! "

Toisen unen loppu

Aatami heräsi sängystään, tai siis heidän sängystään. Hänen ja Eevan. Olipa se outo uni, ne hajut ja äänet, niin todellisia. Hän suikkasi salaa suudelman Eevan poskelle ja nousi ylös aamutoimilleen. Parta pitäisi ajaa, mutta paskat se sihteerikköhän oli kehunut hänen "miehistä sänkeään" eikä tuskin aivan piloillaankaan. Hän ei ollut aivan varma pitäisikö olla häpeissään vai mielissään. Aatami hymyili valloittavasti peilikuvalleen ja korjasi aavekravattia kaulallaan. Hänen peilikuvansa hymyili takaisin.
Joosua soitti matkalla töihin, se kauppa olisi vihdoinkin, kuukausien houkuttelujen, puheluiden, lupausten ja pihtaamisen jälkeen, heidän : " Jumalauta mies, tämän jälkeen me kylvetään samppanjassa ja ollaan niin rikkaita että kustaankin sitä, usko pois! Kuulen kyllä kuinka mielissäsi olet, turha yrittää sonni. Me ollaan äveriäitä, perkele! Tätä pitää juhlia! Soita sairaspäivä ja nähdään Värkissä. "

Värkki, Tavara, Alahuone ; strippiluolalla oli monta nimeä. Joosua kehui kuinka hyvältä Aatami näytti ja kuinka "he hoitaisivat homman kotiin". Sen jälkeen juomat seurasivat toisiaan kiihtyvällä tahdilla kuin hullun tivolityöläisen ohjastama karuselli, joka pyöri ja pyöri yhä nopeammin ja kyydissä kaveruksen palvoivat jokaista epäjumalan nimeä jonka tunsivat ja kumosivat sen sitten kurkkuunsa.

Vessa oli paljon siistimpi kuin paikalta olisi voinut olettaa. Aatami nojasi otsallaan peiliin ja kusta lorotteli pisuaariin. " miksi helvetissä täällä pitää olla peilit molemmilla seinillä? Vittu jos housut tippuu niin voin katsella omaa persettä vai!?" , hän osoitti sanansa miehelle jolla oli päällään vain jokin kangas, kuin tooga, se katsoi aatamia ihmeissään. Aatami käännähti ympäri ja huomasi että hän ei puhunut miehelle joka heijastui peilistä, vaan miehelle joka oli peilin sisällä! Mies istui sängyssä kuin juuri heränneenä ja katsoi häntä, ei , hänen ohitseen.
" Wolfgang mitä helvettiä? " ; Aatami sanoi/ajatteli kääntyessään uudestaan kohti pisuaaria.
Hän huomasi sen seisovan vessakopin ovella. Mustia kaapuja ja silmänaluksia. Kukas vitun gootti tänne on eksynyt, mietti Aatami ja kohotti kätensä lipalleen tervehtiäkseen äijää.
Äijä nyökkäsi ja keräsi kaapuaan tiukemmalle ympärilleeen.
" Missä on taivas?", kysyi se oudon sointuvalla äänellä.
" Hukkasitko karttasi? Hahaa!", Aatami remahti röhisevään nauruun ja muistellen pyhäkouluaikoja jatkoi, " Se on about kymmenen kilsaa Eufratia ylöspäin. Oot sitten perillä kun tulee tulinen miekka vastaan!"
Hän menetti kontrollin elimestään ja se suihkutteli keltaista virtaansa iloisesti pomppien ympäri vessan kaakeleita ja osuipa myös uusille kengille.
Äijä puisteli laskettua päätään, mutta hymyili ohuilla huulillaan nostaessaan silmänsä uudelleen.
Hänen katseensa vangitsi Aatamin silmät omiinsa ja kuristi naurun pois. Se kuoli yskähtäen ja kaikui vessan seinistä.
Äijän ääni oli vieläkin miellyttävä ja hyvin hallittu, " Aina uudestaan ja uudestaan sinä tulet luokseni, poikani. Yleensä silloin kun tähdet ovat oikeilla paikoillaan, mutta myös muulloin sinä tulet. Etkä koskaan yksin, etkä koskaan lähde."
Aatami katsoi ympärilleen. " Mitä saatanaa sä oikein kubbe horiset? Ei me olla koskaan tavattu."
"Aivan."
"Just mun tu..", Aatami alkoi kääntyä takaisin pisoaarin puoleen.
" En tarkoita juuri sinua, Aatami, vaan kaltaistasi vapaata sielua. Niin harvinaisia tässä meidän nykyisten aikojemme myllerryksissä. Minulla on lupaus ja palkkio. Näiden sanojen pitäisi merkitä sinulle jotain ja minulla on hallussani tieto ja monia avaimia niin kuin lukkojakin. Tämän sinä tulet huomaamaan."
" Vedä käteen oraakkeli kautta-mikä-vitun markan ennustajavaari"
Äijä naurahti Aatamin takana.
"Olet siis skeptikko? Vähempää en odottanutkaan…"

Ennen kuin ovi sulkeutui Aatamin takana hän kuuli äijän sanovan, " Se kauppa tulee… sinua lainatakseni kusemaan katastrofaalisesti."
"Hä?"
"Palaa luokseni kun olet valmis ottamaan vastaan katarsiksen."

Siinä kävi juuri niin kuin äijä sanoi. Joosua ampui itsensä eilen.

Diakoni avasi ovea leveämmälle ja kehotti " Tännepäin ja tuo ensi kerralla vaimosikin ole niin hyvä, älä anna minun ja vanhan miehen runollisten horinoideni estää sinua. Täällä on ovi, se on aina auki…sano vain nimeni ja se avataan…"


Ensimmäisen unen loppu

Wolfgang heräsi sängystään, tai siis … ja katsoi ympärilleen. Olipa se outo uni, ne hajut ja äänet, niin todellisia. Hän katsoi peiliin ja näki itsensä heijastuksena peilistä juuri heränneenä.
Wolfgang pyyhki unenrippeet silmistään ja vilkutti peilikuvalleen hyvää huomenta.


Diakonin siunaus

Eeva heräsi sängystään, tai siis heidän sängystään. Aatamin ja hänen. Olipa se outo uni, ne hajut ja äänet, niin todellisia. Hän kääntyi ympäri ja katsoi Noviisia silmiin. Niiden takana oli jotain epäinhimillistä.
Noviisi sanoi : " kaikki on tuskaa. ", ja niiskautti. (jotain terävää kädessään)
__________________________________

Pura-chat:
"huomenta"

Ilmeeni ◕ ◡ ◕

"hyvä sun on paugudella hensgeleidä keskus blowjobberilla ;___;"
- DiluutiO

"eevillin pippeli :)"
- alchemilla1

"Eikös toinen veto lasketa jo runkkaukseksi? :-D"
- Darius

Viimeisimmät kunniamaininnat (yhteensä 32 kpl)

RSS » Näytä kaikki...

1301361 - 01.12.2015 08:45
@Vumpalouska sanoi:
Tagit: tauski hakkaa sut katseellaan

Okay.jpg


Tää ois ollu oikein.
1301379 - 01.12.2015 08:44
@liirunlaarun sanoi:
Tämä päälle ja Mekkaan.


Ei kosketa jalat maata ku ne räjäyttää sut.
1301389 - 01.12.2015 08:43
Hyi vittu nuo akat on sekasin.
1301393 - 01.12.2015 08:40
Uusi String-Karri on syntynyt :D
1301333 - 01.12.2015 08:35
-
1301333 - 30.11.2015 22:00
P
1301311 - 30.11.2015 19:52
No ehkä se tulee joskus takasin.

T. äiti ja lapsi ;__;
1301277 - 30.11.2015 19:48
Näytä kuvakommentti

Parempi mekko.
1301283 - 30.11.2015 19:46
Haastan stubbin kaksintaisteluun :D
1301179 - 30.11.2015 17:12
@9b73d sanoi:
Itekkin kusisin mieluummin lattialle kun tommoseen ihme verkkoon.


Niin on näköjään joku kussutkin.
1301209 - 30.11.2015 17:10
Bravo.
1301265 - 30.11.2015 17:03
1301231 - 30.11.2015 16:59

1300005 - 29.11.2015 23:14
Mua ei ole edes kastettu, mutta opiskelin silti uskontoa. Agnostikko nykyään.
1301147 - 29.11.2015 22:43
Kannattaa tulla kakkoseen jos kortongit jäi pois. Tai o homo niin ei voi muuta.
1301167 - 29.11.2015 22:42

1301165 - 29.11.2015 22:41
We need more ass!
1301111 - 29.11.2015 21:04
@disse sanoi:
Liika on liikaa.


Persettä liikaa? Älä ny hulluja puhu!
1301117 - 29.11.2015 21:02
Panisin keittiöön pilkkoon sipulia.
1301119 - 29.11.2015 21:00
SIITÄS SAIT

JA SITTEN

Näytä kuvakommentti
1301131 - 29.11.2015 20:55
@DiluutiO sanoi:
toi apina sai kaiken huomioni +2


Stupid sexy chimp! :D
1301133 - 29.11.2015 20:54
@ment sanoi:
Muistan vielä elävästi kun seitsenvuotiaana sain joulupukilta koivuniemen herraa kun en tonttulakkia käyttänyt pukin tullessa kylään. Äiti yritti pukkia estellä mutta vieläkin ihmettelen minne isä katosi ennen pukin tuloa? Olisi pukki saanu kovaa pataan sillä isä oli kännissä melkonen tappelija! Joulu on sairas uskonto...
MENT OLEN ISÄSI! :D
1301125 - 29.11.2015 20:51
Harmittaisi hieman.
1301139 - 29.11.2015 19:55
+2
1301053 - 29.11.2015 18:07
@antimateria sanoi:
363,2 kiloa silkkaa seksiä :3

Mieti kun olisi 363,2 kiloa börheyttä :3


Se ois Hiroshiman kuuloista.
1252245 - 29.11.2015 18:05
@Jimbo sanoi:


He dipped for our sins :D
1300895 - 29.11.2015 17:50
Lipsahti eilen runkun puolelle tämän kuvan vuoksi. Taitaa lipsahtaa uudelleen. :D
1300917 - 29.11.2015 17:48
@Apache_Doctor sanoi:
Only my mother calls me a Calvin.


I'll call you yellow then.
1300927 - 29.11.2015 17:47
Muna tuonne?
1300931 - 29.11.2015 17:45
Söisin herggugalan ja kuolisin.
1301003 - 29.11.2015 17:43
@-Akki- sanoi:
Jessus, että nuorena otta aina eteen ku tätä kahto.


Oli kyllä aika uuh beibi beibi.
1301005 - 29.11.2015 17:28
Miksi mä en ole kattonu tätä?
1301041 - 29.11.2015 17:27
@Alapurenta sanoi:
Mulla ei ollut tota peliä. Olisin ennemmin pelannut tota peliä kun runkannut Anttilan kuvastoille.


Ellos toimi ihan hyvin kans. Dat tissiliivi- ja alushoususukuvat
1301065 - 29.11.2015 17:03
Ne on nopeita sällejä ku sille päälle sattuvat.


1300967 - 29.11.2015 16:53


On sillä aika nuoria ystäviä tällä 22-vuotiaalla. Toivottavasti malttaa odottaa että aikuistuu tuo tyttö. Tai ettei ole ollenkaan seksuaalisviritteisiä ajatuksia.
1301075 - 29.11.2015 16:41
Let's turn this rape into a murder.
308135 - 29.11.2015 16:28
@Kensei sanoi:
mikäs se siellä pullottaa


Joo näyttää Viinitalolla olevan muna.
1301051 - 29.11.2015 16:25


Härski, punakka ja kahden kurkun vieressä :D
1301053 - 29.11.2015 16:23
about 363.2 kg sumopainia naapurihuoneessa.
348343 - 29.11.2015 16:15
@Sarkasmi sanoi:
ITSEASIASSA oon kerran nähny melko varmat mällit hml rocktownin pisuaarissa. Repesin ihan vitusti. En tohtinu kusta päälle kun olis tullu jotenkin homo olo. :O :(


Jätkä homobaarissa XD
348465 - 29.11.2015 16:13
@liirunlaarun sanoi:
Ehkäpä kaikki eivät ajattele samaan tyyliin kuin sinä? Voin vain arvailla mitä typerää paskaa sinä oikeasti ajattelet...

@killer89 sanoi:
Ajattele aivoillasi, niin tajuat.


Erikoisolympialaisiin osallistuitte kyllä ny molemmat.
1301049 - 29.11.2015 16:10
Kaipaa lisää sinappia ja kenkälankkia.
1300823 - 28.11.2015 23:09

1300937 - 28.11.2015 22:45
Normitorstaiaamu.
379071 - 28.11.2015 21:43
SIEG FAIL
1300915 - 28.11.2015 20:34
Onko tuolla viikset? Cannot unsee.
1300681 - 28.11.2015 20:12
@antimateria sanoi:
Valitan, emme voi tehdä mitään :3 Onneksi kuolemasi tulee olemaan hyvä ja börheä :3


Killing you softly with these paws...
1300901 - 28.11.2015 19:41
@Banaanisopuli sanoi:
On muuten niin typerä nimi koiralle.


Entä Tessu?
1300681 - 28.11.2015 19:39
@antimateria sanoi:
Oman kuvan plussauksesta :3 Vaikka kyllähän tällaista börhöä mielellään blussailee <3


Vivamorttiii pitää blus, muuten se suuttuu ja mustaksi muuttuu. :3 (auttakaa jokus, se on tos vieres)
1300681 - 28.11.2015 16:52
@antimateria sanoi:
@2evill

I see what you did there >:3 Vinkki: liittyy VIPin omistamisen suomiin etuihin :3


Mistä mä ny jäin kiikkiin?
1300855 - 28.11.2015 16:46
Joystick tuli kätteen
1300857 - 28.11.2015 16:45
@Jarmo sanoi:
Eebens. Eikö maikkarilla oo mitään keinoja estää tiettyjä mainoksia vai miksi tuo siellä roikkuu


No on ne pillujoogat vähän vittumaisempia.
1300865 - 28.11.2015 16:44
Tuo yks kaveri ei osaa edes pitää pipoa päässä :D
378941 - 28.11.2015 11:58
Hyvä musiikki on hyvää.

Näytä kuvakommentti
1300781 - 28.11.2015 11:51
En oo hymyilly näin ääneen ihan just :D
1300793 - 28.11.2015 11:49
Ai haluutsä turpaan? Eiku ootki börh! Ei ikinä riidellä enää :3
378959 - 28.11.2015 11:08
Naurunappulan treffilinja ottaa vastaan puheluitanne. :D
378853 - 27.11.2015 19:54
Tein tämän enkä pettynyt saatana!

edit - Full Disclorune Jätkät jotain jonneja lol!
378837 - 27.11.2015 18:35
*WORDPLAGUE
378801 - 27.11.2015 15:57
Case in point


1300341 - 27.11.2015 15:39
Kyllä mutta ei.
378801 - 27.11.2015 15:34
Heräsin börheästi äsken :3
378681 - 26.11.2015 21:16
@doctor_lyijy sanoi:
mikä on semmonen työ missä saa päättää mitä tekee?


Huoraaminen. Eiku...

Mutta JuQsolle, hyvinhän se on näin päin kun katot vaan että jatkuu ainaki kuun loppuun niin kannatti saatana.
378663 - 26.11.2015 20:15
Täydellisen tasapainoinen jumppa.gif


1300317 - 26.11.2015 20:12
@antimateria sanoi:
Hyvä ruoka, parempi börh :33


Börh must börh²
1300321 - 26.11.2015 14:35
@Undead_wolf sanoi:
Ite kuulin joskus vähä samantyylisen keskustelun. Paitsi synntäreiden sijaan mies oli ostanu uuen auton :DD


No, "Kepi" ja "Seppo" vittuili aika ankarasti ku erehdyin yhden kohteen naapurin (mehevää blondisinkkupimoskaa jolla oli oma talo ja moottoripyörä) sanomaan liian vanhaksi.

K - Oisit kuule jätkä ihmeissään kun tuo hyppäis sun mulkun päälle ja polokasis käyntiin.
S - *hykertelyä*
2evill - *finni poksahti*

:D
1183898 - 26.11.2015 14:25
Ylhäällä - kuka sä oot?
Keskivasen - onko ruokaa?
Keskioikea - Tapan sut!
Alhaalla - kuka pieras?

:3
378611 - 26.11.2015 14:21
Löit kätes paskaan.
1300317 - 26.11.2015 14:17
@Bassmasterfox sanoi:
no kyllä mullekin hesen ateria maistuisi usean kuukauden tauon jälkeen


Syö terveellinen sallad ja anna kisujen mangiare lihalla. Also börh :3
1300317 - 26.11.2015 11:37
@antimateria sanoi:
Fingerporit luettu :3


Ei vielä tämänpäivästä ymmärtäny, ehkä huomenna kun kissat vääntää sen mulle rautalangasta :3
1300321 - 26.11.2015 11:32
Ei muuten mitänkään liittyen tähän @antimateria n postaukseen niin kävi kerra sillai kivasti että sain seurata vierestä tyä miesten keskustelluu.

Kepi ja Seppo (nimet vaihdettu) puhuivat seuraavaa

K - "No mikä se ny noin hymyilyttää?" (kato normaalista talvella kaikkia vituttaa ensimmäiseen kahvitaukoon asti)
S - *myhäilyä*
K - "Tais akka päästää päälle aamulla?"
S - *lisää myhäilyä*
K - "Ei niin perkule sullahan on synttärit tänään, onneksi olokoon minä tarjoon vohvelit tänään."

Priceless.
1300317 - 26.11.2015 11:26
@Villagefool sanoi:
Taas kerran konna pääsi, kuin koira veräjästä. Kyllä tuollainen olisi kuulunut linnaan moneksi vuodeksi.


Sillä oli puhtaita "jauhoja" pussissa.
378571 - 26.11.2015 10:42
Kotikaupunkisi aamulehden etusivu uusiksi!
1300317 - 26.11.2015 10:39
"Ei se tynnyri täynnä rahaa haudattuna sinne kukkapenkkiin ollu mun."

Hese-Aarnio

https://www.youtube.com/watch?v=4LWKh77bP4U
1300321 - 26.11.2015 10:36
@antimateria sanoi:
Postasin koska tuli hyvä mieli :3


Saitko kik...sejä jostain mukavasta asiasta. <:3
1300231 - 26.11.2015 10:30
@JumalVelho sanoi:
Mitä Gordon Ramsay sanoisi?


Varovaisesti voisin veikata "IT'S SHIT!!!"
1300231 - 26.11.2015 10:29
Mummelit kokkailee näköjään mun WC-pöntön sisältöjä krapula-aamuisin.
1300269 - 26.11.2015 10:27
thank mr. yrjömaa
1300285 - 26.11.2015 10:24
Mustaa makiaa.
1300311 - 26.11.2015 10:22
Cast Time Stop (I have Fast Spell Feat), continue with Epic Warding, Hellball and then Plane Shift to my own realm where I am god.

Ain't powergaming great?
1266469 - 26.11.2015 09:29
@Java sanoi:
Koska Aku Ankka vaihdetaan Repe Sorsaan.378507 - 25.11.2015 20:34
@alchemilla1 sanoi:
No hitto mikä rasisti! :D :D


Et tu, Brute?
1300207 - 25.11.2015 20:17
One day they will build a world on börh. Utopia in Tasapaino. :3
378487 - 25.11.2015 18:28
@antimateria sanoi:
Börheä tarina veli :3

Rakastan börheitä ja muutenkin onnellisia loppuja :3328881 - 25.11.2015 17:49
@DiluutiO sanoi:
heil wizard!


Mun lembinimi olis yhes vaiheessa nuorna poikana "apina"? Oligohan dämä vidduilua?
1300201 - 25.11.2015 17:29
Kiitos kuitenkin avusta :3
1300189 - 25.11.2015 17:28

378487 - 25.11.2015 17:23
@antimateria sanoi:
Morttikin häpeää vitsejäsi >:3


Kissaa ei kiinnosta :3

Mutta kuunteleppa mikä kiinnosti.

Olipa kerran joulukinkku ja sillä kinkulla hieman höveli isäntä ja sillä kisu. Hän jakoi pöydästään sille pikku pas...börheälle aina juustoa ja makkaraa ja antoi myös viilipurkit nuolla. Kävipä niinä päivinä (tänä aamuna) että kisu olikin oppinut uuden tempun. Viattoman isännän maistellessa herkullisia valmiiksi leikattuja kinkkusiivuja aamupalaksi nousi kissa pahnoiltaan ja kavalasti hiipien isännän taakse valmistautui iskuun.

Vain yksi loikka ja kinkkusiivu oli ikuisesti merkattu kissan omaksi nokkapökkäisyllä ja nuolaisulla.
Isäntä näki että tämä oli per... hyvä ja toivotti kinkkupalaa nassuttavalle Mortille hyvää pikkujoulua.

<:3
1190817 - 25.11.2015 17:14
@Beef_supreme sanoi:
Ihme ettei tarjonnut paria kymppiä.


Ei pystyny koska sillä ei oo niin pieniä seteleitä.
1300183 - 25.11.2015 15:42
Not funny! >:3


378487 - 25.11.2015 15:39
@Wohvelivoro sanoi:
Jokaisen vitsin jälkeen kuulin päässäni
Näytä kuvakommentti


Minä kuulin KJEH KJEH
1299981 - 25.11.2015 15:21
@Modo sanoi:
Tänä kesänä olen ollut enemmän lähempänä luontoa kuin 99,9% cityvirheistä luonnonsuojelioista. Että niin :D


Työ hanskat tipahtaa ja stihl yskähtää heti ku työ aika loppuu.
1300075 - 25.11.2015 15:07
Muisk :3
1300125 - 25.11.2015 15:02
@Jouluolvi sanoi:
Robin ja Nedmän

1300129 - 25.11.2015 15:00
@Bassmasterfox sanoi:
nugudaan baljon :3


Börh'd :3
1300153 - 25.11.2015 14:58
Ei viddu tä sai repsahtaan.
1300157 - 25.11.2015 14:57
Ois juonu yhen ensin niin ei varmasti ois loput hajonnu.
1300159 - 25.11.2015 14:56
@Jouluolvi sanoi:
Kuoliko


No arvaa saatana!
1300163 - 25.11.2015 14:55
Muna tuonne eikös juu?
1300169 - 25.11.2015 14:53
Kävin hakemassa itelleni +1 feimii. Saa nähä millaset bannit pamahtaa.