Suolanen

Mies, 23, peruskäyttäjä

Liittynyt 27.04.2016, nähty viimeksi juuri äsken

https://youtu.be/jg8mcw_WiOA Philip Davies pistää kovia piipusta.
Olin tänään Nenä, korva... jne polilla. Ilmeisesti se että jos haluan hengittää oikealla sieraimellani ja sen että jatkuvat pienet tulehdukset mun poskiontelossa loppuis vaatis leikkauksen jossa mun nenän luuta siirretään. Ei mikään iso, ihan päiväkirurgia, MUTTA siinä olis 2 viikon saikku jonka aikana en sais tehdään oikeastaan mitään fyysistä.

Tyksin lähetettä odottaessa.

Onks kukaan joutunu menee tällästä läpi? Kokemuksia?
Kukaan ei ole vieläkään kyennyt järkevästi selittämään mulle miksi verorahoilla maksetuista tuista menee ennakkopidätys jonka joutuu sitten paikkaamaan sosiaaliturvalla.

Noh onneks tuo perustulo on joskus *toivottavasti* juttu ni päästään tästäkin järjettömyydestä.
IHmiset ihmettelee että miks suomessa talot homehtuu. Ok jos nyt unohdetaan ne typerät automaattisetsisäilmasaattuttimet ja muovilla vuoratut talot.

Miksi vitussa noi eristeet on tuolla sää armoilla vuoden verran ennenku ne tungetaan paikoilleen ja silloinki ku kello lyö työnajanlopun ni asennus jätetään kesken ja niitä ei peitetä ja sitten niiden päälle pistettään paneelit päälle.

Mikä siinä on... eikä rakennuttajat vittu välitä, eikö niitä kiinosta, eikö niillä oo mitään ylpeyttä?

Esim tota Kuhmon uutta koulua nyt mainostetaan jonain uutena innovaationa vaikka se koko vitun juju on se että missään vaiheessa materiaallit ei pääse kostumaan tai muuten sää armoille. Koko rakennustyömää on huputettu ja tavara säilytetään kuivassa. Onko tää oikeasti "suuri" innovaatio?!
Mun narkkari juoppo naapuri on ollut epäilyttävän hiljainen viimmeaikoina. Joka on huolestuttava asia.

Yleensä sielt kuuluu kolinaa ja kiroilua. Sen kaveritkaan ei oo käyny pihalla huutelemassa että onko sillä myytävää.
Onko osaavia henkilöitä (Vaikka jotain insinööri opiskelijoita) jotka vois suunitella, listata komponentit ja rakentaa pienen vinssi järjestelmä. Multa yks sirkustaiteilija tilas härpäkeen.

Pitäis napin painanuksella saada nousemaan ja toisesta laskemaan, pitää pystyy nostamaan ainakin 1½kg ja siinä pitäis olla lukkojärjestelmä langalle että se ei voi liikkua esityksen aikana. Mahdollisimman pieni ja kevyt ratkasu. (Akullinen)

Jos innostaa haaste ni ilmottakaan. Mä suunittelen laiteen rungon komponenttien ympärille.
Mä ostan tarvittavat komponentit ja toimitan ja saat pientä palkkaakin päälle.

Mielellään Turun ympäristössä ni ei tarvi postia käyttää.
Mikä siinä on että mieslääkärit on niin töykeitä?

Anyway. Silmälääkärillä käyty ja kaikki perustarkastukset tehty. Mun silmien ongelma on paradoksaalinen. Ne häiritsevät kellujaiset mitä mulla on paljon näkökentessä jotka häiritsee mua, niitä onkin erittäin vähän, mutta koska mun silmät on niin terveet ja tarkat mä havaitsen ne paremmin ja selvemmin.

Eli mun ongelma on terveen silmän ongelma.

Sanos että hitaasti ne katoo sieltä, jostain syystä sinne oli vaan tullut enemmän niitä ja jos ei katoa ni 10 päästä sun silmät on sen verran vanhentunut että et näe niitä enään.

Että sellanen. Mun ongelma on terveet ja hyvät silmät.
Kaikki itkee että terveydenhuolto on kallista ja sitä pitää kilpailuttaa ja yksityistyttää jotta kustannukset pysyy kurissa, silti jostain syystä ennaltaehkäisevään toimintaan ei pistetä rahaa vittu yhtään.

Miettisin että mitäs jos olis sellanen järjestelmä missä jokanen suomalainen käy terveystarkastuksessa 2-3 vuoden välein. Siis lapsesta hautaan.
Tässä terveystarkastuksessa kontroloitaisiin kaikki, veriarvot, täys näön tutkimus, kuulo, kehonkoostumus, kunto. Siis sellanen että saadaan täydellinen terveysprofiili ihmisestä.
Tästä sitten sais henkilö ja kunta tulosteet jotka voi pitää arkistossa. Sillä monet vakavat ja KALLIIT sairaudet ja ongelmat voidaan diagnosoida hyvissä ajoin jos vaan viitittäis.

Tää sitten voitaisiin suorittaa niin että on kunnan yksikkö (Siis ei mikään ostopalvelu paska) vaan kuukausipalkalla olevat hoitsut ja lääkärit. Joilla olis omat tilat ja labra (Eli ei tarvii terveydenhuollon kanssa taistella tiloista). Ja nää juoksis koko vuoden aamusta iltaan. Tutkimus suoritettaisiin tutkimus voidaan hajottaa useampaan kertaan tarvittaessa.

Mikä tärkeintä nää tutkimukset suoritettaisiin järkevään aikaan. Elikkä Aamusta iltaan, jolloin siis normaalit työssäkäyvät ihmiset voisi käydä illalla näissä. Koska minkä vitun takia ylipäätänsä virastot on auki silloin kuin ihmiset jotka niissä pitäis asioida ovat TÖISSÄ!

Tälleen me saatais koko suomesta terveysprofiili, ja ennakoiva terveydenhuolto olisi tehokkaampaa. Tätä tietoa voitaisiin myös käyttää tutkimukseen anonyymisti, kuten terveystutkimuksien tiedoillakin nyt toimitaan.

Tässä on miten tämä oikeasti toteutettaisiin:
-Virkamiehet vatvoo tätä 2 hallituskautta.
-Kun se saadaan sitten päätetty, kilpailutetaan tietokanta alusta tälle järjestelmälle
-Järjestelmä maksaa 500miljoonaa, myöhästyy aikataulusta, menee ylibudjetin, ei toimi. Pitää kilpailuttaa uudestaan. Jolloin se kilpailutetaan taas samalle yhtiölle
-Tutkimuksien suorittamiseen ei otetakkaan kunnan ihmisiä vaan se kilpailutetaan yksityiselle konsulttitoimistolle joka alihankittaa sen 8 eri ulkomaiselle yhtiölle.
-Tutkimuksen aikana kukaan ei tiedä kuka on vastuussa, kuka tekee mitä
-Käy ilmi että järjestelmä ei toimikkaan.
-Alihankinnan mysteerien kautta koko suomen terveystiedot on valunnut ulkomaiselle yhtiölle.
-Koko homma makso biljardi biljoonaa miljoonaa euroa ja mitään hyödyllistä ei saatu siitä.
Yksikään työttömyysturvalla tai sosiaaliturvalla elävä ei saa valittaa että tuet ei riitä jos polttavat tupakkaa ja juovat alkoholia.
Miten ihmiset pystyy vetämään tota ES energiapaskaa? Se on ihian jäätävän makusta sokerilitkua. Onks siinä edes kofeeinia? B-vitamiineja? Tai edes piristäviä kasviuutteita mitä muista energiajuomista löytyy.
Miks ihmiset vetää sitä? Koska se on helvempaa litrahinnalta ku suurin osa virvokejuomista?
Kaveri vinkuu että opiskelija köyhyys.
>Juo viikonloppusin, polttaa tupakkaa ja ostaa pilveä.
>"Yhteiskunta alistaa kun on pakko ottaa lainaa opiskeluja varten jotka ei nykyään edes takaa töitä"
>Opiskelee alaa jossa työllistyminen on hankalaa (media)

Jostain kumman syystä ei nyt pysty antamaan sympatiaa tai ottamaan tosissaan.
Suomi on kyllä hieno paikka.
Aina kun kokeillaan jotakin uutta järjestelmää tai edes ehdotetaan. . Ensimmäinen kommentti on: "Huono idea. Vanhukset ei osaa/pysty/kykene/halua/opi. Koko idea pitää hylätä koska vanhukset."
http://yle.fi/uutiset/3-9392778

Se on nyt virallista, Saksasta on tullu uusi natsi-Saksa. Miten EU voi hyväksyä tälläistä valkoista-hetero-patriarkaalista-rasistista-ksenofobista-anti-progressiivista-antimonikulttuurillista käytöstä? Siis eiks Hitler toiminut just näin!?

Saksa: Kehitysapu loppuu, jos maa ei ota vastaan kotiin l...

Joulukuinen isku Berliinin torille on pakottanut miettimään vaihtoehtoja turvapaikanhakijoiden lähettämiseksi kotimaihinsa.

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005036490.html

"Bernerin suunnitelmissa valtion omistamat tiet, rautatiet ja meriväylät olisivat erillisen liikenneverkkoyhtiön (suunnittelupapereissa Live) omistuksessa jo vuoden kuluttua."

Eikö tätä vois jotenki vittu pysäyttää?
Valtion suuniteelee siis paikallsiten monopolien tekemistä ja näiden antamisen yksityisille yhtiöille...
Eikö ole mitään vitun EU pykälää tai jotain joka paskois tän?
Mitä mieltä persut on ollu tästä? Jos niistä saatais jonkilainen vastaisku tälle.

Anne Bernerin suunnitelma teiden yhtiöittämiseksi kiehtoo...

OP:n Harri Nummela: Liikenteen datan ympärille on mahdollista luoda kiinnostavia uusia palveluita.

Selitin just kaverille (muija) mitä sääntö #30 tarkoitaa ja hän vastas "Hei... Toihan on ihan helvetin hyvä idea".
Koulukaveri joka on kurdi pisti idean jolla varmistaa että pakolainen/siirtolainen oikeasti haluaa olla suomessa. Ensimmäiseksi heidät majotetaan jonnekkin ylös pohjoseen, täytyy kestää yks talvi ainakin, sitten kun se on selvitty eikä lähdetty kotiin, koska "suomen sää on perseestä." Tämän jälkeen heidät pistettään jonnekkin suomalaiseen pikku pitäjään jossa heidän on pakko oppia puhumaan suomee. Vasta tämän jälkeen heidät päästetään suurin asutuskeskuksiin sillä ehdolla että he opiskelevat tai saavat työpaikan.

Vaikka heppu onki mamu, sillä ei oo oikeen positiivinen näkemys muista mamuista.
Petterin ja kavereiden seikkailut #2761

Petterin kaveri huutaa pihalla pakkasessa naama punasena Petteriä avaamaan oven. Ilmeisesti Petteri ei myöskään vastaa puhelimeen.

Menen parvekkeelle kysymään että mitä helvettiä sinä siellä oikeen huudat.

Mies selittää että hän huutaa jotta Petteri tulis avaa oven jotta hän sais haettu liimapurkkinsa joka jäi Petterin asuntoo, hän huutaa koska Petteri lähti kävelemään kirkolle päin.

(Jostain syystä hän oli tietoinen tästä, silti yritti huutaa kolmanteen kerrokseen).

Sai sitten Petterin puhelimen päähän joka käveli kirkolta avaamaan oven kaverilleen. Jumalaton ryminä kuuluu yläkerrasta ja sitten kaverukset kävelevät tyytyväisinä kirkon suuntaan ja katosivat Turun yöhön.
Nyt kuulin hienon teoria...

Gluteeni tekee ihmisistä rasisteja ja se että Hitler teki mitä teki johtu siitä että gluteeni oli aiheuttanut sille neurologisia ongelmia.

Gluteeni on vähän niinku Venäjä, sitä voidaan syyttää kaikesta.
Sellasta meininkiä... Paremmat trumppia vastustavat ei-valkoiset kidnappaa jätkän, kiduttaa sitä ja pistää sitä livenä facebookkiin.

https://www.theguardian.com/us-news/2017/jan/04/facebook-live-stream-video-man-attacked-chicago-trump

http://www.foxnews.com/us/2017/01/04/four-arrested-after-facebook-live-video-shows-man-beaten-tortured.html

Pätkä striimistä:

https://www.youtube.com/watch?v=3tL4iRvjJqQ&bpctr=1483620315

Kuvitelkaa roolli... tai pikemminki rotu vaihto... millanen paskamyrsky siitä syntyis?

Four held over Facebook Live video of man tortured amid a...

Chicago police are investigating a video appearing to show a man tied up and assaulted while attackers shout ‘fuck Donald Trump’ and ‘fuck white people’

Facebookissa on aina kiva seurata näitä "eläinystävä" ryhmiä. Ilmeisesti se että et ole joka ikinen hetki koirasi kanssa, esim jos joudut menemään vaikka TÖIHIN, ni se on eläinrääkkäystä ja ne ilmoittaa susta viranomaisille.

Sama myös jos et osta sitä erikois *kallista* ruokaa eläinlääkäriltä joka on just tieteellisesti määritetty täydelliseksi sun elukallesi, sekin on eläinrääkkäystä ja ne ilmottaa susta viranomasille.

Mitä häiriöitä näillä ihmisillä oikeen on?
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005031378.html?share=ace2a9f0f8d8edd9f048497341fc5494

Nonyyn anti-Trumpsterit. Kertookaa mitän tämä on oikeasti paha asia...
Odotan perustelujanne innolla.
Sitten pro-Trumpsterit voivat sanoa "I told you so, we are so much better!"
Sitten Alt-right pellet voivat kertoa miten he ovat pettyneitä koska Trump ei ole vielä heittänyt juutalaisia uuniin ja alistaneet neekerit takaisin pelloille.

Ja mitään hyödyllistä ei tullut sanottua tai tehtyä.

Republikaanikongressi aikoi heti aluksi purkaa omaa eetti...

Trump sai kongressista erävoiton, mutta on tuskin innokas jatkamaan keskustelua politiikan etiikasta. Hän ei ole vielä selvittänyt tarkasti, miten tekee pesäeron omiin yrityksiinsä presidenttinä.

http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005030789.html

”Siitähän tulee OD, mikä tarkoittaa huumeiden yliannostusta! Se on kuolemansyy amerikkalaisissa leffoissa. Ja sitten on oh dear ja vaikka mitä.”

Björn Mänsson on idiootti joka ei osaa englantia.

"oodi" käänty "ode" ja lausunta ei ole lähelläkään "OD"tä

http://dictionary.cambridge.org/pronunciation/english/ode
http://dictionary.cambridge.org/pronunciation/english/od

Eikö näiden ruättinkielisten pitäny olla sitä sivistyneempää porukkaa?

Keskustakirjaston saama nimi närkästyttää ruotsinkielisiä...

RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtajan Björn Månssonin mukaan apulaiskaupunginjohtajaan vedotaan nimen uudelleenharkitsemiseksi jo tällä viikolla.

Voi pyhä vittu ku Netflixin tekstitykset on hirveitä.

"My darling, my only charm" sä et voi kääntää tässä yhteydessä sitä "Rakkaani, ainoa amulettini".

Siis oikeesti. Netflixin tekstitykset on täynä tälläsiä virheitä, ihan kuin kääntäjät olis suoraan sanakirjasta kääntänyt tai google translatella.
Autodesk inventor... pikemminkin Manualchair plagiarism... HA!

Solidworks mustard race!
Hyvää uutta vuotta kaikille. Varsinkin kaikille yksinäisille.

Katsoin Turun ilotulituksen nyt haen itteleni jotain epäterveellistä roskaa, syön sen yksin kotona ja sitten suihkun kautta sänkyyn makaamaan ku ei saa nukuttua ku kaikki ajatukset ja tuntuu siitä miten mulla ei oo mitään tai ketään alkaa kummittelemaan.

Noh kai tää vuos tulee olemaan parempi. Kohta koulutus on loppu kunnon töitä luvassa. Toivottavasti TIG hitsaajana, onhan se kuitenkin mun pääprosessi.
Ai eikö tää juttu ollutkaan niin mustavalkoinen kuin aiemmin esitettiin?

Faktat: Idiootti natsi potkasee jätkää. Jätkä käyttää huumeita ja lähtee hoidosta. Media ei ole kertonut koko tarinaa, vasta kuin nyt.

http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005026978.html?utm_medium=social&utm_content=www.hs.fi&share=bb46331841439947d778863b4eef962b&utm_source=t.co&utm_campaign=tweet-share

Liittyivätkö huumeet Asema-aukiolla pahoin­pidellyn miehe...

Käräjäoikeus pitää mahdollisena, että uhrin omalla toiminnalla on ollut merkittävä vaikutus aivovamman pahentumiseen ja sitä seuranneeseen kuolemaan.

http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3147063/Tuomiokirkkotorille+sulut+ja+katuja+suljetaan+yleisotapahtumien+vuoksi

Hirveetä rasismia, pelolle on annettu valta! Onko SDP ja vihreät ilmoittaneet jo vastalauseen tälläiselle toiminalle?

Tuomiokirkkotorille sulut ja katuja suljetaan yleisötapah...

Turussa suljetaan katuja kahden yleisötapahtuman vuoksi uudenvuodenaattona. Pyhän Henrikin aukiolla ja urheiluhallin edustalla järjestettävän lasten uudenvuoden tapahtuman vuoksi suljetaan Blomberginaukion ja Kupittaan urheiluhallin välinen katuosuus ke...

Jos tiputatte paahtoleipänne lattialle niin älkää huoliko, siitäkin voi syyttää Venäjää.

Kaikesta voi aina syyttää venäjää.

EUn ongelmat ei johdu jääräpäisen ja sokean eliitin huonoista päätösistä vaan Venäjän propagandasta.
Pakolaiskriisi? Venäjän vika. Berliinin rekkaisku? Sekin oli Moskovan järjestämä.
Euron ongelmat? Venäjän sabotaasia.
Välimeren EU jäsenien talous ongelmat? Venäjän järkkäämiä.
Se herpes jonka sait viime panostas? Venäjän järjestämä.
Menikö työpaikka alta ku yhtiö siirtää tehtaan romaniaan? Sekin oli venäjän vika.

On se Venäjä aikamoinen suurvalta... silti se ei saa talouttaan kuriin ja on täysin riippuvainen öljystä ja kaasusta.
Tehkää jekku... kun meette lentkoneeseen nimetkää puhelimenne wlan "galaxy note 7".
>Ei saa yleistää. Se on rasismia ja ksenofobiaa
>Väittää että ei ole rotuja tai biologisia eroja etnisyyksien väeillä, että ne on vaan rasistien keksimiä asioita jotta voisivat alistaa ei-valkoisia
-Tumma iho on kai sitten vaan sitä että pulla oli uunissa liian kovilla lämmöillä? Tämä on muuten osittain totta, mutta ei tällä tavalla. Siirtomaita omistavat valtiot oikeuttivat tekonsa rotuopilla. Väittivät että eri rotuiset olivat ali- tai epä-ihmisiä joita sai alistaa ja jotka piti sivistyttää vaikka pakolla.
>"Kaikki suomalaiset ovat rasisteja ja natseja jotka vihaa ulkomaalaisia. Koko valkoinen rotu pitäis tappaa"
-Siis kaikki muut paitsi hän, koska hän on sellainen parempi valkoihoinen. Nytkö rodut on sitten joku aito juttu?

Mitä traumoja ihmisen pitää kokea että alkaa ajattelemaan näin kierosti?
Brotherin tulostimeen mustekasetilla 120€, uusi tulostin jossa sama toiminnot 95€ ja 2 mustekasettia. (Sama mustekasetti malli).

Siis anteeks nyt mitä vittua?
Noh... Oletteko voittajien joukossa? http://yle.fi/uutiset/3-9375687

Minä nyt näyttäisin olevan.

Kuka saa ja kuka ei, kun valtio ottaa ja antaa – tässä vu...

Ensi vuoden veromuutokset ja leikkaukset osuvat kaikkiin.

Tapasin tänään kunnon gluteeni uskovaisen... joku kaverin yliopisto kaveri.

Hänen mukaansa gluteeni on suurien *Ilkeiden* kapitalististen korporaatioiden sala-juoni sairastuttaa ihmiset jotta ne vois myydä lääkkeitä, ja näitä korporaatioita johtaa juutalaiset.

>Se hetki kun tapaat vihervassari vegaani kommunisti anti-juutalaisen.
Ei vittu mikä olo. Tuntee oikeen ku kuume nousee ja joku helvetin tauti on iskenyt kurkkuun.
Mitä vittua ihmiset itkee että se että ylinopeussakot ja ei törkeät liikenne rikkomukset muuttuu joksikin maksuksi eikä kuuluisi päiväsakon piiriin, jotenki syrjii pienitulosia ja suosii rikkaita... tai tekee kyseisistä teoista hyväksyttävämpiä.

Ylinopeuden ajaminen ja liikennesääntöjen rikkominen ei ole mikään pakollinen tai välttämätön asia.

Oon 5 vuotta ajanu ja yhtäkään sakkoa saanut...
Kyl se vaan on niin ku lisää kuitua ruokavalioon tulee monella tavalla parempi olo. Ei oo niin kova nälkä enään, pysyy kylläsenä pitempää, mukava olo kun suoli toimii, ja monet pikku terveysongelmat on kadonnu.

Eikä se kuidun lisääminen tarvii olla hankalaa tai ankeeta. Mä ratkasin omani sillä että vedän sellasen pellavarouhe + tuoremehu sekotuksen joka aamu. 2 ruokalusikallista pellavarouhetta, päälle ½Litraa mehua, tai puolet mehua ja puolet vettä, miten itte tykkäät. Tulee nälkä tyyliin lounas aikaan ja sit pärjää koko päivän ilman ettät pitää napostella tai mitään.
Pizza kuuluu ananaksen päälle.
Miks koneistus pitää olla niin kallista. Teen projektia yhelle ilmaakrobaatille ja suunittelu on ohi ja nyt pitäis järkätä mahdollisimman kohtuulliseen hintaan koneistus.

Osat ei oo hankalia, niitä on vaan paljon.

Siis kyllähän mä tiedän miks koneistus on niin kallista... teen kuitenki levysepän hommia. Mutta näin iltasin sivutyönä ku teen näitä välineitä teatteriin ja sirkusihmisille... kaiken suunittelusta valmistuksen järkkäämiseen ja toimitukseen. Miksen kaiken pitää olla niin kallista...
Facebookissa joku linkkas jollekki "uutis" sivulle jossa oli mainis jokasen tekstin kappaleen jälkeen. Ja sekin oli native advertisingia.

Kuka vittu tälläsiä sivuja oikeen lukee.

Tää on sarjassa "artikkeli on 10 osassa slideshowina joista jokanen lataa mainokset uudestaan".

Nää mainostajat ja sivunnomistajat tajuaa kait sen että mitä enemmän ja häiritsevää mainonta on sitä enemmän sitä estetään? Ja aina kun ne keksii keinon kiertää adblockin nii blockin kehittäjät vaan tekee paremman.

Se on vähän niinku tää anti piratismi peleissä. Nykyään niiden DRM softien tekijät ei lupaa että sitä ei voi murtaa, vaan kuinka kauan sen murtamisessa ainakin menee. Eli kuinka kauan voidaan taata että ainoa keino saada peli on ostaa se.
http://yle.fi/uutiset/3-9367745

Ai... Ei se ollutkaan Puolalainen valkonen neo-natsi... eikä yksittäis tapaus sillä taustalla on selvästikkin jotain järjestäytynyttä.

Saksa tarjoaa 100 000 euron palkkion Berliinin iskusta ep...

Syyttäjän mukaan tunisialainen mies voi olla aseistettu ja vaarallinen. Tunisian poliisi on kuulustellut miehen perhettä.

>Se fiilis ku rahaa tulee vasta ens viikon To.

Noh. Mun perhe kyl tietää mun tilanteen joten samapa tuo.
Tein puolen litran kuitupirtelön pellava rouheella.
Huomenna on varmaan kiva olo.
Mut oli helvetin hyvää.
Stera hakee Turussa itäharjun tehtaalle työntekijöitä.

Aina robottiohjelmojista, sisäseen logiikkaan, hitsaushuoltajia ja vaihetyöntekijöitä.

Alihankinta hommee noihin uudenkaupungin mersuihin

Tiedoks vaan kaikille työttömille. Haku on TEn kautta.

Nyt jätkät ja muijat aletaan kilpailemaan keskenään.
I have made a huge mistake:
Päädyin keskusteluun facebookissa gluteeni-uskovaisten kanssa. Ilmeisesti kaikki maailman terveys ongelmat johtuu gluteenista. Jota on syöty sitten maanviljelyn keksimisen... mutta silti lihavuusepidemia on ollut ongelma vain kehittyneissä maissa jotain 50 vuotta.
Venäjän suurlähettiläs ammuttiin Ankarasssa. Arvatkaa mitä ampuja huusi perään.

Video tilanteesta.
https://twitter.com/agirecudi/status/810895589433049090
Mä toivon että tulee uudet vaalit, koska se vain todistaa kuinka hyvässä jamassa EU:n jäsenien sisäpolitiikka ja talous on, täten myös siis kuinka paskassa jamassa EU on.

Toivon myös uusia vaaleja sen takia että kun tän hetkinen oppositio pysyy oppositiossa ni pääsen lukemaan taas näitä "kansa äänesti väärin" juttuja.

Uudet vaalit todistais muille maille että tänne ei kannata investoida koska ei olla poliittisesti vakaita.

Haluan pikkasen kaaosta jotta kaikkien poliitiikkojen tekopyhyys ja kaksinaamaisuus tulisi esille.
Pitäiskö meidän uhrautua 2 vuodeks ja pistää suomeen kieltolaki. Sit voitais kukkahatty tädeille vihdoinki sanoa että saatavuuden vaikeuttaminen ei toimi.

Tosin tätäkin vastustettaisiin kukkahattujen perusteella sillä että Alkon monopoli kärsisi.
http://yle.fi/uutiset/3-9358810


12-vuotias vei pommin joulumarkkinoille Saksassa | Yle Uu...

Lehtitietojen mukaan saksalais-irakilaisella pojalla olisi ollut yhteyksiä äärijärjestö Isisiin.

Saatanaperkelejumalautavittukyrpähelvetti...
Ei mulla muuta.
Miten voi seurattu paketti:
Tulee Suomeen Ruotsin kautta Turkuun, (Kaupunki johon se pitäis päätyä)
Lähteä Turusta Helsinkiin (Jostain vitun syystä)
Ja nyt Tulla Helsingistä takas Turkuun jäljityksen mukana, mutta fyysisesti se paketti on vittu Tampereella vaikka se kuitattiin kuljetukseen joka on menossa Turkuun.

Eikö siellä vittu mikään kone vittu jossain kohtaa piippa että "nyt tehdään jotain päin vittua, tää ei oo menossa tonne".

Miten vitussa tää on mahdollista. Onko logistiikka insinöörejä paikalla jotka vois selittää että mitä vittua.

Voiko postille soittaa että lopettaa sen paketin siirtelyn jä jättäis sen jonnekkin ni mä saan lainattu auton ja tulen sen itte vittu hakemaan sieltä missä se nyt sattuu olemaan.
Mikä siinä on että jos sanoo:
"Julkisista palveluista on saatava tehokkaampia hinta laatu suhteeltaan parempia" Luetaan: "Mielestäni julkisista palveluista pitää leikata" ja "haluan leikata Sari sairaanhoitajan ja Olli opettajan palkkoja"

Jos joku muka tosissaan väittää että *nimeä MIKÄ TAHANSA kunnan tai valtion laitos* ei sisällä turhaa byrokratiaa ja turhia virkamiehiä jotka ei oikeasti tee vittu mitään tuottavaa tai hyödyllistä, niin sitten he kyllä valehtelevat ja tietävät valehtelevansa.

Ai-niin julkisen puolen palkoista puheen olle ehdotan että alle 2200€/kk tienaaville 10% korotus ja yli 2800€/kk tienaaville 10% leikkaus. En tiedä tilastoja mutta veikkaisin että tästä jäisi varmaan ylijäämää käteen. (Lasken tähän mukaan myös politiikot, ministerit, virkamiehet... jne.)
Aina kun nään artikkelin tai jutun miten joku ei pärjää sossun tuilla, työttömänä, joku voi pahoin työttömänä ja köyhänä tai leikataan nään kommenttisektion täynnä siitä miten "Arkadianmäki ei välitä" "Sipilät soinut ja sun muut ovat saatanoita"... jne jne...

Mä en syytä mun tilannetta, joka on nykyään aika hyvä, olen työvoimapoliittisessakoulutuksessa ja töitä on luvassa TIG hitsaajana ehdolla että saan koulutuksen loppuun ja IW hitsauksen tehty JA Metallin PT tehty.

Anyway... Niitä henkisiä, sosiaalisia ja taloudellisia ongelmia joita mulla oli ennen kun pääsi kyseiseen koulutukseen ei oltais voitu ratkaista suurimilla tuilla tai antamalla enemmän erillaisia tukia. Juu... taloudelliset ongelmat olis lieventynyt mutta ei se olis mun elämää parantanut.
Ainoa keino parantaa syrjäytyminen, työttömyys ja sen aiheuttamat sosiaaliset ja henkiset ongelmat on saada ihmisille TÖITÄ! Työttömyys ei katoa antamalla tukia, se paranee sillä että saa töitä.

Joo päättäjien pitäis tehdä enemmän että työllisyys tilanne parantuisi, mutta ei ne poliitiikot voi niitä töitä vaan tyhjästä luoda, paitsi tietenki niitä suojatyöpaikkoja jotka ei luo mitään taloudellista kasvua.

Mutta heidän puolustukseksi... siis Margariini Maria ja Voi Kristus joudun puolustelemaan hallitusta ja politiikkoja... TÄÄ TÄMÄN HETKINEN PASKAMERI ON KASVANUT SITTEN 90 LUVUN JA YKSIKÄÄN HALLITUS EI OLE HALLUNNUT/VIITSINYT/YRITTÄNYT TEHDÄ MITÄÄN SEN ESTÄMISEKSI, vaikka kaikki pystyivät ennustamaan että se tulee tapahtumaan. Mitään ei tehty koska "Mutta vielä on ennusteessa kasvua" vaikka työttömiä tuli jatkuvasti lisää ja yhtiöt leikkasivat ja YT neuvotteluja oli koko ajan enemmän.

Tässä on fakta: Valtion kassassa on enemmän rahaa kun taloudella menee hyvin. Taloudella ei mene hyvin jos enemmän rahaa menee pois maasta kuin tänne tulee ja tätä ei voi loputtomiin paikata velalla.

Olen mielummin pienituloinen ja töissä, kuin köyhä ja työtön. Olen sen sanonnut sille sossumuijalle ja TE-hitlerille että mä teen mitä tahansa jotta mun ei tarvitse palata siihen toimettomuuteen ja työttömyyteen. Siis MITÄ tahansa. Mä mene mielummin hyppään halisten koskeen kuin palaan siihen helvettiin.
Jännää miten Posti toimii, kattelen tässä missä mun paketti kulkee.
Lähti Tanskasta,
Tuli Ruotsin kautta Turkuun,
Turusta Helsinkiin,
nyt se tulee Helsingistä takaisin Turkuun. (Eli sinne minne sen pitääkin tulla)

Tästäkin reissusta oltaisiin voitu poistaa sellaset jotain 400km ja pari päivää jos järkeä olis käytetty, mutta vittu ei. Kai siel joku vitun automaatti on joka kertoo että "HEI TÄN PITÄIS JÄÄDÄ TÄHÄN KAUPUNKIIN!" Kun sen jäljityskoodi luetaan.
Joku 20 vuotias kukkakeppi hipsteri emo japanifiili otus haukkuu mua rasistiks kun sanoin että anime/manga ei kiinosta. Ja että mun kaltaset natsit pitäis hakata. Hän hakkais mut jos ei olis niin paljon parempi ihminen.

Mä on 185cm 108kg järkäle tää on jotain 170cm ehkä 60kg pikaisen arvion perusteella.

Tapahtumien kulku oli:
Istuin busissa kaverin kanssa ja juteltiin, se selitti jostain uudesta anime elokuvasta.
Sanoin että ei oikee sytytä toi Anime ja manga ollenkaan. Sit pistin paskan vitsin siitä miten niistä tykkäävät on hikkyjä jotka nussii faifu tyynyjään samalla kun tippaavat fedoraansa.
Kaveri nauro ja sano "hei mun waifu, tyyny-chan on mun elämä, älä pilkkaa sitä".
Tää otus seiso siinä vieressä käytävällä ja jostain syystä alko avautumaan mulle.

ko kuuntelin sitten sen avautumisen ilmeellä *mitä vittua, painutko vittuun siitä* ja vastasin kylmästi "just... oliko muuta?" Huomas oikeen miten kanssa matkustajia vitutti toi jätkä ja miten ne yritti olla reagoimatta, sitä tunnelmaa olis voinu leikata veitsellä. Noh se sitten jäi seuraavalla pysäkillä pois.

Että sellanen maanantain.
Haluasin hankkia uudet *omat* turvakengät hitsaukseen. Onko mitään suosituksia? Ei saa olla langalliset se on ainoa rajoitus.

Mitään suositeltavaa merkkiä?
Jos jollakin on 2 tuntia 40 minuuttia hukattavaksi, niin katsokaa Titanic:in uppoaminen reaaliajassa.

https://youtu.be/rs9w5bgtJC8
Noin kahden dvdn kokonen kova paketti joka painaa jotain kilon.

38 tuntia Japanista Helsinkiin... 5 vitun päivää Helsingistä Turkuun eikä vieläkään ilmotettu että saa hakea.
Suomen terveydenhuolto:
Saa lääkärin aika.
Kun pääset lääkäriin sulla on 20min aikaa kertoa YHDESTÄ ongelmasta. Eli jos sulla on 2-3 ongelmaa sun täytyy varata 2-3 aikaa.

Näin maalaisjärjellä... eikö se tulis halvemmaksi ja aiheuttais vähemmän ruuhkaa jos yks potilas sais valittaa useampaa ongelmaa ja häntä hoidettais kokonaisuutena yhden sairauden sijaan.
Siinäpä järisyttävä laulaja stna. https://www.youtube.com/watch?v=YA2CZSsmNA0

Tim Storms, maailman matalin lauluääni

Joku pisti postiluukusta kirjeen:
"Nyt se koira hiljaseksi tai hankin sulle häädön ja hiljennän sun piskis"
>Mulla ei oo koiraa
>Talonyhtiössä ei sallita lemmikkejä.
>En oo ollut kotona tänään ku viimeks kello 730 ja nyt tullu kotiin hetki sitten.

Sellasta... Kerrostaloelämä on kyllä kivaa :D
Oon noin 6kk korjannut ryhtiäni ja niskaani, huomasin että ääniala on mennyt muuttumaan sekunilla molemmista ääripäistä, nyt G2-G4. Niskan ja kaulan lihakset on paljon rennompia nykyään, ääni on voimakkaampi ku vatsalihakset on kunnossa. Ilmeisesti liikunta ja ryhdin korjaaminen on ihan hyvä juttu, kuka olis uskonut.
Henkinen ja fyysinen stressi on aiheuttanut sen että olen alkanu jännittää otsaa/kulmakarvoja todella paljon.

Nyt huomasin shown väliajalla (teknikkona sirkus showssa) että jännitän ne ihan kipeiksi. Tätä tapahtuu nyös ajaessa autoa.

Olisko mitään kikkoja millä vois vähän rentouttaa ja helpottaa niitä. Jonkun verran hieronut niitä kipupisteiden kohdalta joka tekee hyvää.

Olisko ideoita miten estää sen että en päädy sellaseksi aina vihasen näköseksi kun otsa menee jumiin lopullisesti.
Joka tuli paukuttaa kämpän ovea ja huus jotain jostain Terosta. Avasin oven ja huusin että mitä vittua sä täällä rähjäät ja se vastas: "Oho... sori... Väärä ovi".

Että sellasta meininkiä.
Tampere on Suomen Turku.
Miettikkää millanen tuottavuusloikka julkisen hallinnon puolella tulis jos jokainen virkailija osais käyttää täbiä kentästä toiseen siirtymiseen.
Näin ihan hämärää unta taas vaihteeks

Näin unta että kannabis ja jotkut muut huumeet oli laillistettu. Joku oli kehittänyt jonkun täydellisen päihteen nimeltä "Temppeli", tämä antoi helvetin hyvän olon, vei kivut pois noin 6 tunniksi, ilman mitäään viarotusoireita tai krapulaa... mutta kun sä otit sitä ni sulta menee samalla rakon ja suolen pidätyskyky. Sit ihmiset käytti sitä ja aikuistenvaippoja, kankaisia ja kerta käyttösiä ja niistä oli jopa käyttäjien kesken joku riita kumpi on parempi ja mukavempi.
No mä sain sitten jostain syystä työn ajaa rekkaa jossa oli vaippoja koska niiden myynti kasvoi räjähdysmäisesti.
Oli joku keskikesän kaunis kirkas yö ja sit jostain syystä jotenki mun rekka päätys johonkin järveen jonka pinta jäässä ja mun lasti imi koko järven veden ja mä jäin jumiin syvälle jää kuvun alle. Ja sit heräsin ku uus yöjakaja vaan antaa se postiluukun vaan paiskahtaa kiinni, vanha jätkä sulki sen nätisti.

Mä en siis edes omista rekkakorttia, en osaa ajaa rekkaa, tai kiinosta ajaa rekkaa. Työ kyl kelpais ei siinä mitään. Unessa en käyttänyt kyseistä päihdettä, koska en käytä päihteitä tai alkoholia muutenkaan.

Noniin nappula psykologit... selittäkää mitä tämä tarkoittaa ja miten tämä tekee minusta homon.
Ei ole päivää tässä maassa että ei tarvitse herätä todistamaan joko omaa huonoutta tai jonkun muun paremmuutta.

Ei ihmekkään ku tässä maassa ihmeset kollektiivisesti voivat huonosti ja lääkitsevät itseään, reseptillä, kaittomilla tai viinalla.
Kiusallista

http://yle.fi/uutiset/3-9290820

"En pelkää suomalaisia, mutta pelkään täällä eläviä iraki...

Ahdistelu, pahoinpitelyt ja raiskaukset ovat seksuaalivähemmistöihin kuuluvien turvapaikanhakijoiden todellisuutta.

Kaveri sai potkut ku menetti kortin ku ajoi ihan totaalisessa pilvessä ja jumitti jonkun risteyksen keskellä. Ei siinä vielä mitään... Mut jätkä jäi kiinni firman pakulla :D

Jätkä sitten oli sellasesssa häpeäluolassa koko viikonlopun että ei kommunikoinu kenenkään kanssa, edes tyttöystävänsä kanssa.

Ei vittu jätkä! Kuten sanoin puhelimessa: " :D " Ei heru sympatiaa.
Ei mulla oo mitään sanottavaa tähän.

https://www.youtube.com/watch?v=_579zBxDT8o

Yllätys?

http://yle.fi/uutiset/3-9288409

Lehti: Tasa-arvoinen auraus ei selättänyt Tukholman lumik...

Kaupunki päätti viime vuonna asettaa aurauksessa etusijalle naisten suosimat liikkumistavat autoilun sijaan. Suunnitelmaa ei kuitenkaan saatu toteutettua tämän viikon lumimyräkässä.

Jaha... joku epäystävöi minut naamakirjassa koska en suostunut tuomitsemaan Trumppia lasten raiskaajaksi pelkän syytöksen perusteella. Koska asiaa ei ole vielä oikeudessa käsitelty, niin en tietenkään voi tuomita häntä syyliseksi. Ilmeisesti syytön kunnes syyttömäksi todistetaan on vanhentunut konsepti.
Niin paljon minua liikenteessä tänään.
Parin tunnin päästä alkaa nää.
"Trumpin voitto todistaa että demokratia ei toimi"
"... demokratia on vanhentunut ja huonl järjestelmä"
"Amerikka äänesti tietämättään väärin"
"... voitto on todiste
Miksi ihmisten ei pitäisi saada äänestää."

Jos Clinton olis voittanut niin sitten media olis täynä demokratian ilosanomaa ja miten se on loistava ja toimiva järjestelmä.

Brexit says hi!
Nyt ennusteet millaiset tuomiot on luvassa.
Pitäis olla 8, mut sit kuitenki siitä tulee 2 vuotta ja sakkoja koska suomen oikeusjärjestelmä.

http://yle.fi/uutiset/osasto/news/charges_for_two_asylum_seekers_in_otanmaki_death/9279566

Charges for two asylum seekers in Otanmäki death | Yle Uu...

The Kajaani District Court charged two Iraqi asylum seekers with the counts of payment fraud, robbery, aggravated robbery and manslaughter on Tuesday, as part of an investigation into a man's death in central Finland.

Onks kellään kokemusta noista ilmankostutus laitteista? Ajattelin sellasta ultraääni kylmähöyry vehjettä. Stna ku kämppä on kuiva ja nenä kärsii niin helvetisti siitä.
Vittu ku pää hajoaa, väsyttää, ei mitään tekemistä, mutta ei vittu saa nukuttua. Sain nukuttua hetken mutta sitten joku vitun tupari porukka täytti rappukäytävän ja heräsin siihen. Nyt vittu epätoivosesti yritän saada nukahdettu uudestaan. Henkisesti ja fyysisesti paska olo. Vittu tällästä...
8€ kebab on ihan normi,
7,50€ ei mitään ihmeellistä,
7€ riippuen missä kebula sijaitsee
6,5€ EI tässä mitään vielä
6€ "Saanko kuitin?"
5,5€ Nyt alkaa pikkasen epäilyttää
5€ Tässä nyt ei voi olla kaikki maksettu
4,5€ Ei tää voi olla enään mahdollista
4€ "Pitäiskö tästä ilmottaa jollekki?"
3€ Tää ei voi enään edes olla lihaa
2 Nyt on pakko olla jotain pahasti pielessä
1€ "Mitä vittua täällä tapahtuu?"
0€ Helvetin hyvä, Enemmän tällästä
-1€ "Anteeksi siis mitäs vittua?"
Ku Anttilan epäonnistumis ulostusmyynissä sai halvalla ni ostin uuden steelseries hiiriallustan, vaan 10€, ja se on siedettävämän kokonen ku mun vanha iso neopreeninen

Vittu ku tuli hiirestä niin herkkä et piti ihan säätää asetuksista alas.
W10 on kuin linux. Aina ku tulee joku vika sen voi korjata pienellä kikkailulla jos jaksaa diagnosoida and lukea netistä vähän juttuja. Tosin windowsin kanssa ainakin 95% ohjelmista toimii suoraan asennuksesta ilman että pitää jotain extra komponentteja metsästää.

Tosin... Mä en oo linux distroja "oikeesti käyttänyt" (Siis mitään sen hankalempaa ku ollu backup kone missä on ollut selain ja exceliä sun muuta) varmaan 5-6 vuoteen et en tiedä onko se meininki samaa kuin joskus 8 vuotta sitten.
Tunti viel ni pääsee sisään Jarre konserttiin. vittu ku on 5/5 meininki.
Huomen aamulla bussilla Hälsinkiin ja Jarren keikalle. Woot!
Launtai illan iloksi:
Naurava kulkuri se ainoa ja oikea.

https://www.youtube.com/watch?v=iqxrijbzRjg&feature=youtu.be

Jos jatokuta innostaa täs on sivul joka näyttää randomista youtube videoita joissa on 0 katsomiskertaa tai muuten ei oo katottu pitkään aikaan kertaakaan. Sielt tulee vähän väliä ihan hämärää kamaa.

http://www.petittube.com/

Petit tube

The least interesting videos on youtube.

Surffaatteko koskaan youtubessa ja päädytte sellasille kanaville jotka ovat laatua "miks vitussa tää on olemassa" tai sitten jonkun jonnen kanavalle jossa on materiaallia laatua "Sä tuut joku päivä katumaan tätä".
On se mukavaa että mä kasvoin tuon osuuden elämästä ilman sosiaalista mediaa ja youtubes. Tai no oli siinä ircgalleria mut vitutko mä sellasta käytin.
Näin eilen asiasta ressaaneena. Näyttää siltä että suurin osa W10 päivityksen jälkeisistä ongelmista johtuu siitä että joku ajuri, tässä tapauksssa se oli Nvidian ajuri joka kusi homman. Tämä voi myös tapahtua USB liitettyjen juttujen takia, esim äänikortti tai ulkonen asema voi kusta sen.

Noh. Protip: Jos teiän W10 menee solmuun, ni käynistäkää kone kolmesti uudestaan siinä lataus vaiheessa niin se menee tilaan, josta sitten palautat viimeiseen toimivaan palautuspisteeseen.

Tai sitten älkää olko idiootteja ja hukatko sitä USB tikkua johon pistit sen boot tiedoston jolla pääsee helpommin näihi työkaluihin käsiksi. Löysin W7 ja W8 tikkuni mutta 10 olin hukannut jonnekkin.

Mietin tässä että onkohan tämäki pakkopäivitys juttu samanlainen ku se että W8 ei ollu käynistä nappulaa, helvetistä vänkkäsivät vastaan että sitä ei tulla päivitämään sinne koskaan ja sitten W8.1 tapahtu.

Tai sitten voit ostaa vaan ton pro tai entreprise editionin jossa näitä päivityksiä voi oikeasti hallita.
Hitsaus ope TIG saumasta:
>joo toi on täydellinen mut ei tarpeeks täydellinen
Minä:
>pääseeks tälläsel kokeesta läpi?
Ope:
>joo... mut mä en anna sun tehdä koetta ennen ku se on täydellinen


Ope on kyl ihan hyvä, neuvoo ja opettaa hyvin. Mut jos sul on pikkasenki kykyä ja taitoa saavuttaa paremman standardin saumoja ni se nostaa rima nopeasti ylös. Ylemmäs kuin tutkinnon vaatimuksissa on.

Challenge accepted. koska vittu nyt ku ollaan koulussa ni nyt sit saatana opetellaan. Vuos viel aikaa tulla niin hyväks ku voi ja sit töihin.
Koulussa tänään kaivoin puikkoroskiksesta tollasen paketillisen verran sytyttämättömiä OK48.00 puikkoja, joista monet oli taitettu riki koska jotkut talupäät ei tajua että kun ne heitetään sinne puikkoroskikseen niitä ei tarvii taittaa rikki JA että ne voi sytyttää uudestaan joten joka siltaukseen ei tarvii ottaa uutta puikko joka sitten heitetään pois.

Opettaja(t) oli kyl niin ilosia ku juttelin asiasta. Jokainen puikko on jotain 0.4€.

Vittu jos tällätti tuhlais työelämäs sais kenkää niin kovaa että päähän tulee kengän muotonen kuhmu. Mut se on kai helppoo ku itte ei joudu mistään maksaa.

Mun ei oo varmaan 6kk tarvinnu kuitata puikkopakettia varastosta ku lähempänä olevasta roskiksesta löytyy ihan tarpeeks niitä. Mä oon saakeli vetäny kokeitaki läpi niillä. Vika ei kyl oo puikoissa jos ei hitsi onnistu.
Vottu ku mul on oikeen silmän lasiasessa sellanen ongelma et se hyytelö on hitaasti muuttumassa jotenki, tyksi lääkäri sano että asia on vaaranto vaikka oireet voi häiritä mutta niihin tottuu. Niihin tottuukin, ei ropleema siinä. Aivot kompensoi häiritsevät sumentumat ja leijjuvat paskat pois ajan myötä. Paitsi ne isommat paskat jotka lähtee joskus liikenteeseen, ei nekään häoritse kun kirkkaassa ympäristössä keskittyessä johonki, esim kun siirtää katseen toiseen näyttöön. Vittu vaikka tiedän että se voi vilistä näkökentässä , samalla tavalla joka kerta, säikähsän ja ahdistun siitä jola tapauksessa.

Mut ssia ei ole parantumaton. Se voidaan korjata leikkauksella jos se tulee tarpeeksi pahaksi, mutta vain silloin jos siitä oikeasti on haittaa. Leikkauksen bonus on että se yleensä myös korjaa miinus näön jopa 20/20 näöksi jos sellanen on ollut joskus.

Jos haluatte kuvauksen millasta se on. Tiedättekö ne floatterit mutä silmäs on joskus. No kuvittele on niitä on helvetisti enemmän ja koko ajan, mut silleen et se ei häiritse kuitenkaan.

Lähdin kävelylle Turun yöhön purkamaan kyseistä säikähdystä ja ahdistusta mikä taas tuli asiasta, sillä kotona koneella tylsistyneenä istuminen ei suta asiaan.
Kuinka moni on kattonut Black Mirror sarjaa netflixissä. Saatana pelottavaa katottavaa.
Ensimmäistä kertaa elämässäni oon onnistunut syömään vitamiini purkin tyhjäksi niin että olen muistanu ottaa joka päivä yhen.

Olenko nyt aikuinen?
Martinsillan rilli. Valkosipulihodari, kaikkki mausteet ja lisänä kolmet sipulirenkaat päälle.

Hetkellinen parannus vitutukseen.
http://www.hs.fi/kaupunki/a1476841195043?jako=3a1743d371a6d3aeefe4b77c60f5431b

Hirveetä rasismia ja muukalaisvihaa! Tuo ravintola täytyy polttaa ja vahtimestarit pistää hirteen! Kehtaavatkin noudattaa lakia, säädöksiä ja ohjeistusta! Ei keneltäkään kantasuomalaiseltakaan varmastikkaan kysyttäis henkkareita tollasissa tilaisuuksisa! Selvästi rasistisesti profiloitu toimi!
Mikä vittu siinä on että mikä tahansa elokuva tai sarja minkä haluan kattoa jossain stream palvelussa ja josta olen halukas maksamaan ei ole koskaan saatavilla suomessa.

Tosin en silti aio warettaa...

"Sorry not available in your region" saa mut niin raivoamaan. Varsinki ku siellä on vielä sanotaan että se ei ole vielä saatavilla ja median on melkeen 10 vuotta vanha.

Mutta en silti aio ruveta piraatiksi.

Minkä vitun takia yhtiöille ei kelpaa mun rahat kun haluan maksaa niiden tuotteista! Amazon! Google play! Netflix! HBO Jne... teidän katalogit on täyttä paskaa! Sit ihmettelette miks teidän palvelut ei saa kiinostusta! Oon varmaan kattonu kaiken katottavan arvoisen netflixistä.. seuraavaks pitää varmaan koluta lastenohjelmat läpi.vain sen takia että saa vastinetta rahalle. Aini lopettakaa suosittelemasta mulle elokuvia jotka olen jo kattonut teidän palvelussa.

En silti aio seilata bittimerellä mustan lipun alla.

Joo.. piratismi on palvelun tarjonta ongelma. Niin kauan kuin se on helpompaa ku rehellisesti maksaminen tulee sitä olemaan. Mut voisitte vittu nyt ainakin yrittää! On ihmisiä jotka haluaa maksaa teidän tuotteista mutta ei saa.

En muuten vieläkään aio warettaa ja ei ole argumenttia joka sais mut, ja olen jo kuullut ne kaikki.
Minkä vitun takia ihmiset ajattelee että maahanmuuttajat on joku kollektiivinen ryhmä jonka sisällä on vain tietynlaisia ihmisiä, tassä tapauksessa oletus tuppaa olemaan että ne kaikki arabeja, somaleita rai muita afrikkalaisia, toisin sanoen joko ruskeita tai mustia, maahanmuuttaja voi hyvin olla valkoinenki.

Nyt kun pierasin tämän painekattilan auki haluan jatkaa septitankin sekoittamista vähän lisää. Minkä vitun takia muslimeista myöskin puhutaan kollektiivisena ryhmänä, Sunnit, shiat ja vaikka suuffit eivät todellakaan ole sama asia, vaikka kaikki nämä ovat muslimeja siinä missä katolliset, ortodoksit ja rastafarit* ovat kristittyjä.(* jep... hippi lopeta sätkien kääriminen kirjoista ja lue niitä sen sijaan)

Koko ajan itketään että ei saa yleistää ja samalla yleistetään ihan helvetisti. Niin oikealla, vasemalla, anti/pro-maahanmuutto, anti/pro-monikulttuurisuus

Lukuja

7 1 7407 7
seuraajaa seurattavaa vierailua
12.3. alkaen
vierailua
tänään

Kanavat