elli5 (elli)

81, tulokas

Liittynyt 09.01.2017, nähty viimeksi 4 tuntia sitten

Viimeisimmät kunniamaininnat (yhteensä 2 kpl)

  • Eniten annettuja arvosteluja tiistaina 10.01.2017
  • Eniten annettuja arvosteluja maanantaina 09.01.2017
Muutaman päivän olen täällä pyörinyt, ja pakko todeta näin nyt kaikille:

Täällä on päivänselvästi muutama ei-niin-terävällä veitsellä varustettu suvakki messissä. Eivät halua kohdata todellisuutta, tai myöntää päivänselviä typeryyksiä omissa jutuissaan, tai omissa maailmankatsomuksissaan. Sen sijaan että suoraan myöntäisivät mitä paskaa on tullu taas jauhettua, tai että kuinka typeriä omat kuvitelmat ovat, niin yritetään vain pienen lapsen defenssien tavoin osoitella sormella jotain muiden "virheitä", joita he kuvittelevat näkevänsä kaikkialla.

Eikö oikeasti itsetunto kestä myöntää että oma maailmankatsomus on oikeasti typerä, ellei jopa naurettava?

Ja mikä pahinta - tämä lapsellinen selittely, puolustelu, silleily ja savuverhoilu jatkuu omien juttujen lisäksi jopa muiden 'suvakkien' juttuja kohtaan - jos joku muu suvakki paljastaa kertomuksillaan kuinka naurettavan typerä hän on, nappulassa ei tuolle typeryydelle saisi näemmä nauraa, vaan pitäisi näemmä olettaa että täysin lapsellisen idioottimaisella jutulla tarkoitettiinkin mukamas jotain todella älykästä. Oikein tulkitsemalla pitää tulkita jokainen vassarien idioottimainen heitto mielin kielin aina siten päin, että päivänselvä naiivi typeryskin on mukamas sivistynyt & älykäs tyyppi.

Esimerkkinä li anderssonin, tuon syvästi halveksimani naisen viimeaikainen täysin typerä vertaus, joka selvästi osoitti, että hänellä ei riitä älyllinen kapasiteetti käsittämään asioita, joita opetetaan liikennetekniikan perusteissakin. Tätä puolustellaan sitten kaikin keinoin kalle 8v -tason argumenteilla kuten:

"Lähes tuhannen sanan asiallisesta (kritisoi yhtiöittämistä ja autojen seurantaa) blogikirjoituksesta on napattu yksi loppuheitto, jota sitten kauhistellaan :)"
"Kappaleella Li siis viittaa likenteen digitalisointiin ja joukkoliikennepalveluiden kehittämiseen. Tämän saa selville jos vaivautuu lukemaan alkuperäisen tekstin."
"Itse keksittyjen juttujen sijaan kannattaa aina lukea alkuperäinen lähde (katso kommenttini yllä)."

Miksi ihmeessä ei porukalla riitä edes anonyymillä huumorisivustolla itsetunto siihen, että suoraan myöntäisivät, kuinka lapsellisen typerästä & täydellistä asiaan perehtymättömyyttä kyseinen vertaus esittää?

Kuvitelkaapa, että natsit, nuivat tai persut esittelisivät yhtä typeriä argumentteja omien tarkoitusperiensä ajamiseksi? Olisivatko nämä samat tyypit silloin mielin kielin tulkitsemassa jokaista typerää heittoa sanojan kannalta mahdollisimman suotuisalla tavalla - vai venyisikö heidän egonsa silloin siihen, että kykenisivät myöntämään, että typerä argumentti on osoitus aika typerästä henkilöstä?

Lukuja

2 0 353 5
seuraajaa seurattavaa vierailua
12.3. alkaen
vierailua
tänään

Kanavat

Käyttäjä ei ole liittynyt kanaville.